Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 779
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Това не е по email като ти е отговарял нали?

# 181
Момичета, някой ползвал ли е услугите на езотерик Габриела, имате ли отзиви за нея? Намирам само обявите и, но не и доволни от помощта и... newsm78

# 182
Бихте ли ми казали нещо повече за Никола Узунов? Как точно се процедира колко се плаща?И струва ли си?

# 183
Бихте ли ми казали нещо повече за Никола Узунов? Как точно се процедира колко се плаща?И струва ли си?

дава безплатни консултации във форума

# 184
А само да питам за този въпрос в този сайт плаща ли се някъква сума?

# 185
А само да питам за този въпрос в този сайт плаща ли се някъква сума?

Не

# 186
  • София
Здравейте  Simple Smile
може да е писано, но не знам и искам да попитам някой може ли да каже нещо за Соня Заварчик?
Благодаря предварително.

# 187
От около месец форума на Соня Заварчик е затворен за профилактика. Както е тръгнало незнам дали въобще ще отвори. Аз й писах, не ми отговори.

# 188
  • София
От около месец форума на Соня Заварчик е затворен за профилактика. Както е тръгнало незнам дали въобще ще отвори. Аз й писах, не ми отговори.

И на мен така. Днес говорих с нея и каза, че искали да й пускат някакви гадости в сайта и го е затворила, и не се знае кога пак ще се пусне. Казах й, че й писах на мейла, но и там не е отваряла.

# 189
Някой може ли да сподели впечатления за Слава от Варна ?

# 190
Много ВИ МОЛЯ, ако някой е ползвал ритуалите на маг Марчело за бизнес или любов и има независимо какви впечатления да ми пише тук или на лични. За познаваемоста му съм чела противоречиви неща, знам и че взима доста скъпо. Интересува ме до колко е силен в ритуалите?!

# 191
Искам да попитам.....не е ли странно как Николай Узунов и Емилия се озоваха в един и същи сайт?????

Останах с впечатление,че Емилия не се рекламира Thinking....няма лошо,че предлагат услугите си...

Споделете за сбъдваемостта на прогнозите им.....

# 192
Ми странно ли е че има и доктори във форума? Има ортопед, стоматолог и др.

# 193
Искам да ви попитам за колко време отговаря Узунов?Нещо не мога да разбера какво му е странното на сайта в който отговаря Узунов.

# 194
Момичета,
Много моля за отзиви за ходжа Исмаил от Краище, доволни ли сте?
Също така чета добри отзиви за ходжа в Айтос, но там били трима и не мога да разбера кой точно. Ако сте ходили или имате инфо за тези ходжи, много моля да пишете в темата или на лични, интересува ме кой е силен за разваляне на магия?

Общи условия

Активация на акаунт