Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко епизода има във втория сезон на сериала?
Какво се обсъжда в новата тема на форума?
Какви са очакванията за развитието на сюжета във втория сезон на сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко епизода има във втория сезон на сериала?
-
Какво се обсъжда в новата тема на форума?
-
Какви са очакванията за развитието на сюжета във втория сезон на сериала?
-
Какви са коментарите за актьорската игра на Калин Сърменов и Таня Цветкова в сериала?
-
Какви са очакванията за анонсите на оставащите дни до старта на втори сезон на сериала?
. Много е вероятно Боян да й е казал. Тя е изтрещяла от яд, че Милото То е действал зад гърба й... А иначе, сигурна съм, че все още тя има смесени чувства към него и не може да се отърве от тях - затова бяха тези милувки и прегръдки. Но това, което видяхме всъщност е желанието й да си докаже, че може, а вероятно и трябва да го унищожи. Друг е въпросът, че това хрумване и действие е абсолютно лишено от здрав разум! Камери, персонал, охрана... Съвсем явно е, че е е "сошла с ума". За щастие на Танчето това се случва рядко и е временно явление. 
Но колкото и Мировци да има, май вече изключихме възкръсването на Миро1 като най-абсурден вариант. Гложди ме и нещо друго - както знаем от шпионски и криминални филми, лица много лесно се променят до неузнаваемост ,имам странното усещане, че дори няма близнаци тук, че Миро1 и Слав са може би доста различни, дори може би такива каквито ги е видял Неделчев. Но когато е необходимо, могат да преобразяват лицата си така че да стават еднакви. 
, независимо че накрая може да се окаже, че "не били съветски, а шведски, не компоти, а компютри"