Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 753
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Здрвейте, тъй като днес мойто име е най-спряганото смятам ,че е редно да мога да го защитя.
Балгодаря на всички ,които са го вече направили. Така ,малко за мен- недоразумението идва от разминаване на очкаванята. Момичета и момчета , аз наистина не съм Медиум  за огромно мое съжаление...Никога не съм падала на главата си в ранни детски години ,не съм имала прозрения свише , не съм получавала сигнали директно от Космоса. Защото има хора които наистина получават такива сигнали и аз искренно им завиждам. Аз ползвам интуицията си ,много логическо мислене ,индукция ,дедукция ,богат житейски опит ,психотерапевтична практика и символката на кратите таро ,в които се  съдържат нашите колективни проекции  още от времето на нашите предци.Няма нищо мистично ,няма нищо паранорамлно. Всеки е господар на собствента си съдба и действията му утре зависят от постъпките ни днес.Това което правя и работя е да помогна  на хората да укрепят Духа си - т.е. Аз-а си. Колкото един Аз е по силен -толкова по-малко е достъпен за чужди влияания.
И за на не ме разберете пак погрешно- не разваляам магии. Работя с душата на човек и с неговата болка. За да я облекча- взимам част от нея и давам част от мойто си сърце  за да се спази баланса на Вселаната. Иначе не може да отнемеш нещо без да запълниш празнината с нещо друго. Това имам и в това съм най-добра. Не мога да рзбера в какво съм обвинана- за това ,че не съм ясновидка...??? Не, не съм. Може ли да обвиним  някой ,че е певец и  не ни е задоволил субективното ни желнаие да бъде  художник...
Както всички така и аз съм ходила и съм се консултирала с ясновидци и астролози. Подтикната от неволята (като всеки един човек и аз  съм минала през много кактаклизми) преди много години попаднах на картите таро,в и чрез които намерих  себе си.После  огромната наука асторлогия ,която още изучавам. По професия съм  психотерапевт с уклон към юнгианството. Картите таро прдимно дават съвети какво е добре да промениш и как да постъпиш в дадена стуация като не отрича  нашия свободния избор . Таро не предсказва единични константни непромнеяеми ситуации в бъдещето ни. Не.  Дава насоки ,какво би моголо да се случи ,ако запазиме поведението си непормено.Изключителен инструмент за по- задълбочено себепознание.И освен това учи на толерантност ,мили дами. Simple Smile Толерантост  означава най-общо казано  до усвоиш умението да рабираш другите, техните подтици ,мотивации и намерения и след както ги разбереш ,да ги подкрепиш.
 По отношние на неточните факти на съфорумник   с ник di_t - никъде  упоменава и по най-бегъл начин полът на човека-дадени са иницияли и рожденна дата,както се вижада от публикацията на Той и тя . Както и в Общото си поясние към него /нея така и на лични- аз казвам- посъветвайте се с лекар,аз не поставям диагнози. Правя преположение ,че някакъв-'Двоен" орган е засегнат- което включва   бъбреци ,уши,очи , бели дробове и полова система и това спред мен е по-скоро психосоматика отколкото  заболяване.И намек няма за операции или няакви сложни интервенции.  Нямам идея защо тази потребителка така яростно ме напада ,след както продължава да ми пуска запитваня за работа на нея или на който и да било от обкъжението й. .Общо имам 4 такива ,ако не се лъжа. Ако се опита да ми обясни- сигурна съм ,че ще  мога да разбера всяка нейна  подбуда. Ще цитирам Юнг по памет - той казва ,че когато яростно недоволстваш от нещо- трябва първо да потъсиш в себе си тези черти които така силно те гневят,.Това е т.нар. наша сянка. Дълбоко подтисната наша черта  или качества ,които ние не харесваме, подтискаме на дълбоко, скриваме  даже и от нас самите си и когато го видиме в света около нас- изпитваме страх да не би да бъдем провокирани и да си покажем истинското си лице и уродлива същност.... . Същото се отнася и за неща на които се възхищаваме -това са неразвити наши потенцияли. Добре е от време на време да влизаме в контак с нашата сянка. Така ставаме по-пълноценни и здрави хора. Няма нищо срамно в нея. Вскички сме хора и то грешни....
 И послено уточнение. Не съм в България. Не мога да прием линчо  за консулатции,но когато си дойда обещавам да се видя с повечето от вас на по енда хубава българска ракиика Wink Остнете със здраве! Емилия

# 316
Всеки е господар на собствента си съдба и действията му утре зависят от постъпките ни днес.
А дали е така? Сигурни ли сте? Това е големият въпрос, който много от тук пишещите си задаваме и  някои потребители  изложиха аргументи в обратната посока.

# 317
Емилия, не се ядосвай  Hug Винаги ще има недоволни. Важното е, че има много хора, които те оценяват, включително и аз Hug

# 318
Всеки е господар на собствента си съдба и действията му утре зависят от постъпките ни днес.
А дали е така? Сигурни ли сте? Това е големият въпрос, който много от тук пишещите си задаваме и  някои потребители  изложиха аргументи в обратната посока.
Следователно бъдещето не може да се тълкува, така ли?
И т.нар. врачки боравят само с предположения и хипотези?

# 319
Странно ми е защо темата за ясновидките е в раздел - хомеопатия, алтернативна медицина, а не в клюкарника.
А от известно време насам не виждам връзка между заглавието на темата и разните философски размисли и страсти, в които се хвърляме.

# 320
Странно ми е защо темата за ясновидките е в раздел - хомеопатия, алтернативна медицина, а не в клюкарника.
А от известно време насам не виждам връзка между заглавието на темата и разните философски размисли и страсти, в които се хвърляме.
Защото този въпрос - дали сме господари на съдбата си, е основополагащ за темата. Ако ти се вижда маловажен, направи си в Семейни отношения тема "Дали Х ще ми звънне". Тук има и по-значими неща за обсъждане.

По повод горния въпрос, пак повтарям, дали Емилия е сигурна като го твърди горното, защото много от потребителите стигнахме до извода за нас , че има предначертани събития, ограничена воля за междинните резултати, и сбъднатите ясновидски предсказания са убедителни аргументи в тази насока. Но едва ли някой може да каже със сигурност.

# 321
Значи ще правим в морето дупка?
Или да започнем да спорим кое ли е първото - кокошката или яйцето?

Иначе въпроса за господарите на съдбата не е маловажен, но съвсем не му е тук мястото. А и с няколко поста разбрани накриво, никой няма да си изясни нищо.

# 322
Здравейте, Аз съм тук във форума по-скоро от четящите защото наистина е интересно да четеш за хора с дарба или талант да виждат или да помагат на хората. Емилия, не те познавам, не съм използвала твоите услуги, но писах преди време на Николай Узунов. Много интелигентен мъж и знам, че това което ми е отговорил е на 99% вероятност да стане. Уважавам интелигентните хора, с тях е приятно и позитивно зареждащо да говориш. Когато някой срещу теб е груб и яростен просто го игнорирай, нека сам затъва в собствената си ярост и гняв. От това повече с какво да го накажеш?
Леля ми преди да си отиде, знаейки края си каза: "Всичко е написано на небето". Това и беше посланието към мене. А аз си допълних, че ние само четем написаното преди нас. Понякога прескачаме някоя страничка забързани какво ще стане в следващия епизод, но съдбата ни хвърля обратно, понякога лекичко, по някога по-болезнено....
Емилия, още веднъж хубаво направи, че писа. Кураж се иска за това, а кураж има само чистия душевно човек   bouquet
Приятни почивни дни на всички и честит имен ден на тези, които носят името Галина   bouquet

# 323
Цитат
Емилия, още веднъж хубаво направи, че писа. Кураж се иска за това, а кураж има само чистия душевно човек   
   bouquet абсолютно !!!

# 324
Галите нямат ли утре на 11.03 имен ден?

# 325
Днес е 10 Март! На този ден празнуват всички с името (имената) Галина, Галя, Галин, Галена. ЧЕСТИТО на всички именници!
Това ми казва календарчето Simple Smile

http://www.imen-den.net/imenni-dni.php

# 326
Днес е 10 Март! На този ден празнуват всички с името (имената) Галина, Галя, Галин, Галена. ЧЕСТИТО на всички именници!
Това ми казва календарчето Simple Smile

http://www.imen-den.net/imenni-dni.php
Благодаря, явно аз съм в грешка.

# 327
Момичета, някой да е ползвал услугите на Пиналски?

# 328
Здравейте, искам да помоля ако някой е посещавал Зарифе от с.Яворница да сподели впечатления, може и на лични.

# 329
Николета при Венета в Горещо.
За 1001 път разказва за баща си, как се е опитал да я убие Whistling
Гледам лещи си е сложила, много самовлюбена тази жена, не и ли писна да ходи по телевизиите и да разказва едно и също.......толкова на сериозно се е взела, аядски ми е антипатична, егати вулгарната жена

Общи условия

Активация на акаунт