Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 625
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
mr morrison е страшно изморен.Пишем му по всяко време.Нека бъдем малко толерантни и търпеливи.Сигурно не се занимава само с това-да ни е на разположение и да ни отговаря на въпросите.Все пак и той е човек.И това всичко го прави на добра воля.А и смятам,че за да може да тълкува правилно картите,трябва да си е отпочинал.Нали не искаме да ни говори,каквото му дойде,само за да му се махнем от главата.
Да, съгласна съм с теб, но въпреки всичко смятам, че трябва да има последователност при отговорите. Хора, които са му писали днес вече имат отговори, а други които са писали още в периода 10-13 март чакат.

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 13:08 от kateto1980

# 526
mr morrison е страшно изморен.Пишем му по всяко време.Нека бъдем малко толерантни и търпеливи.Сигурно не се занимава само с това-да ни е на разположение и да ни отговаря на въпросите.Все пак и той е човек.И това всичко го прави на добра воля.А и смятам,че за да може да тълкува правилно картите,трябва да си е отпочинал.Нали не искаме да ни говори,каквото му дойде,само за да му се махнем от главата.

Права си!!! Стига де момичета, човека прави всичко на добра воля, нима е нужно да оплюваме и него. Все пак и той има живот, ангажименти и света му не се върти около нас и този форум. След като не си плащаме, ще чакаме, какво толкова. Ами случват се непредвидени неща. Сигурна съм, че ще отговори на всички, само трябва да сме търпеливи, а не веднага да го нападаме. Хубав и успешен ден на всички!  bouquet

# 527
Честита първа пролет! С пожелания за весело настроение и много усмивки през цялата година, споделена любов, светлина и радост в очите и много топлина в сърцето. Бъдете щастливи   bouquet

# 528
Здравейте. Ще Ви помоля, ако някой е чувал отзиви или има впечатления за ясновидка и маг СИРМА от Бургас да сподели.  Няма информация за нея в нета. Взех телефона ѝ от една обява и говорих днес информативно с нея. Направи ми добро впечатление, определено е наясно с това, което прави по това, което чух.

Ще се радвам и ако получа отзиви за ходжа Ахмед от Варна.

Благодаря ВИ предварително.

# 529
Здравейте, искам да ви помоля за впечатления и отзиви от Айтен /Ани/  от Велико Търново, доколкото разбрах живее в махалата до Света гора.

# 530
Вчера говорих с Керанка и Соня Заварчик по телефона. Доволна съм. Някой може ли да сподели нещо за двете дами?
За Керанка мога да кажа - положително мнение! Много от нещата си ги познава! Доволна съм!  Simple Smile

# 531
здравейте знаете ли някой ходжа в района на бургас ???

# 532
Спешно !! Simple Smile Здравейте ! Бихте ли ми казали, какви данни са нужни за консултация с Дороти ? Благодаря ! Хубава вечер ! Simple Smile

# 533
Здравейте всички.Много от вас който влизат често тук ще си спомнят за мен.Искам да ви споделя  че,колкото и да имаше негативни мнения за Карла, на мен нещата казани ми от нея до сега, се случиха.Е и последното  и най важното нещо за мен заради което съм в този форум се случи, и аз съм много  щастлива.Ако ви интересува моето мнение за коя познава и коя не, а аз ги обиколих много повярвайте ми,всяка една от вас знае какво е да си майка и какво една майка прави за детето си.Аз съм адски доволна от Карла,Адриана Вотей астролог, Ани от Пловдив, Мр. Морисън, и Яна от София.Всичко което тези хора ми казаха се случва, за бъдеще не мога да кажа.Желая от сърце успех на всички вас.Нека всеки от вас сбъдне мечтата си. Peace  bouquetАз ще ви чета, и ако мога да помогна на някой с опита и мнението си ще помогна . От една щастлива  вече майка.

# 534
Здравейте ! Ако може малко информация .. значи .. от 5 човека, с които се консултирах, са на едно мнение относно моето терзание. Тази вечер си направих консултация и с Дороти - пълна противоположност, на всичко казано до момента ! Някои от Вас ще кажат : " ами, много ясно, че 5/1, но колебанието ми е защото всички тези 5 човека, ми казаха като краен резултат положителен, но пътят до там е различен при всички тях ! Е, сега вече много се обърках .. Таа някакви мнения и минали предсказани събития от Дороти ?! Хубав ден !   bouquet

# 535
аз не съм доволна от Дороти, два пъти ми отговори уклончивои по неотговарящ начин. Познава обаче за състояние в момента - може да има телепатични възможности, или нещо от сорта, или да тълкува въпроса ми много добре.   Peace

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 09:08 от Blondie_

# 536
здравейте,някъде из всичките теми за ясновидците и в частност за Ани беше споменато че има определени дни в които отговаря по телефон ли на скайп ли не мога точно да се сетя на въпрос безплатно в определен час -май че вторник и още един ден но в кои часове?може ли да ме подсетите благодаря!

# 537
Момичета,може ли малко помощ?Ако някой е ходил при леля Искра,може ли да ми каже как точно се стига от София до Бистрица с обществен транспорт.Значи от София до Дупница разбрах,но после до Бистрица как се стига?И каква и е тарифата?

# 538
# 539
Здравейте, моля ви, ако някой е посещавал Робърт Йовчевич да сподели мнение.

Общи условия

Активация на акаунт