Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 629
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Ще Ви помоля, ако някой е чувал отзиви или има впечатления за ясновидка и маг СИРМА от Бургас да сподели.  Няма информация за нея в нета. Взех телефона ѝ от една обява и говорих днес информативно с нея. Направи ми добро впечатление, определено е наясно с това, което прави по това, което чух.

Ще се радвам и ако получа отзиви за ходжа Ахмед от Варна.

Благодаря ВИ предварително.
Никой ли няма впечатления за тях?

# 541
  • Средната земя
Момичета, има нещо, което ме тормози от доста време и реших да го споделя с вас... Преди време ходих при една врачка, която ми каза,че ще се разделя със съпруга си и тази мисъл ме измъчва от тогава непрекъснато. Надявам се, че не е познала, но не мога да спра да мисля за това, съжалявам , че отидох, но какво да се прави. Врачаката приема на една от пресечките на бул. Мадрид (май на Алеко Константинов) и не помня как се казваше, ако някой се сеща да каже дали я познава и има ли впечатления от нея. Надявам се да има някой, който да каже, че не му е познала  Confused

# 542
Здравейте, моля ви, ако някой е посещавал Робърт Йовчевич да сподели мнение.
[/quote

Книгите написани за Слава Севрюкова, с автор ХР. Нанев, съм ги чела. нещата, които е казала преди десетилетия вече се случиха:войната в Близкия Изток напр....Дано не познае злата участ, която е предсказала за Родината ни, а именно, че част от Б-я ще бъде анексирана и ще премине към административното управление към Турция. Политиците ни щели да кажат, че това били за добро(ужааас)...Казва, че за да не се случи това, кръв трябва да се пролее...политиците трябва да работят за благото на народа....

Кнгите ги има в : www.spiralata.net

# 543
  • София
Добро утро Simple Smile
някой може ли да сподели нещо за Величка /тел 0896323084/.

# 544
ехоо,някой дали се сеща за тези 1-2 дни,в определен час в които Ани от Пловдив отговаря безплатно на въпрос това го бях прочела някъде из всичките теми за ясновидци но не се сещам точно -някой да има спомен?

# 545
Дойде и моят ред да дам обратна информация за Ани от Пловдив.
В началото на годината ми прави хороскопа, каза че март април ще започна да усещам нещата.
Точно така стана. Дори при мене нещата бяха доста по-силни от просто да ги усетя.

# 546
Въпрос към момичетата, които са  писали преди десетина дни на Mr Morisson- имате ли вече отговори? newsm78

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 17:03 от akuma

# 547
Здравейте ! И аз искам да споделя мнението си за MR.Morrison. Никой освен той и Емилия, не са били толкова близо до истината, за момента. Много любезен и много изчерпателни отговори получих. Разнищи това, което съсипа живота ми през последните 7-8 месеца. Много съм доволна от този човек ! Мисля, че не само разбира от картите, но този човек има дарба ! Дано да се развива и занапред и да помага на нуждаещите се. И искренно се надявам - да е прав за бъдещето ми ! Приятни почивни дни Ви желая !  Peace

# 548
  • плевен
Имам спешен въпрос и незнам към кой да се обърна за помощ,в смисъл да не чакам много  за отговор,имам впредвид по телефона да се свържа с някой или смс да изпратя? Cry

# 549
Дали е възможно да са се загубили писма до MR MORRISON- сред многото... newsm73

# 550
Въпрос към момичетата, които са  писали преди десетина дни на Mr Morisson- имате ли вече отговори? newsm78

Той вече не отговаря безплатно  Peace

# 551
Здравейте ! И аз искам да споделя мнението си за MR.Morrison. Никой освен той и Емилия, не са били толкова близо до истината, за момента. Много любезен и много изчерпателни отговори получих. Разнищи това, което съсипа живота ми през последните 7-8 месеца. Много съм доволна от този човек ! Мисля, че не само разбира от картите, но този човек има дарба ! Дано да се развива и занапред и да помага на нуждаещите се. И искренно се надявам - да е прав за бъдещето ми ! Приятни почивни дни Ви желая !  Peace
Аз също се свързах с тях, но това което казаха двамата е коренно противоположно  newsm78
Преди време така се получи и с две астроложки ...

# 552
Аз също се свързах с тях, но това което казаха двамата е коренно противоположно  newsm78
Преди време така се получи и с две астроложки ...

А,при мен,самата Емилия, в интервал от около  2 месеца ми каза абсолютно  противоположни неща за  съвсем една и съща ситуация...Предпочитам да се надявам,че е уцелила,когато  предложи положителния вариант,но...

# 553

Той вече не отговаря безплатно  Peace

Така ли? Май не съм го разбрала това... newsm78
Добре де, няма проблеми, но къде е обявена тарифа, изобщо- информация? Защото тук друго беше казано.

# 554
Господин Морисън приема хора по skype(даже си го написа и го има по назад в темата) дори и аз съм го питал и много точно ми обясни ситуацията при мене.И дори преди няколко дена му писах да го питам дали може да гледа на 1 позната която беше скептична и той ми отговаря че вече работи само срещу заплащане,като чух това направо ми падна в очите...Смисъл появява се в форума от сорта на "гледам безплатно не искам пари бла бла бла" и след 1 седмица по късно:"Гледам само срещу заплащане" Това не показва ли само как иска да закачи хората с безплатното въпросче.Като дилър който в началото ти предлага безплатен наркотик.И мнението което ме издразни много тука в темата беше от сорта на " ооо разбрах се с него готова съм да му платя понеже имам много пари и няма какво да ги правя що да не му ги дам нищо че го прави безпари " Е добре бе човека предлага безплатни услуги и ти му наливаш пари, е той сигурно затова човека се замислил и си казал като има балами да дават пари,що пък да не го направя платено ?

Общи условия

Активация на акаунт