Дискова херния - 4

• 328 350
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
Ето Ви координати
http://www.niim.bg/drninov.html
 Благодаря, и аз съм отворила сайта и на посочения телефон звъня, но никой не ми отговаря. Ще продължавам да опитвам.

# 482
  • София
Д-р Чавдар Нинов е с нов адрес:" Интерградивна медицина" бул. "Арсеналски" № 7 тел. 0886 12 17 32 София.

пп ще приема пациенти от 17.08 За момента е в отпуск.

# 483
  • Другата България
Ако са и предложили тази "озонотерапия", дето я правят в болницата на родния ти град-по-добре не. Ефект почти няма , а ако има такъв е краткотраен и не съм много сигурна този дето я прави колко е в час. Лично бях на консултация и се отказах, и познавам хора минали вече през това.

Да, за Монтана става дума, идвал някакъв лекар от друго място на определени дати, не е местен.
Засега се отказахме, евентуално операция, ако се наложи...
От "Света София", но не е в час, много народ се подложи на нея, аз ходих на консултация и този се държа доста неадекватно ooooh! поне според мен, а и слагат обща упойка, мен поне ме е много страх от упойки, знам че на места го правят и с местна такава и се отказах. А и то с едно ходене не става, а този идва доста нерегулярно....

# 484
Merri_An, вече не знам какво да мисля за тези лекари. Поставиха й диагнозата, лечение назначиха и добре, че след молба да постъпи в болница се съгласили да пуснат скенер. Докторът не повярвал като видял резултата - няма никаква дискова херния! Само лека форма на остеопороза, назначили са й режим за движение и гимнастика + болкоуспокояващи, дано отшумят болките...
Ако бяхме приели озонотерапията, щяха да я бодът просто ей така  ooooh!

Успех на всички и винаги настоявайте за изследвания...

# 485
  • Другата България
Merri_An, вече не знам какво да мисля за тези лекари. Поставиха й диагнозата, лечение назначиха и добре, че след молба да постъпи в болница се съгласили да пуснат скенер. Докторът не повярвал като видял резултата - няма никаква дискова херния! Само лека форма на остеопороза, назначили са й режим за движение и гимнастика + болкоуспокояващи, дано отшумят болките...
Ако бяхме приели озонотерапията, щяха да я бодът просто ей така  ooooh!

Успех на всички и винаги настоявайте за изследвания...
CrazyСпоко, при мен стана обратното, най-напред ме лекуваха около два месеца със всички възможни илачи за "неврит на бедрен нерв" Joy и едва след мое настояване за скенер - хоп, херния+протрузия.....може един и същи да ни е бил лекаря на мен и на баба ти Laughing то избора тук не е голям, знаеш.... Hug

# 486
И при мен стана така. Първо ме лекуваха на общо основание. След като не ми мина ме пратиха на платен от мен скенер, че невролога нямал направления. Никой не вярваше на резултата. нямала съм била симптоми за херния, а тя излезе огромна херния.

Сестра ми пък обратното. Щяха да я оперират в Русе за херния, а излезе, че проблема и изобщо не е от хернията  ooooh! Ако тогава бяха оперирали сестра ми щяха да я осакатят за цял живот.

# 487
  • София
Аз съм по същия път.. всякакви лечения, за какви ли не болести измислени, лекарства...пари, добре че сама реших да си платя за ЯМР. Резултата ясен - огромни дискови хернии. Сега става страшно, защото не им вярвам на знанията, един си държи на своето, друг в съвсем друга посока ме праща, трети...На кого да се доверя? Твърдо не съм за операция. Сама се боря, като "пате в кълчища". Ох, къде са онези доктори от моето детство. Бяха сериозни, отговорни...Сега всичко ли е пари..

# 488
И пари...и клинични пътеки-щото като е нещо извън пътеката дето ЗК ще им я плати подобаващо и гледат да ти нанамерят нещо,за което се плаща(уви,това неведнъж съм го преживяла).Отделно,че са наистина много малко докторите дето те изслушват какво им говориш(а и от това може много да се разбере......,но самочуствието много пречи понякога).Аз имам проблем,че редовно ме взимат за хипохондричка(явно им се виждам много млада,здрава и права на пръв поглед) и докато не извадя папката с изследванията и епикризите ме гледат с насмешка(обяснявали са ми ,че болката е в главата ми,че имам нужда от внимание явно,предписвали са ми успокоителни за нервите....,да не навлизам в подробности,че то си е направо обидно).....Отделно,че повечето са си чисти дистрибутори на лекарства и рекламни агенти на лаборатории......то затова и ми писна вече да ги обикалям.....

# 489
  • София
*Люба*, здравей! Точно това твое изречение "болката е в главата ти", съм го слушала толкова пъти, че ми идва да им ударя цялата си папка в техните глави. Даже ме пратиха и на психиатър, а той ме гледа....и в прав текст ми каза: "не сте за мен". Как няма да съм недоволна! Такова безхаберие, а се наричат лекари. Както и да е. Ще продължавам битката, пък докато мога. После започвам сама да се лекувам, къде с приятелки със същите проблеми, къде хранителни добавки. Къде са ми здравните осигуровки, които цял живот си внасям, а плащам всеки път хубави суми. Сега евентуално, ако ме приеме и д-р Нинов, чувам за едни цени....просто не е истина.

# 490
Аз съм се примирила, че ще боли. Търпя на болка, никой не ми вярва, че ме боли ако случайно се оплача. Вече и не се оплаквам. Стискам зъби и това е.
Свекър ми го схвана кракът и обиколиха северна БГ да търсят забележете не лекар, а чакръкчия. Уж го оправил там някакъв. Радвам се. Мен вече нищо не ме оправя. Аз ако се оплача само ме поглеждат все едно казвам как се готви леща. Писнало ми е от незаинтересовани погледи. А като ми кажат "сложи си шалче на кръста" ми идва да вадя пушката или пък "ходиш гола, облечи се".

# 491
  • София
agnesana , топло никога не слагай - вредно е. На чакръкчия ме е страх да отида, за да не стане още по зле. Ако много ме заболи нещо си, си взимам Пироксикам - на мен много ми помага.
А това, че ни гледат с "див и невярващ" поглед ме изкарва извън релси тотално.Поздрав!

# 492
Топло не слагам. Аз знам, ама по възрастните ми роднини и познати не знаят. Тоест обърках : те всичко знаят!

Аз при преднаха голяма криза пиех Хексалгин и си въобразявах, че действа. Явно наистина болката е в главата ми  smile3532

# 493
  • София
Убедена съм, че "болката е в главата ти" - такова жУвотно няма, освен ако наистина ме боли глава, което е изключително рядко /веднъж на 10 години/ Много по-добре се чувствам при хладна пролет и зима, както и когато взимам по-хладен душ. Хладката морска вода, също ми действа прекрасно и всякакви такива  бани. Утре пак съм при пореден доктор-физиотерапевт. Дано да измисли нещо добро за мен. От сегашната физиотерапия /да не кажа голяма дума/, се чувствам по-добре. Това е самата истина, но до кога....

# 494
Здравейте мъжът ми има от няколко месеца протрузия на гръбнака вече имаше една криза и след семица лежане в болница се оправи в някаква степен.Но сега се повтори и от един месец пробва какво ли не -лекарства,кортикостероиди,масажи,иглотерапевт,инжекции дискус и нищо не помага.
Сега иска пак да влезе в болница- бихте ли препоръчали някоя.В Токуда не му се влиза пак -там за 200 лв доплащане лежа под един духащ прозорец с още 4 човека..

Общи условия

Активация на акаунт