Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 769
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
стефан чакъров-от айтос.но не знам да е ходжа.силен е в развалянето,при болести,изчезнали хора,..

# 196
  • Sliven, Bulgaria
В Айтос ходя редовно при ходжа Сабри, много съм доволна от него относно разваляне на магии. Ако те интересува нещо питай.

# 197
  • в сърцето на държавата
Питах за едни проблеми и статистиката е следната:
 Искра-  ян-февруари- НЕ ПОЗНА 
Ани  -   април-ЩЕ ВИДИМ
Петранка-  в края на полугодието-ЩЕ ВИДИМ
ДОРОТИ- ДО КОЛЕДА-
ДЖОАН- В КРАЯ НА ЛЯТОТО-ЩЕ ВИДИМ
НИКИ УЗУНОВ-МАЙ ИЛИ СЕПТЕМВРИ-ЩЕ ВИДИМ
И равносметката е че всеки казва различно... Май не са ясновидци-а "мъгловидци"-всичко е мъгла...

# 198
 от feq feq Искам да попитам.....не е ли странно как Николай Узунов и Емилия се озоваха в един и същи
сайт?????

Останах с впечатление,че Емилия не се рекламира Thinking....няма лошо,че предлагат услугите си...

Споделете за сбъдваемостта на прогнозите им.....

Някой карал ли ви е да пишете на някой от тях?Пари взеха ли ви.? Стига сте джавкали глупости само. Нали не исках те да се свързвате с Никола Узунов, защо го направихте тогава? И преди писах, че Узунов е познал на хора от този форум и те за това не влизат вече и не пишат. Само ще спомена за единия човек на който е познал му казах, пиши да се успокоят, а той ми каза Писна ми от селски пости в този форум Да се спасяват. Както и Емилия защо не си платите, а отивате в този безплатен форум?Млъкнете най накрая. Ето Анелия на някой е познала на други не  .И разберете НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД.Вие хем аванта, хем а ма те на правят си РЕКЛАМА. Аз също съм в сферата на услугите, учила съм 6 години за това  и какво да работя без пари ли?

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 09:21 от dobreva1

# 199
# 200
от feq feq Искам да попитам.....не е ли странно как Николай Узунов и Емилия се озоваха в един и същи
сайт?????

Останах с впечатление,че Емилия не се рекламира Thinking....няма лошо,че предлагат услугите си...

Някой карал ли ви е да пишете на някой от тях?Пари взеха ли ви.? Стига сте джавкали глупости само. Нали не исках те да се свързвате с Никола Узунов, защо го направихте тогава? И преди писах, че Узунов е познал на хора от този форум и те за това не влизат вече и не пишат. Само ще спомена за единия човек на който е познал му казах, пиши да се успокоят, а той ми каза Писна ми от селски пости в този форум Да се спасяват. Както и Емилия защо не си платите, а отивате в този безплатен форум?Млъкнете най накрая. Ето Анелия на някой е познал на други не  .И разберете НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД.Вие хем аванта, хем а ма те на правят си РЕКЛАМА. Аз също съм в сферата на услугите, учила съм 6 години за това  и какво да работя без пари ли?
Peace

# 201
С Никола Узунов говорих вчера по телефона,после си писахме по мейла.Малко е лаконичен.Но ми каза това,което ми беше казала Анелия.Даже и сроковете се припокриха.Чакаме да видим.И отново ми подчерта,че мога да му платя,ако желая,не е задължително.И аз смятам като dobreva1,,че безплатен обяд няма.Затова ще му платя.

# 202
Питах за едни проблеми и статистиката е следната:
 Искра-  ян-февруари- НЕ ПОЗНА 
Ани  -   април-ЩЕ ВИДИМ
Петранка-  в края на полугодието-ЩЕ ВИДИМ
ДОРОТИ- ДО КОЛЕДА-
ДЖОАН- В КРАЯ НА ЛЯТОТО-ЩЕ ВИДИМ
НИКИ УЗУНОВ-МАЙ ИЛИ СЕПТЕМВРИ-ЩЕ ВИДИМ
И равносметката е че всеки казва различно... Май не са ясновидци-а "мъгловидци"-всичко е мъгла...

Е, то времето почти никой не го познава с точност. По-важното е нещата да се развиват както са казали.

# 203
Dobreva 1......ако обичаш по-възпитано .....НЕ МИ ГОВОРИ ЗА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД....НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛИЛА НИТО ЕДИН ТАКЪВ!!!!!!!!!!

И ОТ 100 КМ Е ВИДННО,ЧЕ СИ ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ!
НЯМА ЛОШО....ИМА НУЖДА И ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ Simple Smile

А до това,кои услуги ще ползвам....решавам аз и никой друг!!!

ИЗКАЗВАНЕТО НА МНЕНИЕ  Е СВОБОДНО,КАКТО В ТОЗИ ФОРУМ,ТАКА И НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!!!

И за да,обядваш спокойно......Аз нямам лоши впечатления,нито от Емилия,нито от Н.Узунов....независимо от прогнозата им......просто останах изненадана от съвместното им "съжителство"в рамките на един сайт!

Много време ти отделих,а ВРЕМЕТО Е КИНТИ Simple Smile

# 204
Ами кажи си тарифата тогава. Аз ако бях поставено лице на някой нямаше да се свързвам нито с Емилия, нито с Узунов и с Анелия . Има доста хора тук които ще решат дали съм поставено лице.До колкото знам  те са от София, а аз съм на 400.00 км от тях.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 12:02 от dobreva1

# 205
И аз да не остана по-назад писах въпрос към Ники Узунов. Каза ми абсолютно същото като Пиналски, същите срокове ми даде до 2 месеца. Дано  Grinning

# 206
Получих отговор от Н. Узунов ,става впръсо за отношения как ще се развият , погнозата е много благоприятна , надявам се да е прав. Интересно, че срока който дава за задлъбочаване на тези отношения  според мен е предвидиливо много възможен.

# 207
  • София
И аз да не остана по-назад писах въпрос към Ники Узунов. Каза ми абсолютно същото като Пиналски, същите срокове ми даде до 2 месеца. Дано  Grinning

С ПИНАЛСКИ КАК СТАВА КОМУНИКАЦИЯТА?

# 208
Dobreva 1......ако обичаш по-възпитано .....НЕ МИ ГОВОРИ ЗА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД....НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛИЛА НИТО ЕДИН ТАКЪВ!!!!!!!!!!

И ОТ 100 КМ Е ВИДННО,ЧЕ СИ ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ!
НЯМА ЛОШО....ИМА НУЖДА И ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ Simple Smile

А до това,кои услуги ще ползвам....решавам аз и никой друг!!!

ИЗКАЗВАНЕТО НА МНЕНИЕ  Е СВОБОДНО,КАКТО В ТОЗИ ФОРУМ,ТАКА И НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!!!

И за да,обядваш спокойно......Аз нямам лоши впечатления,нито от Емилия,нито от Н.Узунов....независимо от прогнозата им......просто останах изненадана от съвместното им "съжителство"в рамките на един сайт!

Много време ти отделих,а ВРЕМЕТО Е КИНТИ Simple Smile

МНОГО СИ ПРАВА ВЪВ ВСЯКА ДУМА КОЯТО СИ НАПИСАЛА! ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ АКО НЯКОЙ НЕ Е ПЛАТИЛ, ЕДВА ЛИ НЕ ТРЯБВА ДА ИДЕ НА ЛИНЧ, А АКО СИ Е ДАЛ ПАРИТЕ ЗА ЛЪЖИ...СЕ ЗАПОЧВА ДА МУ ЧЕТАТ ЛЕКЦИИ, КАКВО ТОЛКОВА ИСКА!

# 209
сайт?????

Някой карал ли ви е да пишете на някой от тях?Пари взеха ли ви.? Стига сте джавкали глупости само. Нали не исках те да се свързвате с Никола Узунов, защо го направихте тогава? И преди писах, че Узунов е познал на хора от този форум и те за това не влизат вече и не пишат. Само ще спомена за единия човек на който е познал му казах, пиши да се успокоят, а той ми каза Писна ми от селски пости в този форум Да се спасяват. Както и Емилия защо не си платите, а отивате в този безплатен форум?Млъкнете най накрая. Ето Анелия на някой е познала на други не  .И разберете НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД.Вие хем аванта, хем а ма те на правят си РЕКЛАМА. Аз също съм в сферата на услугите, учила съм 6 години за това  и какво да работя без пари ли?
Peace

Общи условия

Активация на акаунт