Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 794
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Да, Рири и затова се отказа за пише вече във форума, поради тази причина-необяснимата агресия. Жалко.

# 136
За Ани бях споделила, че ми каза, че януари-февруари ще има раздвижване на събитията около мен.Така стана-януари и февруари бяха двете заседания по делото, което водя.Не само раздвижване, а и въпросното дело вече приключи.Спечелих го, разбира се, както каза тя.По този въпрос сроковете съвпаднаха.По другия въпрос, който ми е по-болезнен, развръзката според нея ще е юни-август.
Вчера зададох същия въпрос на е.майл-а на Ники Узунов.Отговора е същия като на Ани и тукашните ми две гледачки, само срока, който той ми дава е мнооооого по-голям-2 години.

# 137
При мене и Ники и Ани ми казаха, че трябва март - април да започна да усещам нещата. Е, дочаках март, надявам се края на април да мога да дам положителни отзиви Hug

# 138
Толкова сте залисани по тая Ани че никое от нейните шаранчета дори и не се сети да честити празника.

Честит празник българи

# 139
Сега това е проблема явно. Laughing

# 140
Честит Трети Март!   bouquet
Благодаря ви за подкрепата момичета!  Hug

# 141
Аз твърде не си падам по честитки из темите  Mr. Green 

# 142
Аз твърде не си падам по честитки из темите  Mr. Green 
И аз така.Ако вземем всички да се изредим да си честитим, темата ще стане особено "интересна" Wink

# 143
Здравейте момичета, аз все още си чакам хороскопа от Анелия и преди съм писала, че Узунов и Емилия както и още 3 гледачки са ми казвали едно и също. Преди години бях много доволна от една гледачка  винаги каквото ми е казвала и това е ставало, но никога не позна сроковете. Така че, това е мое мнение не вярвайте на сроковете които ви казват. В понеделник ще ви напиша дали Узунов е познал на 100%, моя близка има доста тежко дело/не е развод/ и той доста ясно е обяснил какво ще се случи.

# 144
sara0408, малко прекалено натрапваш мнението си за Ани, всички във форума вече разбрахме, че си доволна от нея, а също така сме и грамотни, можем да четем. На никого не са необходими тези анализи. И след като все пак си тръгнала да обобщаваш защо не публикува и недоволните, така нямаше ли да си по-обективна?

# 145
От няколко дни следя спора Ви, а от преди това ми прави впечатление, че различни мнения просто не се толерират и се чете доста избирателно.
Аз не съм достатъчно компетентна на тема астрология, но четейки Ви ми изскача един въпрос. Прочетох тезата, че астрологията може да покаже само добри и лоши периоди за развитие на даден въпрос. Щом е така, защо при мен поне Ани не говори, че примерно след две години ще е добър период за дадено нещо, казва че дотогава ще е станало?

# 146
kateto1980 ,не ми се занимава да обобщавам мненията на недоволните, оставям го на теб, тъй като ти си от тях. Само ще си позволя един съвет към вечно недоволните, на които никой не може да
им "познае" и ничии прогнози не им се сбъдват /не само Анините/:    Смирете се! , ако изобщо знаете значението на тази дума и току - виж, че и на вас започнат да ви познават и вашите добри прогнози да се сбъдват.

# 147
kateto1980 ,не ми се занимава да обобщавам мненията на недоволните, оставям го на теб, тъй като ти си от тях. Само ще си позволя един съвет към вечно недоволните, на които никой не може да
им "познае" и ничии прогнози не им се сбъдват /не само Анините/:   Смирете се! , ако изобщо знаете значението на тази дума и току - виж, че и на вас започнат да ви познават и вашите добри прогнози да се сбъдват.

В случая търсим обективност за всички, което включва и двете страни! ... Колкото до Ани, по отношение на мен прогнозата и беше изключително лоша и благодаря на Бога, че не сбъдна!
А, ти sara0408 няма да е зле да поработиш върху овладяването на злобата и агресията си, които изливаш всеки път при появата на мнение различно от твоето. Това за смирението важи най-вече за теб, ако изобщо успееш да вникнеш в смисъла му.

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 17:59 от kateto1980

# 148
Момичета, моля за някакви координате на Николай Узунов.

# 149
отговаря безплатно в един форум.ще ти го пратя на лични.
там и емилия атанасова също отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт