Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
А, не съм видяла, че преди "Алабин" 57, пише "до", дали пък не е мястото, откъдето е направена снимката на Съдебната палата, защото сниман от Алабин,  централният вход се вижда точно така- странично.

Не пише "до", а пише "ул." Улица Алабин 57. А не както в началото бях разчела - ул. Нафта 57  Joy
ма то с тоя докторски почерк...  hahaha
Не ни стигат оплетените загадки, ами ни мъчат и с докторски почерци.  LaughingВъзможно е да си права, че е "ул", тогава е адрес.

# 451
Както виждам разследването върви с пълна пара  Laughing Най-после се изясни и адреса на листчето.

ДАНО ВЕЧЕ КАЖАТ КОЙ НАПАДНА МАЯ И ТЕО, ЧЕ МИ ПИСНА!

Откровено да ви призная на мен вече не ми пука кой е извършител на нападението. Толкова претръпнах, че ми е все едно. Когато се разкрие нападателят на Мая и Тео ще започнат да се разплитат и останалите загадки, затова няма да имаме скоро развръзка по този случай. Пък и като гледам как Мая и Тео се гушкат и си гукат щастливи, ми се струва, че нямат нужда да им се напомня за случилото се преди време.  Laughing Сега ми е интересно да видя как Таня ще се измъкне от тия  каши и как Милото То ще отвори очички, за да каже нещо свежо.   hahaha Е, за тези моменти живеем! Hug

# 452

Откровено да ви призная на мен вече не ми пука кой е извършител на нападението. Толкова претръпнах, че ми е все едно. Когато се разкрие нападателят на Мая и Тео ще започнат да се разплитат и останалите загадки, затова няма да имаме скоро развръзка по този случай. Пък и като гледам как Мая и Тео се гушкат и си гукат щастливи, ми се струва, че нямат нужда да им се напомня за случилото се преди време.  Laughing Сега ми е интересно да видя как Таня ще се измъкне от тия  каши и как Милото То ще отвори очички, за да каже нещо свежо.   hahaha Е, за тези моменти живеем! Hug

newsm10 newsm10 newsm10

# 453
И още нещо - много, ама много ме интересува кой и защо отвлече Иванов. И кога смята да го пусне?  newsm78
Щото като се замисля мъжете, които правят действието са - един на легло, друг - на нехигиеничен дюшек в някаква дупка, трети - във фургон. На свобода са само тези, от които нищо не става - Коцев, Стефанаков... Те и без това нищо свястно не могат да свършат. Предлагам да закопчаят тях и да пуснат останалите! Гласувам за -  Peace!!!!

# 454
. На свобода са само тези, от които нищо не става - Коцев, Стефанаков... Те и без това нищо свястно не могат да свършат.

hahaha ше ме убиеш.

Аз чакам с нетърпение 2 неща. Да разбера кое е момиченцето свързано с Иван и копнея за момента когато ше се видят с Таня....  smile3511

# 455

Аз чакам с нетърпение 2 неща. Да разбера кое е момиченцето свързано с Иван и копнея за момента когато ше се видят с Таня...

Аз също, макар и не в същия ред. hahaha

Между другото - някой да се е разхождал скоро край Съдебната палата? Щото ме гложди един въпрос - какво толкова има на "Алабин" 57?  newsm78

# 456
simpatikonia, и аз искам вече Иванов в действие, Милото и той да вземе да се съвземе, Роки да го видим и него най-сетне. А и Явор къде се затри?! А Стефанаков и да не го дават известно време, никой няма да има нищо против.
Стана вече въпрос, че романтичната нишка съвсем я няма засега, ще бъдем доволни и ако има поне някой ретроспективен сантиментален момент с Таня- напр-да я дадат как си спомня някой щастлив спомен с Иванов Embarassed да покажат, че чувства още има в нея..., айде стига, че нещо се размечтах Laughing

# 457
"Между другото - някой да се е разхождал скоро край Съдебната палата? Щото ме гложди един въпрос - какво толкова има на "Алабин" 57?"  

Има магазини, кантори и някакъв ресторант. Спомням си, че Таня и Иванов вечерта на убийството на Миро, вечеряха в ресторант срещу Съдебната палата - Иванов беше казал на Таня, че я чака в ресторанта до Съдебната палата.

# 458
Все си мисля, че разкриването на евентуалния общ враг на Таня и Иванов (че и на Милото, ако щете) ще ги сближи по-сигурно от каквито и да е обяснения или извинения... Ха на бас! Laughing Така, че все пак трябва да стискаме палци да се разбере кой мъти водата... Peace

Какво ще кажете за  следния хепи енд на втори сезон - Таня, Иванов и Милото заедно на вечеря с китайско и бира. И малко вътрешна информация... От новия брой на  "Hello" научих, че любимата марка бира на Ваня Цветкова е Stella Artois.  Wink  Иванов да си отбележи тази подробност, за да няма издънки тоя път! hahaha

Спомням си, че Таня и Иванов вечерта на убийството на Миро, вечеряха в ресторант срещу Съдебната палата - Иванов беше казал на Таня, че я чака в ресторанта до Съдебната палата.

Предлагам и ние да се съберем в този ресторант, когато се разплете основната загадка в сериала. Мисля, че си заслужава да полеем този момент Hug След толкова чакане... Monica21, на теб разчитаме да запазиш маса.  Laughing

# 459
А някой може ли да ми припомни, когато нападнаха Мая и Тео, Неделчев беше ли здрав вече? Начинът по който гледаше и отклоняваше погледа си, когато говореше с Таня в апартамента и, много ми напомня на погеледа на "зелената маска". Може и да си въобразявам, то с толкова неизвестности и взиране в детайлите, на човек започват да му се привиждат несъществуващи неща.

# 460
Хаха, разсмяхте ме отново Simple Smile
Аз също си мисля, че филмът ще свърши,когато се разбере кой е извършителя на побоя Simple Smile Съответно не ме интересува толкова КОГА ще се разкрие това, а КАК. Интересна ми е историята около Иванов и какво ще се случи с Иванов и Таня. Ако ги пратят в десета глуха и решат да не развиват отношенията им нататък, а сериалът продължи в духа на първата серия, ще ме изгубят като зрител. Другото, което ми е особено интересно, са ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ Hug

Като споменахте адреса още (аз не го бях забелязала на кадъра), първата ми асоциация беше с този ресторант, понеже беше натъртено, че е срещу Съдебната палата, а същевременно във филма не е ставало въпрос друг път за Съдебната палата като място. От къде накъде обаче може този Чавдар да знае за тази среща? newsm78 Предвид, че за нея знаеха Иванов и Таня, а явно нито един от тях не го познава??

А някой може ли да ми припомни, когато нападнаха Мая и Тео, Неделчев беше ли здрав вече?

По мои спомени, не са го давали точно тези серии. Във втора или трета серия беше в болницата, и после вече чак след убийството на Миро имам спомен за неговата поява.

# 461
"Предлагам и ние да се съберем в този ресторант, когато се разплете основната загадка в сериала. Мисля, че си заслужава да полеем този момент  След толкова чакане... Monica21, на теб разчитаме да запазиш маса. "
Няма проблем, но се страхувам, че ще мине бая време. Докато чакаме Финале Гранде може да поливаме частичните успехи, разбирай разплитането на отделните загадки.  Joy  

# 462

Няма проблем, но се страхувам, че ще мине бая време. Докато чакаме Финале Гранде може да поливаме частичните успехи,  разбирай разплитането на отделните загадки.  Joy 

И така може ...  Peace

# 463
Интересна ми е историята около Иванов и какво ще се случи с Иванов и Таня. Ако ги пратят в десета глуха и решат да не развиват отношенията им нататък, а сериалът продължи в духа на първата серия, ще ме изгубят като зрител.

А, и аз тва викам! Вярно, че филма не е Таня-Иван, вярно, че и другите неща са ми интересни, дори събитията в НЙ....но някак си все ме тегли към Таня и Иванката

Стана вече въпрос, че романтичната нишка съвсем я няма засега, ще бъдем доволни и ако има поне някой ретроспективен сантиментален момент с Таня- напр-да я дадат как си спомня някой щастлив спомен с Иванов Embarassed да покажат, че чувства още има в нея..., айде стига, че нещо се размечтах Laughing

Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 19:45 от Teddy_l4

# 464

Интересна ми е историята около Иванов и какво ще се случи с Иванов и Таня. Ако ги пратят в десета глуха и решат да не развиват отношенията им нататък, а сериалът продължи в духа на първата серия, ще ме изгубят като зрител.

Е, това можем да го кажем на глас, само с цел да сплашим сценаристите... Laughing
Иначе - не!  Naughty  Дори и не си го помисляй, Lulu25! Какво е сериалът без Таня и Иванов?
Те двамата са подправката на голямата каша, наречена "Седем часа разлика"  hahaha
Така че, майсторът-готвач   chef да внимава! Той си знае, но и ние да му напомним!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт