Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 437
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Аз писах на mr. morisson във форума и след като не ми отговори му писах на скайп в деня в който го публикува, той ми отговори веднага, като много точно усети ситуацията и потвърди нещата казани ми от всички други. След 10-тина дни се сетих че имам още въпроси към него и му писах отново, като той ми обърна внимание още същия ден, без дори да повдига въпрос за плащане. Това се случи преди около седмица. Не го защитава, не го и познавам лично (казвам го, защото знам, че ще бъда обвинена в реклама и какво ли още не), просто ви споделям какво се случи при мен. Дали е познал, не мога да ви кажа все още, има доста време докато се случат нещата. Не мисля обаче, че трябва да го нападаме. Аз на негово място може би щях да постъпя по същия начин, и то не за да печеля, а за да укротя малко напъна на всички, защото той каза, че гледа безплатно и в един момент имаше да отговаря на около 160-170 човека, нещо което едва ли е очаквал да се случи. Пак казвам, че не го рекламирам, но не мисля че е хубаво да го нападаме. Хубав ден на всички!
Аз съм на същото мнение.Но при него стана юруш на маслините, нали е без пари.Аз съм доволна от него няма значение дали си плащам или не.

# 661
Здравейте! Хайде и аз да се включа отново! Стефка, позна! Случи се нещо вчера, което беше предсказала че ще стане още преди половин година! Никакъв шанс за сбъдване нямаше тогава, да не кажа че звучеше абсурдно! Браво на жената!  bouquet

# 662
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
да споделя и аз-Сирма точно  назова проблема ми.Нещата започнаха да се сбъдват!!!

# 663
  • в сърцето на държавата
Ама за всеки случай-утре ще отида при баба Денка-да видя какво ще ми каже тя!

# 664
Здравейте,
да споделя и аз-Сирма точно  назова проблема ми.Нещата започнаха да се сбъдват!!!

А при мен защо не се получи.Опита се да опише характера на човека, но не успя нямаше нищо вярно в казаното.

# 665
  • София
Здравейте! Хайде и аз да се включа отново! Стефка, позна! Случи се нещо вчера, което беше предсказала че ще стане още преди половин година! Никакъв шанс за сбъдване нямаше тогава, да не кажа че звучеше абсурдно! Браво на жената!  bouquet

Стефка от Ген. Тодоров ли?

# 666
А да ви питам за този mr. morrison колко му е тарифата. Има ли обявена такава. Как се превеждат парите. първо гледа и после му даваш парите или първо правиш превода. Че по скайп ми   е по лесно отколкото да ходя някъде т. като не карам кола. Имам само един въпрос по принцип.

# 667

Да, за нея споделих!  bouquet

# 668
  • София

Да, за нея споделих!  bouquet

MayaN,
много се радвам, че споделяш, защото съм решила да хода при нея. Искам да питам и на себе си ли трябва да носиш снимка?

# 669
  • София
Аз четох, четох, но никъде не видях телефон на Добринка от Игнатиево, а мие много далеч и искам да се обадя по телефон. Някой дали има телефон на жената. Не само тук, нои в други форуми четох хубави работи.

# 670
Аз четох, четох, но никъде не видях телефон на Добринка от Игнатиево, а мие много далеч и искам да се обадя по телефон. Някой дали има телефон на жената. Не само тук, нои в други форуми четох хубави работи.
Къде ги четеш тези работи?

# 671
  • София
Къде ги четеш тези работи?

forum.rozali.com/viewtopic.php?p=204627

forums.data.bg/index.php?showtopic=2001478

# 672
Az iskam da vi pitam momicheta niakoi hodil li e pri Stefka Kostadinova ot Sliven.Spodelete neshto za neia ako niakoi znae.

# 673
добринка не отговаря по тел.няма фиксирана сума,а колкото й оставиш,може би и за това не само,че не отговаря,а и е изключен.не си прекъсва гледанията и процедурите.работи от 6-6,30 сутринта.
за далеко,когато ходих,имаше хора и от гърция.
както и недоволни има.

# 674
  • София близо до Витоша
за добър астролог бих препоръчала Оксана , хороскоп ми е правила и Адриана Вотей , но нищо не позна.

Общи условия

Активация на акаунт