Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 463
  • 754
  •   1
Отговори
# 60

Обаче!!!!Който не е доволен и то ЗАЩОТО прогнозите й не се сбъдват,идва и го казва,СЛЕД като са минали сроковете й,които тя с цялата точност на астрологията,пренасрочва,както в някои магазини сменят етикетите с датата на годност на изветрелите храни,че да продължат да се пробутват на населението и какво става-аууу,как смееш да споделиш,че прогнозите на Ани не са се сбъднали?!
Потрес!
[/quote]

Аз казах, че съм доволна след като минаха сроковете поставени от нея и се мотивирах доста пространно, защо съм доволна и веднага бях нападната от някоя от вас. Така че просто по този начин принуждавате хората да не споделят и малкото си положително мнение, поради страх от линч.

Аз не критикувам, това, че някой не е доволен, а от начина по който го прави, има много голяма разлика.

# 61
Чета и си мисля....
Има разни поговорки ..двама се карат,трети печели и подобни.
Абсолютно никой не тръгва  от добро денонощно по врачки,баячки, астроложки и какви ли не -из цялата страна,каквито се пръкнаха буквално във всеки вход и глуха пряка,за да им даде и парите,които няма !

Със сигурност, всичкият този ад е причинен от кардинален проблем,дълбока мъка,всеки си знае!Тук сега при избухването някои хора споделиха за тежки неща в живота си и честно казано ми стана мъчно.Аз си знам и какво е в мен.Знам и за някои други хора тук, в които видях човеци.

Би трябвало  да се обединим,защото имаме общ проблем-трябва да сме общ фронт,за да сме си полезни с всичко, с което можем-най-вече с обективна информация,която да може да се изказва свободно,без хейтърски уклон, "окифляване" и прочие нелепици.

Точно информацията е силата на интернет!Иначе лелите-майсторки ще си се вихрят хептен  без озаптяване,а ако някъде има някой наистина с дарба, дори няма да разберем за него,защото истински даровитите хора е възмиожно и да нямат сайт, в който да се саморекламират.

Ние се караме, дърлим, някой някъде зад компютъра или тестето карти си свирка и казва-20 лв,30 лв,50 лв,100 лв,това ще стане,това няма да стане.....
Много често общуването с тези оператори на мъгливото изкуство е достатъчно изтощително,за да отнемаме сами от енергията си и тук.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 15:01 от ryannn

# 62
Здравейте момичета  Simple Smile
Чета Ви от първата тема до сега,но никога не сам писала-но наглостта на определени хора ме провокира.
Та да Ви изкажа и аз своето мнение-не мога да разбера какво сте се хванали за гушите,какви са тези обиди по повод това,че някои не е доволен от дарбите на определен човек.Ами мили мой живеем в свободна държава и всеки има право на глас и мнение.Мисляяяя,че точно за това е този форум за да се изказва свободно мнението на хората дали са доволни или не от определен астролог,ясновидец и.т.н..Голям спор за тази жена,големи защити и напатки.Трябва ли тези който са доволни от Карла,леля Искра и.т.н да се нахварлят по сащия начин на недоволните.Спрете се малко,изслишваите и уважавайте мнението на другите дори да не е по вкуса Ви Wink
Така относно вапросната Ани аз сащо съм недоволна,след като е писала че освен астролог има и други начини да работи -не е вазможно в рамките на няколко часа да ми отговаря на един и сащи вапрос с напално противоположни отговори.За Карла не мога да кажа дали прогнозата и е вчярна,но като настояще беше мн.точна - и сега какво да трагна да защитавам Карла и данападам недоволните от нея ли както правите вие.Давам Ви пример с тези две жени защото са най обсажданите.Да не си помислите нещо Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 14:29 от bubolechka6

# 63
# 64
  • Sofia
Буболечка 6, и аз така, чета форума от есента, пък все не събирах смелост да пиша. То не бяха лични нападки, не беше чудо. Не съм допускала обаче, че ще си бръкнете в душите една на друга, момичета,чак толкова болезнено. Ами...всеки има своята болка, недейте така.
И все пак,колкото и да не разбирам от астрология и да съм невежа, не бих искала Ани да ме "учи как да мечтая" както тя ми каза, че напоследък това прави - "да учи хората да мечтаят" щото били отвикнали.  Бих предпочела вместо това, пък и изрично я помолих, да ми каже истината, такава,каквато я вижда. Вместо да ми казва "аз мислех че срока който ви давам ще ви се види дълъг". Това ли е целта?!?! Да ни дават срокове и казват неща,които искаме да чуем?!?
С риск да ме нападнат, ще кажа все пак - не се ориентира по картата ми, нямаше съвпадения никакви  Sad  Това ме кара да съм скептична и към близката розова прогноза.

# 65
В този форум има хора  / и те го знаят кои са/ , на които много съм се опитвала да помагам съвсем по човешки на "лични" със съчувствие, внимание, добри думи, съвети, отделяйки им от драгоценното си време. За това сега още по- малко разбирам арогантността им и войнстващата агресия. Започвам да се замислям дали пък не заслужават съдбата си........................... newsm78
Мисля, че такива ще ме откажат да споделям каквото и да било.  Sad
И ако все пак продължа, то ще е заради хора , които ме разбират и на които държа.

# 66
  • Sofia
В този форум има хора  / и те го знаят кои са/ , на които много съм се опитвала да помагам съвсем по човешки на "лични" със съчувствие, внимание, добри думи, съвети, отделяйки им от драгоценното си време. За това сега още по- малко разбирам арогантността им и войнстващата агресия. Започвам да се замислям дали пък не заслужават съдбата си........................... newsm78
Мисля, че такива ще ме откажат да споделям каквото и да било.  Sad
И ако все пак продължа, то ще е заради хора , които ме разбират и на които държа.

Сара, моля те не се отказвай, влизам и споделям тук (макар и рядко) заради хора като теб, Райан и други, които разбират смисъла на такъв форум, СПОДЕЛЯНЕ и ВЗАИМОПОМОЩ. Не обръщаме внимание на злобните коментари и забележки, фокусираме се върху ползите от това да се срещаме тук...Simple Smile   bouquet

# 67
И аз да се включа в новата темичка!
Първо не искам да обиждам никого, но не мисля че е редно да се нападаме една друга, заради грешни или верни прогнози на един или друг ясновидец, врачка, астроложка, нумероложка. Смятам, че ако някой се опитва да вкарва раздори като по-горните в темата има някакъв подтекст да прави това и то със сигурност не е разобличаване на една или друга врачка и астроложка, взаимопомощ или каквото и да било. Това е форум, създаден, смея да включа и себе си т.к. съм от доста време вече в него, от нас. Факт е, че заради нападки на едни или други съфорумки/ци, други просто спряха да пишат и споделят, защото винаги се намира някой, който да не е на неговото мнение.
Не мисля, че чрез спор ще отсеем свестните и несвестните ясновидци, по скоро ще останат едни форумци, които само ахкат и охкат за това, че някой им бил познал. Тези, на кито някой не е познал ще се отдръпнат и форумът ще се превърне в място за реклама. Както доста стари съфорумки са откривали, че някой се регистрира, за да се рекламира тук. И на края какво става, айде пак юруш на малсините да ходим да пълним гушите на някой самозванец.
Факт е, че аз например, на базата споделени мнения във този форум съм спестила доста от обикаляне. Е, дала съм и някой грешен лев на самозванци....

Така че моля ви без нападки. Всички тук сме с лични проблеми и нестига това, ами и нападки да получаваме!

# 68
  • Sofia
Аз съм от хората, които отказват да приемат налаганите в тази тема идеи как Ани била астролог и това оправдава грешните и прогнози и същата тази астроложка е ревностно и жестоко промотирана от няколко човека тук...и ако някой случайно напише нещо против нея става лошо и войната започва отново. На мен също ми омръзна отново това да е "темата Ани", не мога и да се съглася, че астрологията е причина за грешните и прогнози и едва ли не клиентите и са виновни, че прогнозите и не са верни - по голяма наглост не бях чела тук. Когато тя не прави верни прогнози това не е ли вид измама? С какво си е заслужила тя парите? Ако вие правите грешки над 50% в работата си колко ли ще се задържите там?

# 69
Сега малко по темата...На мен започнаха да ми се сбъдват някои прогнози на Ани, които бяха казани преди това и от Вергиния. Като цяло на двете прогнозите им се припокриваха. Дано хубавото от тях се случи, по най-добрия за мен начин!
Между другото писах и на Ники Узунов и той доста точно ми отговори. Мисля да направя скайп консултация с него. Моля за още отзиви за него!
А по отношение на прогнозите на Стефка и леля Искра, все си мислех, че ще стане това което казаха. Даже прогнозата на Стефка беше започнала да се сбъдва, НО отново отиваме на темата за личния избор и Ники Узунов ми каз, че поради грешни ходове или по-скоро нерешителност, има два пропуснати шанса за реализация на едно нещо, за което бях питала всички гледачки при които ходих.
Така, че и аз съм на мнение, че може да ти е дадено да ти се случи нешо, но поради наше колебание или грешен ход, то не се случва. Понякога се отлага във времето и след време пак ти се дава шанс да ти се случи, НО решението е само наше.
Има генерални неща в живота, от които няма как да избягаш, но има такива, които можем да ги променяме с едни или други действия.
Преди бях писала, че бях забелязала, че като отида при някоя ясновидка и като ми ги наприказва едни приказки от 1001 нощ и след това аз вглъбена в това което ми е казала, просто забравям да живея живота си и съм изпускала шансове и възможности т.к. съм смятала, че няма как да не ми се случи предсказаното. Да ама не - същото като с изпити или каквото се сетите...т.е. ти спи по цял ден, не учи, а после що не си взех изпита!!! Или кога ще се появи принца на белия кон - ами ти стой по цял ден вкъщи и не излизай с никой, а после що не го срещам?
Затова хора живейте си живота - предсказания предсказания - но накрая всичко е Божа работа и хорска нагласа.

# 70
Аз съм от хората, които отказват да приемат налаганите в тази тема идеи как Ани била астролог и това оправдава грешните и прогнози и същата тази астроложка е ревностно и жестоко промотирана от няколко човека тук...и ако някой случайно напише нещо против нея става лошо и войната започва отново. На мен също ми омръзна отново това да е "темата Ани", не мога и да се съглася, че астрологията е причина за грешните и прогнози и едва ли не клиентите и са виновни, че прогнозите и не са верни - по голяма наглост не бях чела тук. Когато тя не прави верни прогнози това не е ли вид измама? С какво си е заслужила тя парите? Ако вие правите грешки над 50% в работата си колко ли ще се задържите там?

Еми спрете да я коментирате тогава. То всичко се върти около нея и то не от тези, които са доволни от нея.

# 71
Специално за Ники Узунов, доста момичета и момчета са му писали, но не смеят да изразят мнение тъй като има винаги някой който да се заяде.

# 72
Хей, здравейте момичета! Запис и от мен! Бъдете живи, здрави, усмихнати и обичани! Първомартенски се усмихнете на света!   bouquet

# 73
  • Sofia
Никола Узунов - свързах се с него по телефона, беше много конкретен в отговора си (от части се припокрива с прогнозата на Ани). В хода на разговора ми предложи да му изпратя снимка и данни на мейла, за да ми даде повече информация. Направих го и получих отново доста конкретни отговори, но по-изчерпателни, категорично твърдя, че периодите съвпадат с тези на Ани. И понеже Ани е болезнена тема напоследък, искам да се дистанцирам и да не звуча като реклама. Единствено и само споделям какво съм получила като прогнози и отговори от двамата. По-точна дали се случват нещата в периодите ще мога да бъда Април-Май.
Успех на всички  Hug

# 74
Liliya13 Сагласна с с мнението ти Grinning
.Та нали това е форум за да се помага на по незнаещите хора,вмето това сте го преварнали в един кокошарник-извинете ме за грубия израз не искам да обидя никои.Трябва ли постоянно да се обиждате и драчите когато някои изкаже отрицателно мнение за даден астролог,ясновидец и.н.т.Искам да ви кажа че от нужда и аз започнах да чета тук използвала сам 90% от имената които сте използвали-от някои съм доволна,от други не,трети пална скраб и какво трябва да направя да започна да се карам с всички ви за това че аз сам доволна от някои,а други не и обратно:)Не може ли да не се нападате  ,нали за това е форума да се коментира и доброто и лошото.Аз все още тарся правилния човек,а вместо това напоследак обсаждате едно и сащо лице-сякаш форума е саздаден за този човек.
Не ме разбираите грешно не искам да обидя никои Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт