Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 439
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • ES
Здраейте, момичета
преди известно време се свързах с Николета Йорданова, каза ми, че отговаря на 5 въпроса, трябва да й внеса 30 лв по указана от нея сметка, да изпратя снимка, името си и датата на раждане, отговаря ми до 1 седмица. Изпратих и обратен имейл, като сканирах документа на плащането и снимка, зададох си въпросите, но става вече повече от 2 седмици нямам ни вест, ни кост. Не вярвам да е някаква шарлатания, но все пак почвам да се съмнявам дали ще получа отговорите, за които си платих.
Някой, който е ходил при нея, моля нека да ми каже.

# 646
То не е лошо даже ако някой знае нещо по този въпрос- за Николета Йорданова- да го сподели тук, във форума. Важни са тези неща. Peace

# 647
  • София
Здравейте Simple Smile
може ли някой, ако има лични впечатления, да сподели нещо за Станка Ангелова. Ще ВИ бъда много благодарна.

# 648
Здравейте. И аз да споделя за тази жена за която писахте Сирма Бургаско-при мен въобще не уцели проблема и ми каза неща които не са така, но въпреки всичко тя държеше на казаното след като й казах, че няма такова нещо.

# 649
Cherry Mam , сигурна съм, че чете! Все пак този форум може да се чете и без да си онлайн!
Освен това можеш просто да си четеш, без да се регистрираш. smile3520
А иначе- добре дошъл на господина да обясни какво точно се случи.  bowuu
Господина си свърши работата и едва ли ще се появи повече във форума скоро, пусна стръв за шаранчетата, риболова беше повече от успешен, какво повече да прави тук. Аз също му писах на лични още на 13 март и като не получих отговор до 20 март вече бях наясно какво ще последва. Simple Smile

# 650
  • По света и у нас
    Момичета, доколкото си спомням, имаше и доволни от Морисън. Може би и той, както и останалите ясновидци, не може да даде точна прогноза за всички, които са му писали. Едва ли има такъв сред разискваните в темата.

# 651
Здравейте момичета!
Вчера помолих за помощ ориентирайте ме къде да отида защото намерих нещо в дома си и съм много притеснена.Не мога от написаното до тук да преценя,ако на някой му се е случвало нещо подобно може да сподели.
Благодаря Ви!

# 652
  • Sofia
Cherry Mam , сигурна съм, че чете! Все пак този форум може да се чете и без да си онлайн!
Освен това можеш просто да си четеш, без да се регистрираш. smile3520
А иначе- добре дошъл на господина да обясни какво точно се случи.  bowuu
Господина си свърши работата и едва ли ще се появи повече във форума скоро, пусна стръв за шаранчетата, риболова беше повече от успешен, какво повече да прави тук. Аз също му писах на лични още на 13 март и като не получих отговор до 20 март вече бях наясно какво ще последва. Simple Smile

като му свършат шаранчетата може и да се появи пак, този път мпже с женски ник да пробва, аман от шарлатани   ooooh! ooooh! ooooh!

# 653
   Момичета, доколкото си спомням, имаше и доволни от Морисън. Може би и той, както и останалите ясновидци, не може да даде точна прогноза за всички, които са му писали. Едва ли има такъв сред разискваните в темата.

Дали са точни или не прогнозите му е друга тема. В слручая става въпрос за подхода му- като на наркодилър. smile3560
Но аз мисля за себе си да приключа с темата за Морисън- той е ясен.
Може би е добре да видим другите въпроси, които момичетата са поставили- за помощ при намерено нещо вкъщи, за Николета и Вера от предаванията "Ясновидци", за Станка Ангелова, за други... newsm78

# 654
Крайно непочтено беше от страна на mr morrison да подвежда по този начин, още повече, че той не отговори на въпроси задедени му много преди да обяви, че става платен. Да не говорим, че сам си предложи БЕЗПЛАТНИТЕ услуги.  Simple Smile

# 655
Аз писах на mr. morisson във форума и след като не ми отговори му писах на скайп в деня в който го публикува, той ми отговори веднага, като много точно усети ситуацията и потвърди нещата казани ми от всички други. След 10-тина дни се сетих че имам още въпроси към него и му писах отново, като той ми обърна внимание още същия ден, без дори да повдига въпрос за плащане. Това се случи преди около седмица. Не го защитава, не го и познавам лично (казвам го, защото знам, че ще бъда обвинена в реклама и какво ли още не), просто ви споделям какво се случи при мен. Дали е познал, не мога да ви кажа все още, има доста време докато се случат нещата. Не мисля обаче, че трябва да го нападаме. Аз на негово място може би щях да постъпя по същия начин, и то не за да печеля, а за да укротя малко напъна на всички, защото той каза, че гледа безплатно и в един момент имаше да отговаря на около 160-170 човека, нещо което едва ли е очаквал да се случи. Пак казвам, че не го рекламирам, но не мисля че е хубаво да го нападаме. Хубав ден на всички!

# 656
Да, знаем, че morisson  отговори  на няколко човека. Това се нарича "зарибяване". Mr. Green
И това го отличава от Ники Узунов и Емилия- хубави, лоши- отговарят си според условията на оня форум. Peace

# 657
Здравейте момичета Simple Smile Някой има ли информация за тази жена  http://www.blitz.bg/article/4051   bouquet

# 658
Аз писах на морисън,той ми отговори също,че гледа срещу заплащане,но ми каза,че в петък между 21 и 23ч гледа безплатно на 1въпрос. Но честно казано аз гледах скайпа му,в петък вечер беше изключен! Успех!

# 659
То не е лошо даже ако някой знае нещо по този въпрос- за Николета Йорданова- да го сподели тук, във форума. Важни са тези неща. Peace

На тази изтрещяла жена дето основното и занимание е да ходи по всички телевизии и предавания как може да и вярвате.

Общи условия

Активация на акаунт