Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
taxidy, нещо като затишие преди буря....Утре по това време форумът ще ври от коментари, преки включвания от мястото на събитието и  следсерийни размисли и страсти  lalalala

# 91
 hahaha И със сигурност ще изобилства с реплики от сорта: "Казвах ли ви аз, че...." Naughty    Joy Joy Joy 
Но най-често споменаваното име ще е Миро (2) - сто на сто. Доколкото разбирам той е главният отмъстител. Въпросът е от чие име отмъщава и за какви минали грехове?  Thinking Дали ще имаме шанса да разберем още в първия епизод? Laughing

# 92
  • España
Както се пее в една  песен на Алла Пугачова-интерпретирана ,(защото друга дума нямам що се отнася в музикално отношение hahaha!!!) от Алеся -" Что ли ещо будет- ой ой ой..." Joy

# 93
Не остана.  Mr. Green  Дано да е много интересно.

# 94
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ, скъпи съфорумки!!! Нека поне днес сърцата ни да са изпълнени с национална гордост, която да предадем и на децата си -нашето бъдеще!
Какво още Thinking Ами да- днес е Денят Х, до 20ч. кой каквото свършил-свършил, сядайте пред ТВ-то, отворете очи и наострете уши и нека сериалът да започне. Ей, дочакахме - "Ти да видиш!" Laughing

# 95
Ей, дочакахме - "Ти да видиш!" Laughing
Голямо чакане, голямо нещо! Simple Smile Чак можем да си честитим двоен празник, а за някои и троен - честит имен ден на Теди и на всички други, които празнуват днес! Simple Smile За коментарите, аз много рядко гледам телевизия без компютъра да ми е под ръка, така че ако намирам нещо за особено интересно, бих коментирала и в движение.

Пожелавам ви един хубав и слънчев празник, и чакаме с нетърпение да има и един прекрасен завършек с вълнуващ и интересен първи епизод от втори сезон!

# 96
" Что ли ещо будет- ой ой ой..." Joy

dyvaromi, искрено ме развесели... Конкурираш новото заглавие на темата...
Много хубави емоции са се събрали за днес - дано успея да ги понеса!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕДИ и останалите именници под прикритие!  bouquet

Много усмивки  и слънце ви желая днес! Броим часовете до 20.00 ... остават само 11 часа. Hug

# 97
О,днес нямам търпение за сериала smile3508

# 98
Честит трети март!

Честит имен ден на всички именници!

Нямам търпение да гледам епизода довечера. Вече броя часовете до 8 часа Simple Smile.

# 99
  • Варна
Честит празник на всички!

Честит имен ден на празнуващите!

Бай Юнал беше при Лора Крумова тази сутрин, но не успях да гледам добре.
Утре Калин СЪрменов ще е в Търси се. Ще се гледа.

# 100
Честит празник на всички!

Благодаря и за честитката към мен  Hug

И да продължим с обратното броене. Откъдето и да го погледнем остана една цвъцка време!!!

# 101
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

иииии Честит филмов празник на всички почитатели на Седем часа разлика!  bouquet

# 102
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Да отдадем чест на героите си и да се преклоним пред саможертвата им!

Днес е голям  ден,както и да го погледнеш!

Бързо  newsm64 ,  newsm28, newsm79, wash , hang, 1dishes , newsm07 ........и  в 20: 00 ч -

пред телевизорите!

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 18:12 от daniela.qnkova

# 103
Честит трети март!

Moмичета,обсъждахте ли края на промото по бтв,където се чува :"следващата е Таня Стоева?"
На мен ми се струва,че не е реплика от един кадър,а от два различни,които като че ли нарочно в промото така са съединени,за да е по-интригуващо.

Не остана,а?2 часа и нещо,аз и без това скучая  Mr. Green,да вземе да почва вече.

Честит имен ден на всички именници!

# 104

На мен ми се струва,че не е реплика от един кадър,а от два различни,които като че ли нарочно в промото така са съединени,за да е по-интригуващо.

И аз така си мисля,h_o_p_e. Вероятно е сглобка , за да ни подведе и заостри вниманието ни! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт