Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 630
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
ani27 къде видя негативност ?! Нито я коря жената, нито я отхвърлям, като астролог или човек със способности ! Много добре разбирам, че може да има и вариант, да не може да се отговори на въпрос, дори и с ДА или НЕ, просто не харесах отношението и към мен ! Нищо лично към жената, даже ако имам финансова възможност, може и да направя консултация с нея, но на този етап, не мога да си го позволя. Хубава вечер ! Simple Smile

# 496
Дайте номера на Себа ходила съм при нея ,но и нямам номера моля ви !
Може ли да споделиш колко ти е познала ? Защото и аз лично мисля да отида при нея главно защото ми е наблизко,а и съм забелязал добри отзиви за нея.

# 497
ramikm , на въпросната Анелия цените за астрологичните услуги са символични, колегите и вземат доста по-сериозни суми. Астрологията е години труд и обучение, не е "говорят ми го звездите".
Щом ти е казала, че има нужда от подробен анализ, значи е така. На въпрос например: "Ще възстановим ли отношенията си с Х? "Не може астрологично да се отговори само с Да и Не, т.е. може, но се иска наистина подробен анализ, синастрия и т.н.
Когато не разбирате нещо, не коментирайте негативно.
По-добре ли щеше жената да ви вземе парите за неточен отговор?
При мен точно така направи, взе парите и даде неточен отговор.

# 498
ramikm , на въпросната Анелия цените за астрологичните услуги са символични, колегите и вземат доста по-сериозни суми. Астрологията е години труд и обучение, не е "говорят ми го звездите".
Щом ти е казала, че има нужда от подробен анализ, значи е така. На въпрос например: "Ще възстановим ли отношенията си с Х? "Не може астрологично да се отговори само с Да и Не, т.е. може, но се иска наистина подробен анализ, синастрия и т.н.
Ама вие какво искате, тя не е БОг, възможно е, човешко е да се греши!
Както казах, не съм се консултирала с жената, но претенциите на някой от вас и невероятно ''позитивните ви'' постове ми идват в повече.

# 499
Добър вечер! Искам да ви попитам имате ли отговор от mr.morrison?

# 500
Аз нямам,чакам си още Simple Smile

# 501

Ама вие какво искате, тя не е БОг, възможно е, човешко е да се греши!
Както казах, не съм се консултирала с жената, но претенциите на някой от вас и невероятно ''позитивните ви'' постове ми идват в повече.
Споделям ФАКТИ, който както иска да ги интерпретира.

# 502
Писах на 13 март и нямам отговор.

# 503
Нееее Sadот 12 ти чакам отговора му,но маи ще си остана с чакането само Sad

# 504
Добър вечер.....обещах да споделя за второто си посещение при Ангел от Дианабад....

Миналата седмица бях за пръв път....каза ми ,че имам енергийна намеса.....,записа ме в една тетрадка и каза,че през ноща се прави ритуал за отстраняване на въпросната лоша енергия....Днес ме "провери"...чиста съм била ....нооо в съзнанието ми промяната щяла да настъпи след 40-45 дни ThinkingМоля за мнението на тези,които са го посетили.....

Сега трябва да отида във вторник....,за да ми излее куршум и да ми даде енргия newsm78...,.питайки за какво иде реч....каза ми,много ти е ниска енергията и според мен дава РЕЙКИ....ще ми е интересно да чуя и вашето мнение......

# 505
 Здравейте ! Искам да се извиня, че написах грешна сума от 360лв, вместо - 270лв, които ми поиска маг Ели ! Значи восъколеене - 9 пъти по 30лв ! Не беше умишлено, просто това съм запомнила ! Извинявам се, че казах че ми е звъняла,но да приемем че вината е моя. Но не мога да се извиня, че имам мнение и че имам право да избирам ! Иначе от общуване страна - не мога да си кривя душата - добър човек ми се стори ! Това е което имах да коригирам относно маг Ели ! Успех на всички !

# 506
Здравейте ! Искам да се извиня, че написах грешна сума от 360лв, вместо - 270лв, които ми поиска маг Ели ! Значи восъколеене - 9 пъти по 30лв ! Не беше умишлено, просто това съм запомнила ! Извинявам се, че казах че ми е звъняла,но да приемем че вината е моя. Но не мога да се извиня, че имам мнение и че имам право да избирам ! Иначе от общуване страна - не мога да си кривя душата - добър човек ми се стори ! Това е което имах да коригирам относно маг Ели ! Успех на всички !
Какво е това восъколеене 9 пъти?
Не се прави толкова много? Стандартно са 3 ритуала, най-много 5, какви са тези 9 ?
И не е хубаво да се прекалява с восъколеенето, не че ще навреди, но един вид, в даден момент може да няма полза от него. Ритуалае, за изчистване на негативната енерфгич, не е задължително това да е магия, може да е просто отрицателна такава от натрупани негативни емоции.

# 507
  • София
Здравейте Simple Smile
писах на някакъв сайт за ясновидци и ми дадоха телефона на една ясновидка. Обаждам се аз, тя казва, че се казва  Донка  и в началото ми описва доста верни неща, но за в бъдеще ми казва, че ме чакат много лоши неща семейно и с детето  свързани и затова трябва да й изпратя "само" 380,00 лв. и аз й отговорих, че пак ще я потърся и приключех. Но ми казва, че още в понеделник трябва да "започнем" работа по въпроса. На другия ден пак ми звънни, и то в неделя,   да "действаме" вече и аз пак й казвам, че тази сума сега не мога да я дам /и че на ъкъла си викам , че изобщо няма да й я дам/. Представете си само. Нали уж тези, които познават не вземат пари, а пък за такива суми да не говорим. Моля Ви ако някой е имал досег с тази жена , нека да пише или изобщо с подобни "ясновидки".

# 508
  • София
Забравих да напиша още нещо - търся телефонен номер на НАНА . Аз имам 0886309915, но отговаря мъж, който казва, че е от два месеца с този номер  и много хора я търсят. Дали някой има актуален номер???

# 509
Здравейте! Затруднявам се да отговоря на всички, пощата ми е пълна, кутията ми тук също и просто трудно смогвам. Много хора ме питаха за скайп и реших днес да си направя. Там по-бързо може да отговоря. Skype: mr.morrison96.

Общи условия

Активация на акаунт