Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 628
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
mr.morrison, a защо не отговаряте по ред на получаване на въпросите?

# 511
Здравейте Simple Smile
писах на някакъв сайт за ясновидци и ми дадоха телефона на една ясновидка. Обаждам се аз, тя казва, че се казва  Донка  и в началото ми описва доста верни неща, но за в бъдеще ми казва, че ме чакат много лоши неща семейно и с детето  свързани и затова трябва да й изпратя "само" 380,00 лв. и аз й отговорих, че пак ще я потърся и приключех. Но ми казва, че още в понеделник трябва да "започнем" работа по въпроса. На другия ден пак ми звънни, и то в неделя,   да "действаме" вече и аз пак й казвам, че тази сума сега не мога да я дам /и че на ъкъла си викам , че изобщо няма да й я дам/. Представете си само. Нали уж тези, които познават не вземат пари, а пък за такива суми да не говорим. Моля Ви ако някой е имал досег с тази жена , нека да пише или изобщо с подобни "ясновидки".

Ами хайде,работа за "Господари на ефира"...  LaughingАман от такива обирджиики!Че и нахална,ще звъни по телефона...Наглост!

# 512
За тази Слава от Варна искам да ви разкажа набързо.  Аз съм жена на средна възрасти абсолютен  реалист.  Отидох при Слава с моя братовчедка, която е на моята възраст и Няма деца.

И така: за да влезем при Слава бяхме предварително записани. ...Извика ни жена, която работела при Слава от 20 год.. Слизаме по едни стъпала и там има  едно коридорче с маса и два стола. Изчаквайки да излезе поредният клиент на Слава от стаята,в която "гледа", тази жена започва да ни разпитва на висок тон за какво сме били дошли, какъв ни бил проблема...аз отк
азах да й отговарям, защото за това, което сме дошли Слава ще ни отговори и напъти.

И така влизам първо аз. И Слава иска снимка. Аз нямам такава, но от телефона показвам на детето, но питам за съпругът ми....
Слава: " О, той е много добре. ще се издигне, по-спокойно ще му е, по-голяма заплата ще има

Аз: Ами ще излезе ли в чужбина, все пак е по-добро заплащането?
Тя(Слава): О, не, той не иска да излиза навън, добре си му е в Б-я..Не, категорично няма да излезе

Моят съпруг от години е в чужбина и няма намерение да се връща в БГ

Аз:А аз ще си намеря ли скоро работа?
Тя: Ами то сега е криза и е трудно, но като се стопли може да си намериш
 Всеки знае, че е криза, но не за това я питам... пак не можа да улучи милата

Още от първият  й отговор за съпругът ми разбрах, че е една шарлатанка, но продължих с въпросите си, защото исках да бъда на 100% сигурна

Влиза братовчедка ми и пита Слава за "децата " си как ще продължат нататък образованието си?
Тя(Сл.) :А, децата ти са добре, не се притеснявай ще се оправят сами . Те са силни деца
Братовчедка ми няма деца пак да поясня.

Вярвам, че има хора, които имат дарбата да "виждат" , но нашата героиня не е от тях. Тя е една лъжкиня, която печели пари от наивници с лабилна психика

Ако мога да посъветвам: Където и да отидете задавайте винаги подвеждащи въпроси. Не разказвайте предварително за живота си пред никого на опашката и на самият "Ясновидец".
 Добрият ясновидец сам започва да казва проблемите ви и начинът за преодоляването им.

И помнете, че тези "ясновидци" знаят, че имате проблем (здраве, работа) и затова сте  отишли при тях.

Хранете се здравословно!

Мислете позитивно!

И се обичайте!

# 513
здравейте , днес по скайпа  се свързах с
m.morrison останах смаяна  -
работният ми ден беше напрагнат , очаквах шефа си
да пристигне от път и  ме чакаше разправия , за
всичко това той ме предупреди до максимална точност.
Бъди жив и здрав m. morrison  bouquet

# 514
http://www.youtube.com/watch?v=SmvdZ_TIBbY&feature=related

Спам е ....ноо малко,макар и прозаични ...добри слова....при толкова много проблеми и мъка Hug

# 515
И аз днес по скайп говорих с mr.morisson и съм доволна. Той потвърди нещата казани ми и от Анелия, Н. Узунов и др. Много съм му благодарна и се надявам, че няма как всички да грешат.

# 516
petia_r, нямам идея за коя ясновидка пишеш, но искам да те питам-наистина ли мислиш, че при подобна настройка -скептицизъм и липса на вяра, някой ще успее да осъществи контакт с теб? newsm78

# 517
petia_r, нямам идея за коя ясновидка пишеш, но искам да те питам-наистина ли мислиш, че при подобна настройка -скептицизъм и липса на вяра, някой ще успее да осъществи контакт с теб? newsm78

:)Happy women, посочила съм за коя ясновидка става въпрос. И не  съм скептична.  Посочвам факти Naughty. И повярвай не бях единствената, която беше разочарована от тази жена.
  Има и други мнения за тази "ясновидка".

Всеки има право да си изказва мнението, да споделя, да помага. Ти  вярвай колкото щеш и осъществявай "контакт" .

И преди да  нападаш прочети внимателно какво съм писала.  bouquet

# 518
     Прочетох внимателно.Не казвам, че няма измамници.Учуди ме подхода ви.Когато аз се допитвам до някой, го правя с открито сърце и наистина имам доверие.Ако не се получи-ами ок, живота продължава, мой е бил избора да се доверя.Никога не ми е и хрумвало да задавам подвеждащи въпроси.Напротив, когато се убедя, че виждат някои неща, но не знаят как точно да ги интерпретират, помагам с информация.Един вид заедно да подредим пъзела.
     Аз лично никога не съм се впечатлявала от грешно виждане на брой и пол деца.Една от гледачките, при които ходя, не видя колко и какви деца имам /или ги обърка, не помня/.Обаче ме застреля с въпроса- каква операция имаш...виждам близнаци, но защо така, как така на различно място???Това е толкова рядко срещано-беше извънматочна бременност, комбинирана с вътрематочна бременност.Вероятно жената дори не беше чувала за такива случаи.Е как да я обвиня в некадърност????Моето мнение съвпада с това на някои от потребителките тук- не бива да се съди прекалено строго!Едва ли има ясновидец, който да вижда абсолютно всичко!

# 519
"Господари''-те са страшни!!!

Вижте поредния изобличаващ материал за врачка, само че този път улична.

http://vbox7.com/play:5d40246dd1

# 520
Здравейте mr.morrison, искам да попитам ще отговорите ли на вече зададените Ви въпроси на лични във форума, или вече работите само през скайп?

# 521
  • София
Вчера говорих с Керанка и Соня Заварчик по телефона. Доволна съм. Някой може ли да сподели нещо за двете дами?

# 522
Искам да споделя огромното си възмущение относно несериозното отношение на ms.morison.
Писах му няколко пъти на мейла, на лични тук във форума, успях да се свържа с него по скайп, чухме се вчера вечерта към 18.30 по скайп, но бил много изморен, след което се разбрахме за днес около 11 ч, изобщо не се е появил до момента  newsm78
Май само си чакаме  Mr. Green

# 523
mr morrison е страшно изморен.Пишем му по всяко време.Нека бъдем малко толерантни и търпеливи.Сигурно не се занимава само с това-да ни е на разположение и да ни отговаря на въпросите.Все пак и той е човек.И това всичко го прави на добра воля.А и смятам,че за да може да тълкува правилно картите,трябва да си е отпочинал.Нали не искаме да ни говори,каквото му дойде,само за да му се махнем от главата.

# 524
Да, съгласна съм, аз му казах че нямам нищо против да платя, и точно за това исках да се уточним за ден и час  Peace
Уж се уточнихме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт