Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Monica21, няма никакъв проблем. То и аз не успявам всичко да прочета. Simple Smile
Отбелязах го като факт, само защото се впечатлих, че има друг, който има
подобна идея Simple Smile.
Подобна идея на сценаристите да ни държат в загадки и под напрежение ми
допада.

# 421
Ами крайно време е вече да разберем... но не възлагайте големи надежди на 2 епизод Wink Със сигурност ще ни хвърлят малко прах в очите и толкоз.
Онзи с белега следеше Иванов (видяхме ръката с белега, когато Иванов се срещна в парка с репортерката М. Бенатова). Взривът последва след 11 часа (така го обявиха) и Иванов реши, че е подразнил Милото подхвърлената тенденциозно в ефир информация за свидетелите по делото с подкупа - че са "пропяли" в ареста. Обаче не беше Милото.
Все още не можем да бъдем абсолютно сигурни, че този, който отвлече Иванов преследва само него. Може би личната вендета (тази свързана с момиченцето) ще се окаже не съвсем лична. Видяхме колекцията му от снимки и изрезки, което повдига въпроса дали той се интересува от другите персонажи - Таня, Милото, Неделчев поради връзката им с Иванов или нещо в миналото на всички ги прави здраво свързани... Дотогава сме в тази позиция -  wflag
 Joy Joy Joy

# 422
Simpatikonia, много готина подсказка за позицията под водата.  newsm74
Иванов трябва да си събере мислите и да не подценява Милото-
разсъжденията ми са по принцип. Обаче си мисля, че Иванов без Стоева
няма кой знае колко да напредне. Стоева е по - дейна от Иванов и владее
техниката на успешното оцеляване.

# 423
Между другото хванах още един гаф.  hahaha  Май трябва да им водим статистика. Другите гафове може и да не се окажат гафове, но този - със сигурност е недомислие от сценаристите.  Peace
След като се връща от летището Таня звъни повторно на Пол, нали? Е, откъде питам аз тя му има телефона след като се свърза с него от телефона на Мая. Все пак те не са се чували 19 години. Още му пази телефонния номер или той не си е сменял от тогава телефона?  Crossing Arms

Обаче си мисля, че Иванов без Стоева няма кой знае колко да напредне. Стоева е по-дейна от Иванов и владее техниката на успешното оцеляване.

lulu7, Таня Стоева е бивш състезател по таекуондо и може много хватки да покаже... Хватката й с късата пола засега води в класацията  hahaha Можем много да научим от нея.

В началото на първи сезон наблюдавахме тандема Милото-Таня Стоева, който също беше успешен. След това Таня заформи и втори, паралелен тандем с Иванов - също успешен. Май успехът на тандемите се дължи на Таня. Сега усещам как и Неделчев ще извлече изгода от нейното партньорство. Иван направи голяма грешка като я отсвири...

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 16:25 от simpatikonia

# 424
  • София
Привет!
Мисля, че асистентът на Стефанакова от еп. 1 на с. 1 се казваше Николай Илчев.
http://www.montfiz.com/teachers/nikolai-ilchev

# 425
Благодарим ти, Jira! Точно той е. Приличат си 1:1. Стефанакова води срещу Стоева - нейният асистент е по-симпатичен и по-висок от Гончев, но едва ли й е толкова верен.  Laughing.

# 426
Между другото хванах още един гаф.  hahaha  Май трябва да им водим статистика. Другите гафове може и да не се окажат гафове, но този - със сигурност е недомислие от сценаристите.  Peace
След като се връща от летището Таня звъни повторно на Пол, нали? Е, откъде питам аз тя му има телефона след като се свърза с него от телефона на Мая. Все пак те не са се чували 19 години. Още му пази телефонния номер или той не си е сменял от тогава телефона?  Crossing Arms

smile3508 newsm48   много сме добри обаче хихихи . Ако съберем повечко може да се изживеем като Господари на ефира и да направя клипче с всички гафчета сладки.
На мен любимия си ми е този с обувките на Цвета, не знам защо  Stop

# 427

smile3508 newsm48   много сме добри обаче хихихи . Ако съберем повечко може да се изживеем като Господари на ефира и да направя клипче с всички гафчета сладки.
На мен любимия си ми е този с обувките на Цвета, не знам защо  Stop
Това го забелязах веднага, но малко се бях разсеяна в и не бях сигурна, е точно Таня е звъннала. По-логично щеше да е, ако Пол беше звъннал.

# 428
Това го забелязах веднага, но малко се бях разсеяна в и не бях сигурна, е точно Таня е звъннала. По-логично щеше да е, ако Пол беше звъннал.

Аз ви казвам, че сценаристите сериозно ни подценяват, щото  ние "не ядем, не спим - само ровим"  и ... току намерим по някой гаф. Тук телефон, там - обувка, пък за тату-тата да не говорим. Там става страшно!
Господарите на ефира спокойно могат да хвърлят по едно оченце и в нашата тема  Wink

mili4ka88, естествено, че по-логично беше Пол да й звънне. Тя му сервира такава новина, че едва ли ще може да мисли за нещо друго в близките няколко часа.  А Таня има и други проблеми на дневен ред точно в този момент. Пол трябваше да й звънне и ... така да си остави телефона  Wink А после... после  може да почне и някоя телефонна любов. Жалко, че Таня е твърде заета точно в този момент, за да се занимава и с него. Това не е лошо, щото нещо романтичната линия в сериала съвсем замря... Явно в близките няколко седмици ще я караме само на Аги-Васко-Юнал и захаросаната история на Мая и Тео.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 16:57 от simpatikonia

# 429
Simpatikonia, аз лично мисля да започна да тренирам хватки. Wink
Мога да взема пример от вездесъщата Таня Стоева. Simple Smile
За телефона- може да са си разменили номерата след разговора. Просто
не е било включено по сценарий.

# 430

За телефона- може да са си разменили номерата след разговора. Просто
не е било включено по сценарий.

И на мен ми мина през ума. ама първо - не ми се стори особено вероятно, а и като му звънна тя каза - извинявай, не можех да говоря, не бях сама. ако се бяха чули междувременно, нямаше да го каже сега.

# 431
Simpatikonia, аз лично мисля да започна да тренирам хватки. Wink
Мога да взема пример от вездесъщата Таня Стоева. Simple Smile

Всички могат да взимат пример... Да не говорим, че идва и сезонът на късите поли. Laughing
Момичета, повече тренировчици ще трябват, за да постигнем ефекта на Таня Стоева...  Hug

Иначе lulu7, Teddy_l4 - гафът ми е злополучно развенчан Cry.
Може би Таня му е върнала разговора докато е била още с Тренера, за да му се обади по-късно. Това обяснява и сладникавото и досадно поведение на Тренера към Танчето, след като пристигнаха у тях. Той хич не искаше да я остави сама и все се лигавеше около нея. Разбирам да е Стефанакова - да я утешава, ами то - желязната Таня няма нужда да я утешава точно пък той. Crossing Arms Айде, бе!

# 432

Иначе lulu7, Teddy_l4 - гафът ми е злополучно развенчан Cry.
Може би Таня му е върнала разговора докато е била още с Тренера, за да му се обади по-късно. Това обяснява и сладникавото и досадно поведение на Тренера към Танчето, след като пристигнаха у тях. Той хич не искаше да я остави сама и все се лигавеше около нея. Разбирам да е Стефанакова - да я утешава, ами то - желязната Таня няма нужда да я утешава точно пък той. Crossing Arms Айде, бе!

Не сме видели разговора, значи не се е състоял  hahaha много по-сладко ми е да го приема за леко гафче

# 433
Simpatikonia,, гафче си е
Я, не се отказвай толкова лесно от констатирани гафове  Party  Че то извън кадър много работи може да са се случили, но нещо ,което не са го дали в сериала, значи не се е случило  и точка. Иначе съвсем не можем да им хванем дирите на загадките. Joy

# 434
Гаф си е и още как. И Пол да е - той пък от къде й има телефона, нали говори от телефона на Мая и после изчезна, нито я е питал за телефон, нито нищо Simple Smile Както и да е, това е простимо. Да видим въпроса с мировцине и татуировките.
Много интересно предположение, че убиецът на Миро е Чавдар. Това, което ми направи впечатление в убиеца беше, че не познаваме гласа му. Трябва да чуем този Чавдар да проговори... Но какъв мотив би могъл да има? newsm78 Ако смята Милото, Таня и Иванов да виновни за нещо, то по-скоро трябва да убие Роки, а не Миро.

Аз продължавам да съм настроена, че детето е дъщеря на Иванов. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт