Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 737
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Ani e vampir , az se podlugah po neya i sum izlkliuchitelno nedovolna. Ot kakto i izpratih moi snimki neshtata mi zacikliha , da ne govorim che se durjeshe izkliuchitelno podozritelno - tya mi zvuneshe neprestanno.
Е по-голяма глупост не бях чела скоро! Сори за спама, но не можах да се сдържа.

ДА, това специално е празник на глупостта  и безумието.
Има съвсем конструктивна критика към предвиждащи-невиждащи и подобен налудно--аграрен стил е излишен и крайно неуместен.
Прогнозите на Ани при много хора са доказано несбъднали се след всевъзможни изтекли срокове, но "вампир"...това са простотии!

Но все пак да не забравяме, че има и такива, на които са се сбъднали.
Ili-_na, хубаво,тук става дума, че е епитети като „ вампир”  са твърде грозни.

# 241
happy_woman и аз имам подобен проблем с работата. Две магистратури, но работа по специалността ми тук просто няма.
По цял ден пускам интервюта и се ровя из Джобса, отделно разпитвам познати. Мислиш ли, съвсем теоретично, че няма да забележа, ако се появи онова, което мога и искам да правя?!
Все още не си търся работа като продавачка в МОЛ например, така че няма как да пренебрегна нещо, което не искам.
Ама някой мазна врачка да ми каже до края на март започваш, от две места ще ти се обадят, а пък просто да не се случи? Вината у кого ще е?

# 242
На всички мили дами във форума пожелавам една голяма, искрена , истинска и споделена  ЛЮБОВ по                                        случай празника!
 Не забравяйте, че  когато Бог отнеме нещо от теб, той не те наказва, а просто отваря ръцете ти, за да получиш нещо по-добро.

Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=QTO-YsIv3Rs&feature=related

Simple Smile

Усмихнете се !!!     /поне днес/

# 243
sara0408 ако твоят Бог отнеме детето на някоя майка, наистина ли мислиш, че ще и предложи нещо по-добро.
Днес откровено съм зла. Съжалявам, но няма да толерирам глупостите Ви.
Ако някой нещо ви е познал, и се е сбъднало в срок, пишете тук.
Ако не ви е познал - също.
Но да ме убеждавате в разни бездарни самозванки, на които съм платила за кукуригу, хайде холан!

# 244
Ani e vampir , az se podlugah po neya i sum izlkliuchitelno nedovolna. Ot kakto i izpratih moi snimki neshtata mi zacikliha , da ne govorim che se durjeshe izkliuchitelno podozritelno - tya mi zvuneshe neprestanno.
Е по-голяма глупост не бях чела скоро! Сори за спама, но не можах да се сдържа.

ДА, това специално е празник на глупостта  и безумието.
Има съвсем конструктивна критика към предвиждащи-невиждащи и подобен налудно--аграрен стил е излишен и крайно неуместен.
Прогнозите на Ани при много хора са доказано несбъднали се след всевъзможни изтекли срокове, но "вампир"...това са простотии!

Но все пак да не забравяме, че има и такива, на които са се сбъднали.
Ili-_na, хубаво,тук става дума, че е епитети като „ вампир”  са твърде грозни.

Да, съгласна съм с това

# 245
happy_woman и аз имам подобен проблем с работата. Две магистратури, но работа по специалността ми тук просто няма.
По цял ден пускам интервюта и се ровя из Джобса, отделно разпитвам познати. Мислиш ли, съвсем теоретично, че няма да забележа, ако се появи онова, което мога и искам да правя?!
Все още не си търся работа като продавачка в МОЛ например, така че няма как да пренебрегна нещо, което не искам.
Ама някой мазна врачка да ми каже до края на март започваш, от две места ще ти се обадят, а пък просто да не се случи? Вината у кого ще е?
Нямаше да мисля по този начин, ако не ми се беше случило!Когато завърших, нямаше работа по моята специалност в града, в който живеех.Започнах в една агенция за недвижими имоти, и след 2-3 месеца научих за обявен конкурс от една женичка, живееща над офиса на агенцията.Конкурсът е бил обявен в държавен вестник, а там кой търси?Точно защото НЕ останах в къщи, чакайки да намеря това, което искам, го намерих!

# 246
Нямаше да мисля по този начин, ако не ми се беше случило!Когато завърших, нямаше работа по моята специалност в града, в който живеех.Започнах в една агенция за недвижими имоти, и след 2-3 месеца научих за обявен конкурс от една женичка, живееща над офиса на агенцията.Конкурсът е бил обявен в държавен вестник, а там кой търси?Точно защото НЕ останах в къщи, чакайки да намеря това, което искам, го намерих!

Момичето , на което Ани е казала кога ще започне работа е търсило активно през цялото време.
Прогнозата на Ани не се сбъднала, точно защото момичето НЕ си е стояло вкъщи...хм..нещо не се връзва..?

На мен тя ми предрече пък обективни промени, независещи от волята ми, а изцяло от трети лица-пак нищо.

# 247
Днес във форума...отново е влязла баба ЯГА и господства нейния изказ......Безумни приказки чета от някой съфорумки......ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО СЪМ,но някой изказвания са безумни....

Добрева 1 не съм адвокат на Ани....нооо да ти кажа,нещо не ти вярвам....Голяма част от сроковете й наистина не се сбъдват....,ноо чак да не е видяла на картата ти ...че си бракувана.... newsm78

# 248
много ми е странно..защо винаги защитаваме така наречените "ЯСНОВИДЦИ"- ВИНАГИ, а нас обикновените хора, които сме изпаднали в някаква ситуация,  се нападаме винаги, без изключение. "Или ни наричат че сме стиснати и не даваме парите си ей така за милите ясновидци; или пък що си ги даваме, никой не ни кара насила, или какво правим тук, ами не си търсим мъже; и все обиди от този род. Аз не съм прочела нито една защита на лице което е попаднало на "псевдо ясновидец", а по -скоро на моментална защита на някой от тук рекламираните "ясновидци" 
Ами аз точно за това вече и не споделям. Всеки път, когато публикувах нещо относно Ани, или Карла, които категорично не ми познаха, бивах погвана от ani27 и sara0408, с обвинения, че не съм "смирена" и т.н. Агресия, злоба и то само защото моето мнение е различно от тяхното. В случая дори не е  мнение, а конкретни факти.
Виж сега скъпа, линчо аз от Карла не съм възхитена, от Ани нямам лични впечатления, няма проблем да си изказвате личното мнение и да споделите, например кой какво ви е познал и правилно предвидил, а друг не.........но повечето хора, изказващо се негативно за някой прекаляват с агресивността си. Да, има хора с комерсиална цел, които от давна не използват способностите си за доброто на хората, но умейте да правите разлика. На Карла и Ани цените в областите им са символични, никой не ви е карал да се консултирате с тях, това е ваш избор, тези хора не са богове, т.е. и при тях има някаква доза грешка. Да, не коментирам, че голяма част от списващите, се вкопчват в чутото от въпросният ясновидец, астролог, номеролог и чакат да стане или не, и нищо не правят по въпроса. Тези хора не могат да ви подредят живота и решат проблемите в него, това е само и единствено ваша задача. Да, наистина ви липсва смирение и благодарност.........вместо да се замислите защо нещо се е случило или не, вие веднага еди-кой си не ми позна, т.е. той е виновен............а не може ли вие с вашето поведение и променен мисловен модел да сте си променили или забавили съдбата?
Астролога, който аз ползвам няма никъде реклами в нета, клиентите и са от доволни хора......... но доста време ще почакате за хороскоп или консултация, защото няма време жената, и цената  не е символична, както при Ани, за подобни услуги Mr. Green
Две от жените , чийто ясновидски способности използвам нямат определена тарифа,  и двете са ми разказвали как са започнали, гледали са на приятели, а после хората сами са идвали.Нямат реклами.....не ме питайте на лични, няма да споделя координатите им, прекалено ги уважавам. Вече са пенсионерки жените, но едната работеше, докато и гледаше, познавам я от над 10г...такава лучница е при нея, няма време за нищо, защото хората непрестанно и звънят или по телефона или на входната врата.......докато работеше се чудеше, как да комбинира нещата, защото хората стояха пред вратата и.
Няма нищо случайно в живота, вместо да се настройвате веднага агресивно и негативно към съответният ясновидец, че не ви е решил проблема, се замислете какъв е урока, който се опитва да ви даде живота, ако го усвоите и се постараете да потърсите причината в себе си, може и чудото да стане. Четете, хора!

Цитат
..., тези хора не са богове, т.е. и при тях има някаква доза грешка ...

Ами като не са богове и грешат защо не си признаят. А се обръщат към теб и казват ама ти го измени и за това не стана както ти казах. А и отивам да ми констатират събития, а не да ми решат проблеми... за тях си има д-ри, институции и т.н. Разбра ли ме? Че при ясновидец не сме отишли да ни реши проблема, а да ни предскаже предстоящи събития като за тях си дерзаем сами... но ако е със способности изявяни и в обратна посока да вървим от предсказаното, то пак ще стане..

ani27:
1. като познаваш такава добра ясновидка защо не ни кажеш да се възползваме от нейните услуги?   
2. Като не си ходила при твоя AstroIdol Анелия Лечева, как така изказваш мнение.
3. Щом си на ТИ с астрология, може да ти съберем пари и да отидеш да си тестваш твоя AstroIdol Анелия Лечева и да си дадеш субективното мнение!?
4. Защо пишеш във форума за взаимопомощ като си пазиш за себе си добрите ясновидци и то егоистично? Това е нещо като аз да познавам добър лекар и ти имаш нужда от него аз да не ти споделя неговите координати.  Но виж след твоята егоистична постъпка (не споделяш добър ясновидец) ще ми е приятно да тъ гледам как се гърчиш.

Желаещи да се включат като публика?

1.Темата е за споделяне на лично мнение и впечатления, не непременно за взаимопомощ, прекалено много харесвам и уважавам въпросните хора, с които се консултирам, за да ги споделя с вечно недоволните потребители от темата Mr. Green
2. Изказвам мнение относно въпросната Анелия, защото тя е астролог, доста от хората не са запонати с науката и изказват мнение неподготвени, астролога чете и тълкува картата, не ПОЗНАВА
3. Благодаря за офертата, но си имам астролог, с който се консултирам, дори онзи ден говорих с нея. Казва се А. Вотей, цените и за хороскоп са доста по-високи от на Анелия, чийто са символични за астроуслуги. Прекалено съм доволна от Вотей, за да експериментирам с нейни колеги Wink
4. прекалено много харесвам въпросните хора, за да ги споделям с вечно недоволните в този форум, пазя си ги егоистично за себе си, за да не им направя лоша услуга с клиенти, като вас.
Относно лекарите не ме впечатляваш, можеш да ми разровиш постовете ми и да разбереш защо, после ще приема извиненията ти Mr. Green
даниела_, не искам да съм жестока, не го пожелавам на никоя майка, но и смъртта на дете е карма, съдба, и  се е случило, заради урок, който е трябвало да бъде научен, какъв не мога да конкретизирам. Малко преди да се прероди човек е избрал житейският си път, всички трудности и проблеми, които да му се случат, за да израстне духовно.......личното ми мнение е, че дори и подобна негативна случка е избор на душата и става с нейното съгласие преди да се прероди, Господ не ни предлага изпитания, с който не можем да се справим. Съжалявам за случилото се, мога да ти препоръчам астролог, който прави и регресии,  не съм ползвала услугите, но ми беше препоръчан от човек, чиито постове уважавам.

# 249
 Съжалявам за случилото се, мога да ти препоръчам астролог, който прави и регресии,  не съм ползвала услугите, но ми беше препоръчан от човек, чиито постове уважавам.
[/quote]

Аз се интересувам от регресии. Ако може на лично да ми дадеш повече информация за този човек и как да се свържа с него.

Благодаря предварително

# 250
даниела_, не искам да съм жестока, не го пожелавам на никоя майка, но и смъртта на дете е карма, съдба, и  се е случило, заради урок, който е трябвало да бъде научен, какъв не мога да конкретизирам. Малко преди да се прероди човек е избрал житейският си път, всички трудности и проблеми, които да му се случат, за да израстне духовно.......личното ми мнение е, че дори и подобна негативна случка е избор на душата и става с нейното съгласие преди да се прероди, Господ не ни предлага изпитания, с който не можем да се справим. Съжалявам за случилото се, мога да ти препоръчам астролог, който прави и регресии,  не съм ползвала услугите, но ми беше препоръчан от човек, чиито постове уважавам.
Предлагам ти да не опираш на чужди писания, чийто съдържание не разбираш и не можеш да докажеш за себе си. Или нима ти знаеш, какво си избрала? Нима си убедена, че човек се е родил само за страдание, да изкупва грехове, в името на духовно израстване? Моля, престанете с Фейсбук клишетата за онова, което Господ ще постави в ръцете ни, като ни вземе нещо и как онова, което не ни убива, ни правело по-силни. Какви изпитания съм подписала преди да се родя?
Удобно, не мислиш ли - сама съм си избрала, някъде отвъд да го ям и съответно го ям, за да си подсигуря място в рая!  Wink
Да, ама не! В това положение съм благодарение на собствената си глупост и хленч. Виждаш ли, поемам отговорност за себе си и живота си, но предсказанията на десетките врачки, които изръшках, още са само хипотези Thinking
Теорията за регресията ми е позната, но не вярвам в нея. Със същия успех, ако искам да си ровичкам из съзнанието, ще взема психеделик. И поне ще ми е по-приятно.
Съжалявам, но можеш да ме причислиш към "вечно недоволните в този форум". Ако някой се интересува, мога да ви разкажа онова, което Ванга предрекла на моята баба и на вуйна ми преди 25 години.
Днешните врачки са просто смехотворни.
Със същия успех мога и аз да ви предсказвам Sick

# 251
Трудно някой , който не е поставен под запрещение, би бил недоволен, ако предсказаните му обективни събития се случат, дори да не е баш в изврачувания срок.
Естествено, че ще е  недоволен, ако се  наслуша на три торби глупости, които времето докаже като такива, дълго след като е платил на врачката, колкото тя му е поискала.
Впрочем , при срещите ми с операторките, лично аз, абсолютно винаги питам-"В каква степен е вероятно, по Ваше усещане, това да се случи, има ли нещо, което според Вас зависи от мен, за да се сбъдне прогнозата Ви, има ли някакви условия, за да се сбъдне прогнозата Ви или не?!
Не знам дали някой друг го прави.Аз-да .И  едва след  това говоря тук!

Със свободното си време всеки разполага тъй както му е угодно, но това не пречи да е чудно какво мотивира някой, който от години е имал късмета да намери предсказателки от най-разно естество, които каквото кажат , това и става, да е привлечен толкова от форум за издирване на таланти.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 16:51 от ryannn

# 252
На всички мили дами във форума пожелавам една голяма, искрена , истинска и споделена  ЛЮБОВ по                                        случай празника!
 Не забравяйте, че  когато Бог отнеме нещо от теб, той не те наказва, а просто отваря ръцете ти, за да получиш нещо по-добро.

Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=QTO-YsIv3Rs&feature=related

Simple Smile

Усмихнете се !!!     /поне днес/

Peace Peace

# 253
Пробвах се да съм "смирена", но явно не ми се отдава .В мен от известно време назрява един въпрос към някои съфоромки - "какво правите всъщност тук, сред простосмъртните?" Имате лични ясновидци, доволни сте от тях, Нооо не ги споделяте, защото не ги заслужаваме - значи не сте тук да споделяте, не сте тук и да търсите помощ, защото вече сте намерили от кого да я получите. Е...?  Защо сте тук?

# 254
Трудно някой , който не е поставен под запрещение, би бил недоволен, ако предсказаните му обективни събития се случат, дори да не е баш в изврачувания срок.
Естествено, че ще е  недоволен, ако се  наслуша на три торби глупости, които времето докаже като такива, дълго след като е платил на врачката, колкото тя му е поискала.
Впрочем , при срещите ми с операторките, лично аз, абсолютно винаги питам-"В каква степен е вероятно, по Ваше усещане, това да се случи, има ли нещо, което според Вас зависи от мен, за да се сбъдне прогнозата Ви, има ли някакви условия, за да се сбъдне прогнозата Ви или не?!
Не знам дали някой друг го прави.Аз-да .И  едва след  това говоря тук!

Със свободното си време всеки разполага тъй както му е угодно, но това не пречи да е чудно какво мотивира някой, който от години е имал късмета да намери предсказателки от най-разно естество, които каквото кажат , това и става, да е привлечен толкова от форум за издирване на таланти.

Предполагам визираш мен Mr. Green, ако си ми чела старите постове щеше да си наясно с отговора, но специално в твоя чест ще отговоря:
Обикновено винаги вземам, консултирам с мненията на поне 2 ясновидеца.
Преди години се консултирах с една жена, много добър ясновидец. Тя вече не приема, но аз още преди да се откаже с тази си дейност, се разочаровах от нея, защото се оказа некоректен човек, и спрях да използвам услугите и. Продължих да използвам на другите 2 жени, но тази ми липсва. Миналата година намерих човек, който може да я замени, поне за мен(от тази тема), но въпросната ясновидка, реши да си даде 1г. почивка, сега не приема. Нямам принципно, особена нужда в момента от консултация, но обичам профилактично, през определен период от време, за да си сверявам часовника, до къде съм стигнала Wink.
Интересно ми е да следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт