Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 784
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
здравейте и честита Баба Марта! моля за отзиви за Гергана от Бургас, гледа на карти и кафе в блока срещу "Пикадили". бях при нея, за настоящата ситуация е много точна. дори да си призная изглеждах весела и усмихната за да прикрия проблема си, но тя много точно ми описа настоящата ситуация. това ме навежда на мисълта че и за бъдещите събития може да има познаваемост, поне на мен така ми се иска. направи ми добро впечатление като ми каза, че относно сроковете не може да бъде абсолютно точна, но ориентировъчно ти казва примерно "до месец" или "в най скоро време". моля за отзиви за нея

Здравей може ли да ми дадеш координати на лични  Peace

# 166
Здравейте някой може ли да ми даде емайл-а или сайта на който отговаря Ники Узунов търсих но не видях Sad инфо  извинявам се ако съм го пропуснала Wink

# 167
А за Варна някой,ще сподели ли на кой може да се вярва?

# 168
отговаря безплатно в един форум.ще ти го пратя на лични.
там и емилия атанасова също отговаря.

Ето го форума. Беше пуснат в друга тема

# 169
Здравейте и от мен!
Бях писала в началото на темата за Ники Узунов - но пак ще се повторя!
На мен категорично ми даде срок от 20 дни - като горе долу половината минаха....така че след седмица, две, ще ви кажа дали е познал!

Успех на всички! Peace

# 170
   На мен Ники Узунов ми даде срок от 2 години.Ще споделя познал ли е Joy Wink.

Сега сериозно-не мога да не призная, че е добър.По себе си не мога да съдя, но моя приятелка му зададе вчера въпрос, свързан с мъжа й и новия човек в живота й.Преди време бях писала тук колко странно двете ми гледачки от Бургас и Поморие видяха при приятелката ми едни и същи бъдещи събития, но с противоположен край.Много беше странно, и доста се чудих как е възможно-очевидно познават, а виждат, или анализират по различен начин нещата.
   Ники Узунов й е отговорил, че мъжът й никога няма да се откаже от нея /което е така-всичко й прощава/ , а с другия връзката й би била не много сериозна.На въпроса й-ще се разделят ли с мъжа й, и е отговорил, че ситуацията при нея е рядко срещана- тя няма фиксирано бъдеще!Казал й е, че зависи от избора й в един момент!
   Това обяснява противоположните прогнози на Дора и Мария!

Редактирам се, за да допълня, че и с другата ми приятелка е бил много точен.При нея не е дал срокове.Казал е, че за съжаление това, което иска, няма да стане.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 12:23 от happy_woman

# 171
  • София
Здравейте  Simple Smile
някой дали има телефон на Шеки от Рударци. Много ми е спешен.

# 172
Надявам се с Ники да не стане като с Ани  Mr. Green

# 173
Аз пък продължавам да си чакам хороскопа от нея. Вече има на хора на които е познал /Ники/

# 174
Имах предвид първо всички доволни, после всички недоволни Crazy
Ами хубаво е, че нещата се случват Hug

# 175
Имах предвид първо всички доволни, после всички недоволни Crazy
Ами хубаво е, че нещата се случват Hug
Ами моите приятелки не са "искали" такива отговори.Особено тази с отрицателния.Обаче в детайлите е бил много точен, и те не могат да го отрекат това.

# 176
 Да споделя  за делото за което писах, че ще е в понеделник. Ами моята близка ми каза,че точно както е описал Узунов и  така е станало. Дано и ние да сме с този късмет.

# 177
Здравейте момичета! Колко време чакахте за отговор от Никола Узунов?

# 178
Здравейте момичета, има ли някой от Карлово

# 179
Здравейте момичета! Колко време чакахте за отговор от Никола Узунов?

Отговаря почти веднага или в рамките на няколко часа

Общи условия

Активация на акаунт