Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 786
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
kateto1980 ,не ми се занимава да обобщавам мненията на недоволните, оставям го на теб, тъй като ти си от тях. Само ще си позволя един съвет към вечно недоволните, на които никой не може да
им "познае" и ничии прогнози не им се сбъдват /не само Анините/:    Смирете се! , ако изобщо знаете значението на тази дума и току - виж, че и на вас започнат да ви познават и вашите добри прогнози да се сбъдват.

Peace

# 151
sea-moon  може ли и на мен да ми пратищ кординатите Simple SmileБлагодаря

# 152
В този форум някой забеляза ли,че от всеки може да се прочете кой какво е писал

# 153
  • София
отговаря безплатно в един форум.ще ти го пратя на лични.
там и емилия атанасова също отговаря.

Пратете и на мен:) Моля ВИ

# 154
  • София
.Преди години бях много доволна от една гледачка  винаги каквото ми е казвала и това е ставало, но никога не позна сроковете. Така че, това е мое мнение не вярвайте на сроковете които ви казват. В понеделник ще ви напиша дали Узунов е познал на 100%, моя близка има доста тежко дело/не е развод/ и той доста ясно е обяснил какво ще се случи.

ДАй инфо за тази жена и какво е станало с делото. Благодаря предварително.

# 155
Жената почина и аз това съм  в този форум.А за делото ще видим в понеделник.

# 156
Момичета,някоя от вас консултирала ли се е с Ники Узунов?Та въпросът ми е:Колко му плащате?

# 157
За Ники Узунов -отговаря на един въпрос безплатно.В моя случаи беше доста точен,а за сроко които ми даде не мога да кажа прав ли е ,ще разбера след 5 месеца.Но като цяло ако му пишеш на пощата нчма да ти откаже отговор,малко се забавя -но отговаря Simple Smile

# 158
Аз си имам насрочена консултация днес с него.Каза ми,че при него всичко било като дарение:кой колкото даде,което малко ме притеснява.

# 159
Аз си имам насрочена консултация днес с него.Каза ми,че при него всичко било като дарение:кой колкото даде,което малко ме притеснява.

Какво те притеснява, пращаш със запис колкото искаш. Аз съм му изпращала различно

# 160
Не виждам какво има да се притесняваш,че не ти е казал точна сума-а колкото ти прецениш.Той отговаря в доста форуми безплатно-явно при него нещата не опират до конкретна сума Simple Smile

# 161

Как така имаш насрочена консултация? По кое?
Аз го питах изрично дали има платени консултации, но не от типа на тези кой колкото остави. И той ми отговори, че има - 40 лв за около 30 мин.

# 162
Обадих му се миналата седмица и го питах дали дава консултации по скайп и каква е цената?Отговори ми,че може да си говорим по скайп и ще види дали може първо да ми помогне и тогава ще ми изпрати адреса си за пощенски запис за сума,каквато аз преценя.

# 163
За Ники Узунов за сега мога да кажа ,че също беше категоричен в отговора си.Срокът ,който ми даде е две седмици .Ще споделя към средата на месеца

# 164
На мен срока, който ми даде е средата на април. Няма да забравя да кажа какво е станало Flutter

Общи условия

Активация на акаунт