Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 873
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
от описанието,което даде едната тайнствена ясновидка е Валерия Христова, ами 1 година почивка си е дала, бързо ще мине, времето лети. На мен също ми вдъхва голямо доверие, исках да я потърся, но тя точмно тогава си даде почивка, ами това го приемам за съдба, вглеждам се и в най-малките неща.  Другата тайнствена ясновидка, която "не е от темата", сигурно никога няма да я разберем.

# 256
Получих отговор от Ники Узунов.
При мен също прогнозата е благоприятна.Касае се за утре.
Когато се върна у дома със сигурност ще пиша дали е станало това,което той ми даде като отговор.
Аз няма да чакам напред във времето Wink
Тиха и спокойна нощ! Hug
Обещах да пиша Simple Smile
100% познаваемост.Въпросът ми беше свързан със здраве.Човекът бе категоричен,че няма място за притеснение.Всичко ще е наред.Така и стана Simple Smile
Желая и на вас да е познал на 100%.

# 257
даниела_, не искам да съм жестока, не го пожелавам на никоя майка, но и смъртта на дете е карма, съдба, и  се е случило, заради урок, който е трябвало да бъде научен, какъв не мога да конкретизирам. Малко преди да се прероди човек е избрал житейският си път, всички трудности и проблеми, които да му се случат, за да израстне духовно.......личното ми мнение е, че дори и подобна негативна случка е избор на душата и става с нейното съгласие преди да се прероди, Господ не ни предлага изпитания, с който не можем да се справим. Съжалявам за случилото се, мога да ти препоръчам астролог, който прави и регресии,  не съм ползвала услугите, но ми беше препоръчан от човек, чиито постове уважавам.
Предлагам ти да не опираш на чужди писания, чийто съдържание не разбираш и не можеш да докажеш за себе си. Или нима ти знаеш, какво си избрала? Нима си убедена, че човек се е родил само за страдание, да изкупва грехове, в името на духовно израстване? Моля, престанете с Фейсбук клишетата за онова, което Господ ще постави в ръцете ни, като ни вземе нещо и как онова, което не ни убива, ни правело по-силни. Какви изпитания съм подписала преди да се родя?
Удобно, не мислиш ли - сама съм си избрала, някъде отвъд да го ям и съответно го ям, за да си подсигуря място в рая!  Wink
Да, ама не! В това положение съм благодарение на собствената си глупост и хленч. Виждаш ли, поемам отговорност за себе си и живота си, но предсказанията на десетките врачки, които изръшках, още са само хипотези Thinking
Теорията за регресията ми е позната, но не вярвам в нея. Със същия успех, ако искам да си ровичкам из съзнанието, ще взема психеделик. И поне ще ми е по-приятно.
Съжалявам, но можеш да ме причислиш към "вечно недоволните в този форум". Ако някой се интересува, мога да ви разкажа онова, което Ванга предрекла на моята баба и на вуйна ми преди 25 години.
Днешните врачки са просто смехотворни.
Със същия успех мога и аз да ви предсказвам Sick

Това за мен не са клишета, а лично мои мисли, заключения, до които съм стигнала благодарение на житейският си опит. Много от нещата в живота ги знам, без да съм ги чела от дебелите книги, просто ги знам и усещам, трудно е за обяснение.......както сънищата ми, срещам човек и после мога да го сънувам от къде, т.е. от кое прераждане се познаваме........по принцип вярвам в Господ, но религията и проповедите  ми идват в повече.
даниела_, в постовете ти има толкова болка, обида и яд към света.......
Blondie_, да Валерия Христова е, дори се оказа, че по ''случайност'' без да знам, съм си запазила час за последният ден, в който даваше консултации, без определен повод, просто първият път ме впечатли и исках пак да си общувам с нея.
Другите са още 2, но наистина нямам намерение да ги споделям в този форум Mr. Green

# 258
Цитат- Даниела:
Ако някой се интересува, мога да ви разкажа онова, което Ванга предрекла на моята баба и на вуйна ми преди 25 години.
Днешните врачки са просто смехотворни.
Със същия успех мога и аз да ви предсказвам Sick

[/quote]

Даниела, би било много интересно да ни разкажеш! Hug  typeuu  bowuu

Извинете ме, че така съм цитирала, не мога май да се справя , а не ми се иска да цитирам целия пост, че се натоварва страницата, затова копирах само това, за което  коментирах Embarassed

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 18:00 от akuma

# 259
анди 2,страхотно!и бъди здрава! Hug
и аз съм присъединявам към молбата на akuma. Praynig  bouquet

# 260

Предполагам визираш мен Mr. Green, ако си ми чела старите постове щеше да си наясно с отговора, но специално в твоя чест ще отговоря:
Обикновено винаги вземам, консултирам с мненията на поне 2 ясновидеца.
Преди години се консултирах с една жена, много добър ясновидец. Тя вече не приема, но аз още преди да се откаже с тази си дейност, се разочаровах от нея, защото се оказа некоректен човек, и спрях да използвам услугите и. Продължих да използвам на другите 2 жени, но тази ми липсва. Миналата година намерих човек, който може да я замени, поне за мен(от тази тема), но въпросната ясновидка, реши да си даде 1г. почивка, сега не приема. Нямам принципно, особена нужда в момента от консултация, но обичам профилактично, през определен период от време, за да си сверявам часовника, до къде съм стигнала Wink.
Интересно ми е да следя темата.

[/quote]

Ani27,aко 2 ясновидки( не знам дали в тях включваш и астроложката  Вотей, която, мисля, е „чист” астролог, а  не като Лечева „карашик сървис”-астрология+мятане на карти) не ти стигат, въпреки  че сама казваш, че казаното и от двете  се сбъдва...ок.
Аз лично искам една, но чиито думи в достатъчна  степен да се сбъдват.Времето да покаже, че колкото и безумно трудно е да се предсказва бъдещето, тази жена/мъж/феномен има дарбата да го прави.
Аз няма да те приканвам да четеш мои стари публикации, но ето преди малко написах нещо.За д а не те връщам дори до него, ще го пейст-вам:
„Впрочем , при срещите ми с операторките, лично аз, абсолютно винаги питам-"В каква степен е вероятно, по Ваше усещане, това да се случи, има ли нещо, което според Вас зависи от мен, за да се сбъдне прогнозата Ви, има ли някакви условия, за да се сбъдне прогнозата Ви или не?!
Не знам дали някой друг го прави.Аз-да .И  едва след  това говоря тук!”

Действително  ли смяташ, че при такъв подход е уместно презрително –иронично заклеймяване „вечно недоволни’  „от темата”, както се изрази по-рано.
Впрочем, недоволството, очевидно не е от „темата”, а от някои  предсказателки, обсъждани в нея.
Много остра си към  тези, които споделят , че казаното от Лечева не се е сбъднало ни най-малко, сякаш нямат право да го споделят, а същевременно, въпреки че казваш, че в момента се нуждаеш да допълниш лигата на познавачите си с още някой, ти самата не се допитваш до същата тази Лечева.
Би ли споделила защо не го правиш, въпреки че взимаш много ярко отношение към дискусията за работата й?
Наистина за всички ни ще е мн. по-смислено и полезно тук да има обективност, което значи да може да се пише:
„Лечева /Иванова/Гина/Керанка/Драганка ми каза еди какво си-реално стана  еди какво, аз действах еди  как си, реално стана ето това”
А, не да  получавам съобщения от сорта на: „Ани ми надрънка пълни глупости, страх ме е да го кажа, понеже във форума  побесняват , ако някой сподели, че прогнозите й са с качеството на асфалтовата настилка в България.Няколко души ми написаха това, а имаше и такива, които ми казаха-„Теб не те е страх, моля те, напиши и от мое  име, че нищо не ми позна...”
Безумие!Това ли трябва да е атмосферата тук-ти каза, че не смяташ форума за място за взаимопощ, но  това не променя факта, че  определено не и място, на което е ок да говорим за каквото и да е  с нецивилизован тон и  с  епитети като „кифле” и подобни, които далеч надхвърлят „интересно ми е да следя темата” или пък някакво смирение.

Всичко друго е ..нещо друго и не помага на никого с нищо, освен , разбира се, на хора, които изпитват наслада да се държат просташки и цинично.
Аз съм тук, за да намеря информация за качествен прогностик/феномен и да мога да обсъдя спокойно, с добронамерени хора, с които имаме обща цел,  кой що за  стойност има в това отношение, за да се ориентирам към кого да се обърна.
Надявам се да има повече хора тук с такава нагласа.

# 261
Анди 2, чудесна новина- най-вече за хубавите ти резултати!  newsm18 wavey

# 262
ее, ryannn , как пишеш само, със замах разбиваш аргументацията на хората.  Simple Smile Да приемем, че който търси намира, тоест все някога ще намерим някой за нас, който да ни стъписа с дарбата си и ще ни предскаже много неща, но дотогава нека чакаме и се надяваме  Simple Smile междувременно може да са се изменили обстоятелствата около нас

# 263
и да споделяме..
все пак това е целта на форума,нали?

# 264
ее, ryannn , как пишеш само, със замах разбиваш аргументацията на хората.  Simple Smile Да приемем, че който търси намира, тоест все някога ще намерим някой за нас, който да ни стъписа с дарбата си и ще ни предскаже много неща, но дотогава нека чакаме и се надяваме  Simple Smile междувременно може да са се изменили обстоятелствата около нас

Разбира се, но трябва ли да има замерване с кифли по пътя до откриването на добрия ясновидец?
По-лесно и бързо ще стигнем до него,ако не обсипваме трасето с такива продукти.

# 265
ryannn
Разбира се, но трябва ли да има замерване с кифли по пътя до откриването на добрия ясновидец?
[/quote]

Хей, ryannn,  разбиваш ме със стила си! rotfImbo  tooth Не знам за прогностиците, но много готино пишеш!  thumbsup
Това е спам, знам, група, но ... Embarassed често ме е развеселявало това, което пише ryannn, даже да е на някаква много драматична тема Laughing   bouquet Което не значи, разбира се, че не се отнасям сериозно към публикациите ти, ryannn Peace Но ти се радвам много на писателския замах bowuu Grinning

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 18:14 от akuma

# 266

Хей, ryannn,  разбиваш ме със стила си! rotfImbo
Не знам за прогностиците, но много готино пишеш!  Hands Clap
Това е спам, знам, но ... Embarassed винаги ме е развеселявало това, което пише ryannn, даже да е на някаква много драматична тема Laughing  bouquet

Благодаря за доброто отношение, aкuma!:)

# 267
Анди 2, поздравления.
Това не пречи обаче да оставам скептична към Никола Узунов, няма да коментирам точно защо.
ani27 , добре е, че споделяш твои мисли и заключения, но не очаквай от мен да ги приема, нещо ми куца мотивацията.
Примерно аз емпирично съм установила, че да, има n на брой събития в живота ни, които неминуемо се случват. Но останалите m са си наш личен избор, импровизация или даже просто обстоятелства. По възможност не се назначавай  също за мой личен психотерапевт - не знам какво си видяла в постовете ми, освен здрав реализъм. Не толерирам някой да си наслагва щампата отгоре ми, защото сънувал нещо си, имам си моя.
ryannn, рационализъм и обективност ли търсиш ти? Тук, в тая тема?
Сега за баба Ванга.
В моето семейство има голяма драма, за която не ми се навлиза в детайли. Баба ми и вуйната на майка ми се грабват и отиват при нея. Баба ми е разказвала, че стоели на някакъв дъжд, било пролет, хората влизали и излизали, а вуйната била с разклатени нерви, припадала на няколко пъти, а когато Ванга излиза, буквално я хваща за полите. Влизат. Носели са захар, доколкото помня и дрехи на човека, който е изчезнал. Ванга на секундата, без да пита абсолютно нищо, отсича, че е умрял, както и  къде да го намерят, а на баба ми казва, че има откраднато злато и втората "шугавата" внучка ще го намери. Шугавата внучка съм аз. Казва също майка ми да се пази от огън...а в предприятието където тя тогава работи, избухва голям пожар и има много жертви, самата тя се оттървава на косъм.
Минаха една -две години. В къщата, съседна на баба ми, имаше ученички, в стая, на квартира.
Обичах да ходя там, при какичките, едната ме лакираше, бяха добрички такива. И познайте - едната имаше златен синджир на врата, с моя инициал. Толкова много го харесах, че поисках да си го сложа...Точно в този момент, баща ми идва да ме прибира....Няма да ви кажа, как веднага разпознава медальона, как за 5 минути намира всичкото злато у тези девойки!
В общи линии това си спомням, а вече нито баба ми, нито вуйничка са живи, за да ги питам. Помня обаче, че всички от моето семейство бяха шокирани от дарбата на Ванга!

# 268
ryannn, нямам време да ти чета целият пост.
Проблемът е, че бъркате ясновидците с астролозите, едното няма общо с другото, гадаенето с карти също. Емилия много точно беше отговорила на къдрокоска, за което печели моите аплодисменти, без да съм се консултирала с нея.
Имам си добър за мен астролог, А. Вотей, нямам нужда от друг, ще се опитам да ти обясня защо астролога ми е един, а хората, с които се консултирам, като ясновидци поне 2. Астрологията е наука и Вотей я е усвоила до съвършенство, профи е в областта си. Чаках я 2 седмици, за последната ни консултация, за да ми определи подходяща за нещо дата, просто нямам желание да експериментирам с нейни колеги. Ясновидството е дарба, и много зависи от притежаващият я човек, как интерпретира получената информация и как я предава на клиента......съответно двама ясновидци могат да видят едно и също, но да го предадат по различен начин.........и да стане объркване, за това обичам 2. Тези хора са ми се превърнали, като приятели, или най-малкото ме помнят винаги, на едната ясновидка винаги ходя на Рд Mr. Green........
Блонди, развесели се прибързано за моя сметка Mr. Green, колко малко му трябва на някой за да е щастлив ooooh!
Даниела, личното ми мнение е, че свободната воля на човек е много, много ограничена, пак личен опит, нищо не се опитвам да ти наслагвам, това е твоят избор и път...........не е моя работа да те водя по него Wink

# 269
ryannn, нямам време да ти чета целият пост.
Проблемът е, че бъркате ясновидците с астролозите, едното няма общо с другото, гадаенето с карти също. Емилия много точно беше отговорила на къдрокоска, за което печели моите аплодисменти, без да съм се консултирала с нея.
Имам си добър за мен астролог, А. Вотей, нямам нужда от друг, ще се опитам да ти обясня защо астролога ми е един, а хората, с които се консултирам, като ясновидци поне 2. Астрологията е наука и Вотей я е усвоила до съвършенство, профи е в областта си. Чаках я 2 седмици, за последната ни консултация, за да ми определи подходяща за нещо дата, просто нямам желание да експериментирам с нейни колеги. Ясновидството е дарба, и много зависи от притежаващият я човек, как интерпретира получената информация и как я предава на клиента......съответно двама ясновидци могат да видят едно и също, но да го предадат по различен начин.........и да стане объркване, за това обичам 2. Тези хора са ми се превърнали, като приятели, или най-малкото ме помнят винаги, на едната ясновидка винаги ходя на Рд Mr. Green........
Блонди, развесели се прибързано за моя сметка Mr. Green, колко малко му трябва на някой за да е щастлив ooooh!
Даниела, личното ми мнение е, че свободната воля на човек е много, много ограничена, пак личен опит, нищо не се опитвам да ти наслагвам, това е твоят избор и път...........не е моя работа да те водя по него Wink

ani27, заета  си, разбирам, за да не ти отнемаме много време само ни кажи Анелия Лечева каква е според теб?
Кажи ни, ти  не си ходила при нея, но ..кажи!Толкова е лошо да стоим така объркани!В пълна заблуда.Докато ти не ни кажеш как сме се объркали относно нея, ползвам за ориентир сайта на самата Лечева, където тя разказва за себе си, че гледа на таро и прави астрологически прогнози.
Като й платих , именно така подходи.
Хоп -звезда, хоп-карта ( в рамките на съвсем един и същ разговор)и ми рече жената-тъй й тъй ще стане, еди си кога си.
Вземи сложи край на мистиката около таз жена.Стига сме я бъркали !
И още нещо-казваш,че смяташ, че личната воля на човека е много, много ограничена.
Как тогава точно не се били сбъдвали прогнозите, защото видиш ли, с личната си много , много ограничена воля така колосално ги саботираме чак в степен до пълното им компрометиране и несбъдване.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 19:49 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт