Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 728
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Цитат
..., тези хора не са богове, т.е. и при тях има някаква доза грешка ...

Ами като не са богове и грешат защо не си признаят. А се обръщат към теб и казват ама ти го измени и за това не стана както ти казах. А и отивам да ми констатират събития, а не да ми решат проблеми... за тях си има д-ри, институции и т.н. Разбра ли ме? Че при ясновидец не сме отишли да ни реши проблема, а да ни предскаже предстоящи събития като за тях си дерзаем сами... но ако е със способности изявяни и в обратна посока да вървим от предсказаното, то пак ще стане..

ani27:
1. като познаваш такава добра ясновидка защо не ни кажеш да се възползваме от нейните услуги?   
2. Като не си ходила при твоя AstroIdol Анелия Лечева, как така изказваш мнение.
3. Щом си на ТИ с астрология, може да ти съберем пари и да отидеш да си тестваш твоя AstroIdol Анелия Лечева и да си дадеш субективното мнение!?
4. Защо пишеш във форума за взаимопомощ като си пазиш за себе си добрите ясновидци и то егоистично? Това е нещо като аз да познавам добър лекар и ти имаш нужда от него аз да не ти споделя неговите координати.  Но виж след твоята егоистична постъпка (не споделяш добър ясновидец) ще ми е приятно да тъ гледам как се гърчиш.

Желаещи да се включат като публика?

[/quote]

bouquet  bouquet  bouquet, мислех да не се включвам, ама от къде на къде някой, който се мисли за велик, ще ми налага неговото мнение, за вярно! Ами тези който си имат лични ясновидци, които не искат да споделят да си открият форум за "ВЕЛИЧИЯ", а да оставят на нас простосмъртните да открием хората със способностти, което засега не се случва. Но аз вярвам че наистина има ясновидци в пълния смисъл на думата. Аз продължавам да търся и бих  го споделила, стига да вярвам че ще помогне.

# 226
Здравейте, Честит празник . Така и аз да се включа по темата Анелия, като искам да подчертая, че никой не защитавам. Каза ми, че 2013г. ще се омъжа и ще забременея и ще имам само едно дете момиче. Ок няма лошо нали е точна наука не е ясновидец. Добре ама аз съм омъжена от доста години и имам дете и то определено не е момиче.

Не разбирам от тези неща и не искам да кажа нищо лошо за жената.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 12:46 от dobreva1

# 227
Здравейте, Честит празник . Така и аз да се включа по темата Анелия, като искам на подчертая, че никой не защитавам. Каза ми, че 2013г. ще се омъжа и ще забременея и ще имам само едно дете момиче. Ок няма лошо нали е точна наука не е ясновидец. Добре ама аз съм омъжена от доста години и имам дете и то определено не е момиче.

Очевидно ще трябва да си търсиш адвокат за развода и д си намериш нова любов. от която ще забременееш. Честито!!!

# 228
ами щом така са казали

# 229
Ani e vampir , az se podlugah po neya i sum izlkliuchitelno nedovolna. Ot kakto i izpratih moi snimki neshtata mi zacikliha , da ne govorim che se durjeshe izkliuchitelno podozritelno - tya mi zvuneshe neprestanno.

# 230
  • Sofia
Ani e vampir , az se podlugah po neya i sum izlkliuchitelno nedovolna. Ot kakto i izpratih moi snimki neshtata mi zacikliha , da ne govorim che se durjeshe izkliuchitelno podozritelno - tya mi zvuneshe neprestanno.
Е по-голяма глупост не бях чела скоро! Сори за спама, но не можах да се сдържа.

# 231
Дами, хайде да смекчим малко тона, а?!

# 232
Здравейте, Честит празник . Така и аз да се включа по темата Анелия, като искам на подчертая, че никой не защитавам. Каза ми, че 2013г. ще се омъжа и ще забременея и ще имам само едно дете момиче. Ок няма лошо нали е точна наука не е ясновидец. Добре ама аз съм омъжена от доста години и имам дете и то определено не е момиче.

Очевидно ще трябва да си търсиш адвокат за развода и д си намериш нова любов. от която ще забременееш. Честито!!!
Ако първо не се смири,ни развод, ни нова любов, и така ще опрапасти сбъдването на предсказанието, но  пък е дала на Лечева само 30 лв, което е символична сума.Впрочем, предсказанието -също,

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 14:49 от ryannn

# 233

ДА, това специално е празник на глупостта  и безумието.
Има съвсем конструктивна критика към предвиждащи-невиждащи и подобен налудно--аграрен стил е излишен и крайно неуместен.
Прогнозите на Ани при много хора са доказано несбъднали се след всевъзможни изтекли срокове, но "вампир"...това са простотии!

# 234

Ако първо не се смири,ни развод, ни нова любов, ама пък е дала на Лечева само 30 лв, което е символична сума.Впрочем, предсказанието -също,

Ryannn, Честит Празник. Не разбрах какво искаш да кажеш.Първо въпроса ми не е свързан с това което тя ми каза. За пари не става въпрос. Както беше казала колкото ти кажат толкова ще дадеш. Аз нищо лошо не казвам за жената. Не разбирам от тези неща, просто споделих.
Разбрах, кого си имала в предвид.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 15:02 от dobreva1

# 235

Ако първо не се смири,ни развод, ни нова любов, ама пък е дала на Лечева само 30 лв, което е символична сума.Впрочем, предсказанието -също,

Ryann, Честит Празник. Не разбрах какво искаш да кажеш.Първо въпроса ми не е свързан с това което тя ми каза.

Dobreva1,говорим за това как  с категоричност се предричат неща, които  , със същата категоричност, не се сбъдват, но после , когато това бъде споделено във форума ни уведомяват,че сами сме си виновни.
Отдавна върви тази тема, но нещата конкретно излязоха извън релси, когато едно момиче сподели, че е от многото , при които предречените астрологически и с  таро  от Ани неща не виждат бял свят.Момичето сподели,че Ани й е казала кога ще си намери работа.Търсила е през целия период, работа,обаче, и до момента няма.Тук й поясниха,че тя си е виновна, а Ани е стабилен професионалист.
Стана ясно,че аргумента ”ти си си виновна,защото не си търсила” е тотална глупост  и тогава бе съобщено,че  добрите прогнозите на Ани не се сбъдват,защото клиентите й не са смирени.Ани остава стабилен професионалист.
Стана съвсем забавно, когато друго момиче сподели как всъщност при нея не се е сбъднала Анина прогноза, която не само не е била добра, а ужасна.
Тук не поясниха как момичето само е виновно за несбъдването и на тази Анина прогноза.
И т.н., и т.н.

И както някой много точно каза-форумът е за споделяне и взаимопомощ.
Изказвания от сорта на „Знам чудни познавачки, заявявам това на всеослушание,ама няма да ви кажа кои са!” не носят ни смирение, ни взаимпомощ .

# 236
много точно написано. Hug

# 237

ДА, това специално е празник на глупостта  и безумието.
Има съвсем конструктивна критика към предвиждащи-невиждащи и подобен налудно--аграрен стил е излишен и крайно неуместен.
Прогнозите на Ани при много хора са доказано несбъднали се след всевъзможни изтекли срокове, но "вампир"...това са простотии!

Но все пак да не забравяме, че има и такива, на които са се сбъднали.

# 238

Ако първо не се смири,ни развод, ни нова любов, и така ще опрапасти сбъдването на предсказанието, но  пък е дала на Лечева само 30 лв, което е символична сума.Впрочем, предсказанието -също,
Какво смирение, това е крайно недостатъчно. Тук трябва да се мисли, да се работи върху себе си, метасебемоделирането (я каква хубава дума) за какво е? Трябва да се осъзнае, че ясновидците са част от проблема, а не неговото решение. Това е пътят към сбъдването на прогнозите на Анелия. Няма 30 лв да отидат курбан я!
Ники Узунов е най- добрия Wink

# 239
Съвсем теоретично...Това с несбъднатото предсказание за работа...Нямам предвид това момиче, за което става въпрос.Ами ако се е появила възможност за работа, но човекът, който я търси, не я е забелязал?Или я е пренебрегнал?Или е сметнал, че не е за него, че не е по специалността му...., а тя е щяла да помогне за намирането на желаната работа?Само си размишлявам...

Общи условия

Активация на акаунт