Балгодаря на всички ,които са го вече направили. Така ,малко за мен- недоразумението идва от разминаване на очкаванята. Момичета и момчета , аз наистина не съм Медиум за огромно мое съжаление...Никога не съм падала на главата си в ранни детски години ,не съм имала прозрения свише , не съм получавала сигнали директно от Космоса. Защото има хора които наистина получават такива сигнали и аз искренно им завиждам. Аз ползвам интуицията си ,много логическо мислене ,индукция ,дедукция ,богат житейски опит ,психотерапевтична практика и символката на кратите таро ,в които се съдържат нашите колективни проекции още от времето на нашите предци.Няма нищо мистично ,няма нищо паранорамлно. Всеки е господар на собствента си съдба и действията му утре зависят от постъпките ни днес.Това което правя и работя е да помогна на хората да укрепят Духа си - т.е. Аз-а си. Колкото един Аз е по силен -толкова по-малко е достъпен за чужди влияания.
И за на не ме разберете пак погрешно- не разваляам магии. Работя с душата на човек и с неговата болка. За да я облекча- взимам част от нея и давам част от мойто си сърце за да се спази баланса на Вселаната. Иначе не може да отнемеш нещо без да запълниш празнината с нещо друго. Това имам и в това съм най-добра. Не мога да рзбера в какво съм обвинана- за това ,че не съм ясновидка...??? Не, не съм. Може ли да обвиним някой ,че е певец и не ни е задоволил субективното ни желнаие да бъде художник...
Както всички така и аз съм ходила и съм се консултирала с ясновидци и астролози. Подтикната от неволята (като всеки един човек и аз съм минала през много кактаклизми) преди много години попаднах на картите таро,в и чрез които намерих себе си.После огромната наука асторлогия ,която още изучавам. По професия съм психотерапевт с уклон към юнгианството. Картите таро прдимно дават съвети какво е добре да промениш и как да постъпиш в дадена стуация като не отрича нашия свободния избор . Таро не предсказва единични константни непромнеяеми ситуации в бъдещето ни. Не. Дава насоки ,какво би моголо да се случи ,ако запазиме поведението си непормено.Изключителен инструмент за по- задълбочено себепознание.И освен това учи на толерантност ,мили дами.

По отношние на неточните факти на съфорумник с ник di_t - никъде упоменава и по най-бегъл начин полът на човека-дадени са иницияли и рожденна дата,както се вижада от публикацията на Той и тя . Както и в Общото си поясние към него /нея така и на лични- аз казвам- посъветвайте се с лекар,аз не поставям диагнози. Правя преположение ,че някакъв-'Двоен" орган е засегнат- което включва бъбреци ,уши,очи , бели дробове и полова система и това спред мен е по-скоро психосоматика отколкото заболяване.И намек няма за операции или няакви сложни интервенции. Нямам идея защо тази потребителка така яростно ме напада ,след както продължава да ми пуска запитваня за работа на нея или на който и да било от обкъжението й. .Общо имам 4 такива ,ако не се лъжа. Ако се опита да ми обясни- сигурна съм ,че ще мога да разбера всяка нейна подбуда. Ще цитирам Юнг по памет - той казва ,че когато яростно недоволстваш от нещо- трябва първо да потъсиш в себе си тези черти които така силно те гневят,.Това е т.нар. наша сянка. Дълбоко подтисната наша черта или качества ,които ние не харесваме, подтискаме на дълбоко, скриваме даже и от нас самите си и когато го видиме в света около нас- изпитваме страх да не би да бъдем провокирани и да си покажем истинското си лице и уродлива същност.... . Същото се отнася и за неща на които се възхищаваме -това са неразвити наши потенцияли. Добре е от време на време да влизаме в контак с нашата сянка. Така ставаме по-пълноценни и здрави хора. Няма нищо срамно в нея. Вскички сме хора и то грешни....
И послено уточнение. Не съм в България. Не мога да прием линчо за консулатции,но когато си дойда обещавам да се видя с повечето от вас на по енда хубава българска ракиика