Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 555
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Не разбрах от гледна точка на кой разум говорите само това да изясним.

Уважаема  seniorata2, мога  да ви уверя че това което казвам  е истина (от моя гледна точка).Не искам да задълбавам , да изнасям факти.Ако по някакъв начин ви е помогнал добре дошло. Независимо дали внушение или друго.Не го правя с цел да навредя на някой , а да помогна.
 Също Ви пожелавам , и на Вас и дори ако имате проблем дано той се разреши по най-добрият начин. Знам че има такива проблеми , знам че има хора които могат да ги решават.Сблъсквал съм се и аз.

Поздрави!

# 106
Запитах Ви от гледана точка на кой разум става въпрос на Висшия Разум или на вашия това като първо. Като второ искам да ви кажа че аз дори не съм го виждала, но действително ми е помогнал и винаги е бил любезен и никога не ми е отказвал и не ми е искал пари. И като трето ще ви кажа и това ваше изречение за което говори вашия характер.   "Оказа се че познавам някои хора от рода му.. а те всичките си бяха измамници". Искатели да го разтълкувам да видите какво мисля аз и какво се крие зад вашите думи.

# 107
За Цветанка Генова мисля, че бях споменала , че и нас ни поизтупа с доста пари, но в един момент всичко се връща. Даже ни препоръча да извикаме и Василка от Перник, защото съм имала живачна магия, за мой късмет Василка си беше счупила крака, та не можа и тя да ни обере.
Обаче за Ангел искам да споделя защо го защитавам. Вече съм писала, че ходих при Себа от Шемшево за болен човек от моето семейство. Когато влезнах и седнах тя ми каза, че съм имала тежка магия за смърт и мъж ми е развалил магията и няма от какво да се притеснявам. Мъжът при който съм ходила е Ангел от Дианабад. Наистина той не е ясновидец, но по отношение на установяване и разваляне на магии и №1. Просто няма друг като него. После съм ходила и при други  за изчистване на полето с восък и защита, но всички признават Ангел и се съобразяват с него. Тача , че eldereane, ако обичаш първо провери и тогава хвърляй кал по човека, защото ти оплю и родата му. Много е лесно да се нахвърлиш с лоши думи, а много трудно може да се каже една хубава дума и да се признаят способностите на хората.
В тази връзка не смея да споделя как се развиват събитията при мене, защото става страшно.

# 108
Малки Анелени шаранчета. Случиха ли ви се нещата за които беше предсказано че ще се случат през февруари месец? Айде сега да видим колко и говорят звездите на Анелия.

# 109
Здравейте момичета Simple Smile
Знам,че вече се е дискотирало много,но искам да попитам на колко от вас прогнозите на Карла са се сбъднали и на колко хора е помогнала да се разрешат проблемите им.Знам,че е говорено много но бих искала конкретни отговори за да си направя преценка-да продължа ли да се надявам на казаното от нея.Може да ми пишете и на лични.
Отново Ви се извиявам че ви вращам назад,но всеки с болката си и надеждите-надявам се да ме разберете. Simple Smile

# 110
нищо от казаното не се сбъдна! Имах скайп консултация с нея преди повече от половин година

# 111
И аз горе-долу по това време говорих с нея.
Нищо от казаното не се сбъдна.Това е. Бях в еуфория,може би като писах добри думи за нея тогава. От дистанцията на времето обаче, стигнах до извода, че прибързаните заключения не са добри.
Напразни надежди нещата да се случат-това е за съжаление.

# 112
Малки Анелени шаранчета. Случиха ли ви се нещата за които беше предсказано че ще се случат през февруари месец? Айде сега да видим колко и говорят звездите на Анелия.

Ми на мен се случиха, върни се назад ако ти се рови, описала съм.

# 113
Ани от Пловдив - нищо от предсказаното не се сбъдна. Карла - също. Казвам го от дистантанцията на няколко месеца.

# 114
Айде сега се потхванахте за този Ангел. Не го познавам, не мога нищо да кажа, но какво лошо има в това, че eldereane изрази мнение. Англе не е помогнал на eldereane - факт. Signorata 2 пък е много доволна - ок.
Пак ви напомням това е форум т.е. изразяване на мнение. Ами как да ви върви в живота като има доста хора тук, които не са дорсли до нивото да приемат мнението и поведението на останалите и смятат, че все те са прави.
Хора, упомнете се и разберете, че всеки човек има право на мнение, както и да си го изрази. Живеем в свободен свят, в който ТОЛЕРАНТНОСТ е най-важната думичка.

Поста ми е насочен към всички във форума!

А сега относно Карла, че нея я забравих...Ами в началото си мислех, че ще познае нещо, но уви НИЩО. Да е жива и здрава, ама не я бива в предсказанията, лошото при нея е , че говори с една сигурност, с която чак те надъхва да хванеш определена посока в живота си и ако си малко по-нерешителен и склонен да следваш чуждо мнение, много лесно можеш да залитнеш. Затова винаги е хубаво да се слага не по една, а по няколко въпросителни на това, което ви казват тези СКЪПИ ясновидци.

Хубав ден на всички!

# 115
  • в сърцето на държавата
Здравейте,   скоро не съм писала ,но реших да споделя нещо:
през ноември  2009 г прочетох, че в нашия град  ще присъствува ясновидката -Светлина.Тогава  мъжът ми имаше големи проблеми -и  здравословни, и  служебни....Изпадна в депресия, даже спря да говори , отчаян и много подтиснат. Тогава отидох при Светлина. Още като влезнах  тя позна, че не идвам заради себе си,а заради мъжът ми.Каза , че нямаме магия-но има натрупана много ЗАВИСТ И НЕГАТИВНО ПОЛЕ. Каквото ми каза-направих и след няколко  пъти-ходих 3 пъти при нея-изгради защита, разсея негативизма и разчисти пътя за късмет.
      Изръсих се с много пари-около 750 лв-но като виждах, че мъжът ми се стопява пред очите....какво да правя.  Още  след трите посещения- вечерта той спа непробудно   14-15 часа.... започна да става по-спокоен.... до тогава не спеше добре.Тогава имах някой лев и го жертвах.. Но не съжалявам-резултатът дойде....след 7-8 месеца-както и тя каза-мъжът ми си намери ОТЛИЧНА РАБОТА,която го удовлетворяваше, оправи се здравословно, весел и спокоен е.Сега не съжалявам за тези пари-защото си ги върнахме стократно.../е така е приказката/

# 116
 Peace Liliya13, много е точно изказването ти за Карла. При мен беше същото, убедителност, изрази от типа "аз ти гарантирам" и т.н. Е, нищо от предсказаното не се случи, казвам го четири месеца след края на последния посочен срок. Относно Светлина, посещавала съм и нея. Направи ми изключително лошо впечатление, тогава таксата и беше 40лв. и за да започне какъвто и да е разговор си поиска парите предварително. Светлина не ми позна абсолютно нищо, нито от настоящата ситуация, нито за бъдещето, да не говорим за помощ.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 15:17 от kateto1980

# 117
# 118
Liliya13, тук не става въпрос за спорове, този човек eldereane, не изказва мнение, а препоръки и съвети. Съгласна съм, че може Ангел да не му е помогнал, но той казва, че му говорил глупости за квантова физика, добре ще се съглася и с това, ама да оплюе и родата му, че били мошеници, това вече ми идва в малко в повече. Съгласна съм, че тук сме за да споделяме опит и да си помагаме, но нека  отчитаме факта, че има и доволни хора. Имам чувството, че ако един ясновидец не познае нещо и трябва да го линчуваме. Има една поговорка защо не виждаме гредите в нашите очи, а виждаме сламките в очите на другите. Ясновидците са хора като нас, рекламират се или не, но никой не ни кара на сила да ходите при тях. Всеки има свободна воля да избира, обаче като не се случат нещата, които искаме, започваме да вдигаме пара за продавачи на напразни надежди.
Лятото се случиха ужасни неща в моето семейство потърсих Стефка и Валерия, защото прочетох тук във форума много положителни неща и за двете. И двете бяха на едно и също мнение .Това което ме посъветваха , го изпълнихме и нещата се оправиха, но и двете дадоха еднакви прогнози за декември месец и около нова година. За съжаление нещата не се случиха. Как така и двете видяха едно и също нещо и го предсказаха, а то не се случи?
Явно това нещо, не е било от толкова голямо значение за нас. Други неща познаха с абсолютна точност, сега предстои едно друго нещо, което предсказаха и двете.
Края на октомври се свързах с Карла, Ани и ходих при Себа вече съм писала заради болен човек от семейството ми. Карла няколко пъти ме предупреди за някои неща, но аз не исках да се случат и правих всичко по силите си, да променя нещата. За съжаление нещата станаха точно както тя ги каза. Каза и едни неща за март, сигурна съм , че ще се случат, но ще се забавят във времето, няма да е може би март. Ани потвърди нещата като Карла, но съвсем други срокове даде.Сслучиха няколко от нещата, които Ани предсказа. Интересното е, че след няколко месеца и се обадих с до уточняващ въпрос и тя ми даде противоположен отговор. Мисля, че тази разлика се дължи на картите Таро.
А за Себа, тя все едно четеше епикризата от болницата, така точно постави диагнозата.  Потвърди нещата казани от Карла и Ани за мен.
За Светлина не искам да коментирам, преди години майка ми беше отишла и като видяла как приема за няколко минути, нищо не ти казва освен, че имаш магия и трябва да донесеш непосилна суми, се отказала.
Надявам се да съм била полезна, аз също чета темата редовно, но се дистанцирам от писане, защото не ми се влиза в полемики.
Хубав ден на всички!   bouquet

# 119
Майка ми ходи преди години при тази Светлина. Толкова измислици и беше казала. Не си спомням колко й е била таксата, но е супер голяма шарлатанка. Беше и наговорила куп фантасмагории, които разбира се не се сбъднаха.

Общи условия

Активация на акаунт