Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 637
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
....Съгласна съм ....но до някъде....

Всеки път задавам един и същи въпрос....ВСЕ ПАК  newsm78..ЯВНО вече съм отишла далеч  под ЕЛЕМЕНТАРНОТО Sad....Логика няма...Някой от Вас като почнат да разсъждават и да  обясняват.....не искам да "ругая" нито една ТАРО ХВЪРЛЯЧКА ..напротив...просто споделям мнение...При Емилия например за интервал от един месец и няколко дни .....нещата не се бяха променили....
Може би, проблемът е, че задавате един и същи въпрос прекалено често.

# 481
....Съгласна съм ....но до някъде....

Всеки път задавам един и същи въпрос....ВСЕ ПАК  newsm78..ЯВНО вече съм отишла далеч  под ЕЛЕМЕНТАРНОТО Sad....Логика няма...Някой от Вас като почнат да разсъждават и да  обясняват.....не искам да "ругая" нито една ТАРО ХВЪРЛЯЧКА ..напротив...просто споделям мнение...При Емилия например за интервал от един месец и няколко дни .....нещата не се бяха променили....
Може би, проблемът е, че задавате един и същи въпрос прекалено често.

Добро утро, преди време ясновидка ми беше казала, че наистина толкова често един и същи въпрос не трябва да се задава. Снощи получих смс от Пиналски.................... и мога да кажа, НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 08:56 от dobreva1

# 482
защо да не се задава един въпрос прекалено често?

# 483
защо да не се задава един въпрос прекалено често?

Ох не знам, не помня вече, но нещо ми говореше да оставим малко време на съдбата ни, иначе се правило грешки  или нещо такова. И ако го задаваш този въпрос често  можело да бъде с различен отговор и от там да стане объркване. За съжаление жената почина и няма кой да питам вече, а тя наистина познаваше. Не че съм я послушала, все питам едно и също, но май ще поспра малко.

# 484
Ами един вид не вярваш на картите, не ги уважаваш, щом питаш все едно и също, и те започват да лъжат.

# 485
Ами един вид не вярваш на картите, не ги уважаваш, щом питаш все едно и също, и те започват да лъжат.
Peace

# 486
  • Sofia
Ще бъда благодарна на всеки от форума, който сподели ВСЯКАКВА инфо за Ангел от Дианабад. Може и на лични. Прочетох мненията дотук, имаше 2 крайно негативни, но имаше и добри отзиви.
Разбрах че бил радиестезист. С махало ли работи или....? Открива ли магии? Гледа ли по принцип, или само диагнози поставя? Колко време е "сеанса" при него? Носят ли се разни предмети и колко посещения са необходими, евентуално? Предстои ми посещение при него и е добре да знам повече. Може и да се разколебая,кой знае?  Simple Smile Добре е поне,че няма твърда тарифа.  Simple Smile

# 487
Казаха ми за една жена Лина от София, Младост1. Занимава се с ясновидство и ритуали. Не намерих никакво инфо в нета за нея, освен обявите ѝ. Не е коментирана и досега в темата. Ще помоля, ако някой има впечатления да пише тук или на лични. Благодаря Ви!

Eто една от обявите на тази Лина:

http://www.burzo.bg/%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D … D0%B8%D1%8F_84963

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 12:19 от allforone

# 488
Не си представайте,че всеки ден питам картите...При различните Таро гледачки... веднъж в месеца....

За Ангел мда различни са отзивите....Попаднах и аз там....категоричен е че,имам енергийна намеса...днес ще го посетя за втори път...ще му задам повече въпроси и по-късно ще споделя мнение....Искренно се надявам,да не казва на всички,че сме омагьосани ooooh!

# 489
Какво смятате за Ники Узунов?

# 490
Казаха ми за една жена Лина от София, Младост1. Занимава се с ясновидство и ритуали. Не намерих никакво инфо в нета за нея, освен обявите ѝ. Не е коментирана и досега в темата. Ще помоля, ако някой има впечатления да пише тук или на лични. Благодаря Ви!

Eто една от обявите на тази Лина:

http://www.burzo.bg/%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D … D0%B8%D1%8F_84963

Взима по 30 лв за гледане и невиждане  и по 100 лв за ритуали, които нямат абсол. никакъв ефект.
Казах й го около месец след изтичането на определените от нея срокове  и тя най-нагло , без изобщо да си спомни тежките си декларации при плащането на първата серия ритуали, че давала 108 % гаранция,  каза-"Ааа, нищо ли не стана?( ( не виждаше сама станало ли е, не е ли)ми , дай да повторим!"-разбира се , срещу ново плащане на тези суми и ..нова гаранция!Чудесна е!

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 14:00 от ryannn

# 491
Здравейте ! Нека и аз да се включа в темата, може и да съм полезна  Laughing Видях има питане за маг Ели от Шумен .. аз лично преди около месец се свързах с нея, по много странен начин и все пак, на мен лично ми се вижда шарлатанка, по ред причини. Каза, че ще ми помогне с/у скромната сума от 360 лв ! Трябвало да ми лее восък 9 пъти, а аз доколкото прочетох, че не бива да е повече от 3, но както и да е .. започна ТЯ на мен да ми звъни и след като и казах, че нямам в момента тези пари, започна да става услужлива и ми предложи на части за заплатя. Естествено чух и от нея на колко много незнайни хора е помогнала, като повечето шарлатанки. Е, отказах се и сега не съжалявам. Допитах се до Ники Узунов, Емилия, Ели Маринова, Стефка - и всички те ми казаха почти едно и също нещо, което ме кара, разбира се да вярвам. С най-добри впечатления съм от Емилия и след това от Ники Узунов. А, да ! Забравих - Анелия Лечева също попитах, но не съм очарована от отношението и, не казвам, че не е добра или нещо такова, просто от отношението, иначе явно си е добра в познанията и възможностите, но аз лично не мисля да и давам излишни пари, за да и изкарам поредната надница. Зададох и много точен въпрос - с отговор ДА или НЕ, а тя ми отговори, че трябва подробен анализ. ОК , може и да е права, но аз се отказах. Дано не се нахвърлите с/у мен - просто написах, какво ми се е случило и какви са впечатленията ми. Усмихнат слънчев ден Ви пожелавам !  Peace

# 492
Здравейте! От много време искам да посетя баба Вличка от Катуница,но все се разколебавам. Сега обаче наистина ми се налага. Ще Ви помоля ако знаете някакъв телефон за връзка,адрес,кога приема или мнение да споделите. Много ще съм Ви благодарна!

# 493
Дайте номера на Себа ходила съм при нея ,но и нямам номера моля ви !

# 494
ramikm , на въпросната Анелия цените за астрологичните услуги са символични, колегите и вземат доста по-сериозни суми. Астрологията е години труд и обучение, не е "говорят ми го звездите".
Щом ти е казала, че има нужда от подробен анализ, значи е така. На въпрос например: "Ще възстановим ли отношенията си с Х? "Не може астрологично да се отговори само с Да и Не, т.е. може, но се иска наистина подробен анализ, синастрия и т.н.
Когато не разбирате нещо, не коментирайте негативно.
По-добре ли щеше жената да ви вземе парите за неточен отговор?

Общи условия

Активация на акаунт