В очакване на принцопада :) - Клюки - 32

• 26 616
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • Не от София.
Дами,преди да се отнеса в преградките на Морфей ,ви пускам една моя пък любима песен

http://vbox7.com/play:9dcf8d00

Пее се за море,свобода и сол в косите..изобщо за морските хора и тяхната съдба...ммм....
Аз освен гръцка имам и морска кръв,така че сантимента ми е оправдан.. Heart Eyes
Лека нощ  Peace

Фиф, и аз го прочетох като good fuck и се  Shocked. Викам Пепи не може да пожелава такова нещо на Хепи, тя не е от хиените  ooooh!

Абе,знаех,че повредата няма да е само у мен...Пепата тънко е искала нещо да намекне май  Joy Ма като ги знам и Пепа и Хепа кви са умрели скумрии....може би е истинска грешка  newsm78
Пепи,Хепи  Heart Eyes Heart Eyes

# 601
Хепи, мнооого ще стискам палци, мила! Дори и на краката!  Hug  Hug  Hug

Я да ви питам. Като слагам малката да пишка в гърнето и реве и пищи. Сега се чудя дали да й купя от пеещите на Фишер Прайс, които са като столче и пее, като се свърши работата newsm78
Пепи, а да пробваш директно върху тоалетната с детска дъска? Моят син така си свикна отначало още, иначе с гърнето само си играеше и най обичаше да си го захлупва на главата като шапка!  Mr. Green Има много сладурски дъски за тоалетна, вкл. и едни със стълбички, за да може да се качва и да си сяда сама. Simple Smile
А пък на пеещото гърне детето няма ли да се разсейва и да забрави за какво изобщо е седнало?  newsm78
Всъщност, пампито се маха най-лесно като... просто го махнеш. В началото преобуваш по 10-15 пъти на ден гащи и панталони (особено на разходка като се излезе е голяма хамалогия, че трябва да носиш половин гардероб с дрехи за преобличане), но постепенно свикват. Може би за около месец. Но е добре да е топличко времето.

Макче, дано имаш повече такива вечери!  Hug

hahaha  Joy Joy Joy за ФифитУ и Мак - чели-недочели!  Joy

# 602
  • Не от София.
Камче,хич не се хили....знам,че и ти така си го прочела!!  smile3534

Пропада спането-отивам на кафееее   newsm53

# 603
  • София
Всъщност, пампито се маха най-лесно като... просто го махнеш. В началото преобуваш по 10-15 пъти на ден гащи и панталони (особено на разходка като се излезе е голяма хамалогия, че трябва да носиш половин гардероб с дрехи за преобличане), но постепенно свикват. Може би за около месец.

От около десет дни се мъчим и вече не издържам. По две перални пускам на ден само с опикани дрехи. Понякога е и без гащи, с което си спестявам трета пералня.
Не мисля, че мога да издържа цял месец. Няма вече неопикано място в къщи. И го прави само от инат. А трябва да я науча. На две години и два месеца е, всичко разбира.

# 604
Леле , Фифи , как издържаш ? Rolling Eyes
Аз , като бях нощна смяна , едвам се добирах до леглото и заспивах на секундата ! Tired Tired

Пиги , не го мъчи детето , студено е още , лятото ще свикне . Peace

Камче , мерси , мила ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605
  • Не от София.
Леле , Фифи , как издържаш ? Rolling Eyes
Аз , като бях нощна смяна , едвам се добирах до леглото и заспивах на секундата ! Tired Tired

Абе,и аз съм така по принцип...ма днес кво се ококорих  newsm78
Хепи,запали си свещичка преди да тръгнеш  Heart Eyes Heart Eyes

# 606
  • София
Здравейте  Hug,
Хепи, стискам палци много и аз на краката ще стискам Hug

Ние утре пък имаме родителска среща, не знам за какво е, но е сигурно че пак ще искат пари  ooooh!.

Макче, благодаря за кафето. Хайде и от мен  babydust7 повече такива вечери. Аз забелязах, че при голямата колкото повече се гушкаме, толкова е по-спокойна и слуша  Heart Eyes, малката не съм и намерила цаката още  Laughing.

Пепи, за гърнето, ох не ми се говори, но е вярно 1 месец всяка вечер пералня, с малката нямах проблем тя стискаше по 4 часа, говоря когато беше на 2, но голямата на всеки 30 мин пишкаше. Гърнето го слагах в стаята и я слагам първо с дрехите, да свикне, давах книжка или списание и не помня колко дни ни отне всичко. Малката определено не му се радваше и след месец пак го извадих и действах по описания начин горе. Имам и много снимки на двете как са на гърнетата, но при нас "Виж кака" работеше най-много.

# 607
Здравейте   Heart Eyes само минавам да кажа че съм жива Mr. Green
Хепи днес е вторник, стискам палци  Praynig

# 608
Здравейте   Heart Eyes само минавам да кажа че съм жива Mr. Green
Хепи днес е вторник, стискам палци  Praynig

Брили , какво става , мила ? Hug Hug Hug

# 609
Хепи  днес ми е готин ден  Wink.Никой нищо не ми отказва  Mr. Green
Вчера капарирах спалня-днес е отказах, но ще ми върнат парите.
Оня с Инфити му исках микробуси и товарачи за пренасянето -каза няма проблем(без пари естествено)
Тока с много зор ми пуснаха и вече майстори бачкат.
Поръчах почти всичко  Laughing
Баща ми много ме ядосва ама ще го изтърпя кво да правя  Mr. Green

# 610
  • Бургас
Само като чуя гърне и памперс настръхвам. Нямаше такова учене. Мъка.
Първо го пробвах като беше на почти 2. Зимно бебе е, та използвах лятото преди да направи 2. Мъка и кошмар. Ни гърне, ни нищо. Отказах се след месец борба.
Следващата година се борихме с ината. Обухме гащите и тръгнахме с гащи. Пикаеше си де му падне. Ходи си мокър и хич не му пукаше. Молби, песнички, награди...Не. И в един хубав момент откачих. Казах му, че ако пиша на гърнето ще получи джип с акумулатор и познайте - за два дни. Магия. Сам си носи гърнето, сяда си, върши работата и това беше.
С голямата работа беше зор също. Криеше се да си ги ака тайничко, за да не му ги изхвърля.  Laughing
Да живее филмчето за Немо. Видя как от тоалетната отиде в океана и реши, че Акото ще плува на свобода.  Laughing

# 611
Sesana, напълни ми душата с разказа си за акото в окена. При нас нещата се случиха доста плавно - на 2,3 години й махнах памперса доста безполезнено. Първо през деня стоеше без памперс, после по време на обедния сън и накрая през нощта. Бях решила да я чакам докато стане готова за гърнето за ужас на майка ми, която настояваше по-рано да й махам памперса и взе, че се получи.
Пепи, твоята на колко е? Да не би просто още да е малка за гърне?

# 612
  • София
Здравейте, мацки! Ей, стигнах и до компа...Че днес кака много задачки отметна. Най-сетне намерих цаката на големия пазар - закупих си стабилна чанта на колела и сега съм си ок.....Понеже се оказало, че завинаги ще трябва да внимавам с багажа - до 5 кила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хепи, всичко вече трябва да е минало. Надявам се да е ОК  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей, изядохте ни с тея филми с Кам! За сведение - в Антихрист се режат не само мъжки, а и ЖЕНСКИТЕ нещица за секс...е, това беше най-гнусното......

Пепи, за гърнете акъл не мога да дам понеже това беше едно от кошмарните неща! Цяло лято на 2+ се борихме....нъцки.....Ходеше опикана, пеещото гърне се активизираше нощем и ме вдигаше на нокти...Кошмар нек`ъв! Накрая при другата баба я научиха директно на тоалетна, без редуктор! Беше ме страх да не падне вътре, ама тя се кефеше, че била като големите! Wink Wink Wink

# 613
Момичета  newsm10 newsm44
Оня  txtloves ми изпраща смс "край".Питам на кое :край"
"Край с бабата"  newsm44
Ей ся вече  smile3508

# 614
  • София
Момичета  newsm10 newsm44
Оня  txtloves ми изпраща смс "край".Питам на кое :край"
"Край с бабата"  newsm44
Ей ся вече  smile3508
ООО!  newsm53 newsm53 newsm53 smile3521