Дискова херния - 4

• 328 078
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • хасково
Здравей те.Честит празник и честито на именниците.Днеска правя 4г от операцията,и за капак много ме боли кръста,но аз съм си виновна.Вчера чистих и реших да местя един шкаф и днес не мога да стана ,мъжът ми се базика днес да изместя секцията и леглото,но май ще мързелувам цял ден.
Мими с какъв акъл си тръгнала да местиш шкаф ooooh! като знаеш на какъв хал си.
Аз в петък взех направление за ЯМР,имам час в сряда да видим какво ще покаже Rolling Eyes Та доктора като видя чантата ми пълна с два комплекта дрехи за преобличане.2 бутилки вода 2 торби с блейдовете на моите близнаци и какво ли не още по2-се хвана за главата. Каза не повече от 1.5/2кг. Сега искат не искат ще си ги носят в раниците на гърба,ако искат да съм на крака и да излизам с тях на разходка. Така че налага се да успокоим темпото,ама сърце юнашко трае ли...!

# 106
tanyaviolin,за къде си запази час за ямр?? На мен невролога ми беше обещал направление,но нещо се отметна и каза идващата седмица да отида.можел да даде newsm78..знам ли,май отивам към платен ЯМР..Искам да попитам..бях започнала да се подобрявам от Мусанта и Афламила  но в петък..с това влажно време ..се върнах в началото на лечението..Въпроса ми е ,на вас влагата влие ли ви така...сега пак съм на изходна позиция #Cussing out

# 107
  • хасково
Не мога да преценя още дали влагата ми влияе.Болките не са спрели след толкова лекарства какви ли не.Само понамаляха до търпими.Невролога ми каза че може да ми даде направление след юли месец. Ортопед ми даде направление за този месец. Записах си час в Пловдив и след като излезнат снимките отивам при неврохирург да ги види и да каже.

# 108
tanyaviolin,за къде си запази час за ямр?? На мен невролога ми беше обещал направление,но нещо се отметна и каза идващата седмица да отида.можел да даде newsm78..знам ли,май отивам към платен ЯМР..Искам да попитам..бях започнала да се подобрявам от Мусанта и Афламила  но в петък..с това влажно време ..се върнах в началото на лечението..Въпроса ми е ,на вас влагата влие ли ви така...сега пак съм на изходна позиция #Cussing out
На мен ми влияе много развалянето на времето и влагата....,но аз съм вече редовна и при ревматолог,така че мислех,че е  от това......
Таня,къде в Пловдив ще ходиш?В Окръжна болница ли?

# 109
...и да ви попитам..леко натръпване..нещо средно м/у мравучкане и изтръпване на целите ръце-това пак ли е симптом на ДХ...или ме тресе нервата от много четене по темата из интернета..във вторник съм пак на невролог,до тогава не знам..шашкат ме тези натръпвания  Sad

# 110
  • хасково
Записах се във Военна болница.

# 111
Аз имах мравучкане по ръцете и ходих на ЕМГ (или ЕЕГ или нещо си такова, все ги бъркам) при невролог, там дето ти пускат ток по ръцете. Та надявам се ме разбрахме  Crazy Излезе, че имам леко смущение в горната част на гръбнака, но не било кой знае какъв проблем. Това ми обясни невролога, Аз веднага контра на него - ей сега му викам ми открийте и нова херния и направо ще откача. Обаче   от как спрях да вдигам постоянно 18 килограмовият човек, това изтръпване спря. И аз се бях вкарала във филми да ме е МС, че имам в родата, но явно не е това.

# 112
deni-sta,от дх на кръста няма как да ти тръпнат ръцете.Единият вариант е да си прекалила с четенето Simple Smile,а другия да ти има нещо на шийните прешлени .Да не би да е нещо с оросяването...
За ЯМР май отивам да познавам... WinkБъди по настойчива и охкай многооо,та да те съжали Wink

# 113
+1 е дошло в повечко четенето  Mr. Green и според мен имаш проблем в шията
 Мен ме тръскат остеохондроза, остеопороза, лордоза... това по предполагаеми  ooooh! /на око поставени/ диагнози
Запушване на карпален канал/май така се казваше  Embarassed/ имало много такива случаЙ ...
Като гледам, най- добре да ме хване и склероза  Joy че да се свършва  Heart Eyes

# 114
Момичета,имам снимка на лумбални и торакални прешлени-установени ,лордоза,остеохондрозни промени,начални остеофити...сега ако снимам и шийни прешлени-и ако е там същото...аз.... Sick съм за никъде...че то здраво място няма по гръбнака ми... Cry

# 115
 Hug на колко години си?

това са съвсем нормални неща за голям процент от населението  ooooh!

# 116
на 39 съм...ама вече се чувствам на 139 ooooh!

# 117
Какво да ти кажа да те успокоя  newsm78
Не си на 139г,  Hug но не си и на 19г  Naughty
Най-вече жените след като родят започват да страдат от такива проблеми  Crazy които са свързани с недостига на хранителни вещества  ooooh! Калций, глюкозмин....... и т.н.
Помисли само какво ядеш?  Naughty
Кога се появи стандарта "Стара планина"? А, преди това?  Sick
Колко часа на ден си на слънце? Вит. Д?  Naughty
Застоялия начин на живот  ooooh!
.
.
.
.
.

# 118
Счетоводител съм..по около 9 часа пред комп-неправилна стойка + липса на вит.Д (не се толерират разходки и обедни почивки).Храна-сухоежбина пред комп-а...Е,как да не съм на 139 Confused Вие спазвате ли някакъв определен хранителен режим,трябва ли да искам от невролога глюкозамин ..четох,че някой от вас приемат newsm78

# 119
 Hug
В тая тема едно 40% са счетоводители  Laughing
Аз съм ИТ специалист, също по 8ч пред РС  ooooh!
Има много хранителни добавки с Глюкозамин  Peace Toва  http://www.iherb.com/Now-Foods-Glucosamine-Chondroitin-with-MSM-180-Capsules/581 пият повече от тук включително и аз  Peace
+ вит Д от най-близката аптека Wink
Това е и за здрави хора  Peace

Общи условия

Активация на акаунт