Ами като не са богове и грешат защо не си признаят. А се обръщат към теб и казват ама ти го измени и за това не стана както ти казах. А и отивам да ми констатират събития, а не да ми решат проблеми... за тях си има д-ри, институции и т.н. Разбра ли ме? Че при ясновидец не сме отишли да ни реши проблема, а да ни предскаже предстоящи събития като за тях си дерзаем сами... но ако е със способности изявяни и в обратна посока да вървим от предсказаното, то пак ще стане..
ani27:
1. като познаваш такава добра ясновидка защо не ни кажеш да се възползваме от нейните услуги?
2. Като не си ходила при твоя AstroIdol Анелия Лечева, как така изказваш мнение.
3. Щом си на ТИ с астрология, може да ти съберем пари и да отидеш да си тестваш твоя AstroIdol Анелия Лечева и да си дадеш субективното мнение!?
4. Защо пишеш във форума за взаимопомощ като си пазиш за себе си добрите ясновидци и то егоистично? Това е нещо като аз да познавам добър лекар и ти имаш нужда от него аз да не ти споделя неговите координати. Но виж след твоята егоистична постъпка (не споделяш добър ясновидец) ще ми е приятно да тъ гледам как се гърчиш.
Желаещи да се включат като публика?
[/quote]