МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 206
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ооо, наздраве на бебехоличките! newsm32 newsm32
Добре дошла neonkaabouquet

Напоследък една непозволена фантазия се промъква в съзнанието ми - как отивам при счетоводителката в офиса и си изясняваме отношенията с фирмата, че съм забременяла...пак! Но това е леко отклонение, ''по-лошото'' е, че от опиянение виждам двойно Whistling newsm06

Някой друг да се престраши да си изповяда бебехоличните прегрешения? Wink

# 136
Някой друг да се престраши да си изповяда бебехоличните прегрешения? Wink

Аз...  Embarassed Откакто се оправи времето и улиците се изпълниха с бебешки колички, непрекъснато ми се привиждат разни непозволени картини. И Поли иска да си имаме едно истинско бебе...... На всичкото отгоре ми липсва ... кърменето.... А Поли вече отдавна не е бебе, макар всички в къщи да я наричаме така... Но, уви!, ще си остана само с мечтите...
Ванче, дано пък ти успееш да реализираш фантазията. За мен вече е късно.....

# 137
  • София
neonkaa  Hug и аз мисля, че щом цялото семейство се е развълнувало само от мисълта....представям си като стане действителност  Simple Smile
И аз се плашех навремето как ще се оправя с двете бебки едновременно, околните се тюхкаха повече и от мен, което не ми действаше много добре.....Но в крайна сметка се оправих, не беше леко, но се справихме къде ще ходиме  Simple Smile
Лили, дано да имам повече успех с кърменето сега, че преди с двете някак си ми беше труднои признавам не се справих, въпреки че до 7-мия месец се изцеждах и им давах.

# 138
Аууууу, аз ли съм най лошата  Embarassed??? Изобщо, ама изобщо не искам и да чуя за бебе......Обичам си децата до безкрайност, но повече не искам, категорично. И съм го предупредила мъжа ми - а му хрумнат някакви идеи за още, от сега да си знае, че ще приключи с аборт  Sad. И някак си като ви чета, се чувствам лоша Twisted Evil. Не искам повече бебета, а като видя бременна жена, количка, шише, мляко, памперс и всички останали атрибути направо си настръхвам. Беше ми трудно, много трудно, искам да са ми големи децата, да си ходя и да си правя каквото си искам и където си искам. Писна ми десет години да се реве, мрънка, крънка, за една пускане на пералнята да употребя хиляди думи и усилия, за да не се направи поредната бела  #Silly. Писна ми от повръщане, напикаване и какво ли още не ooooh!. Съжалявам, че съм толкова груба в изказванията си, ама си е така според мен. И пак казвам, обичам си мнооооого децата, ама те си ми стигат. Това са си моите деца и други не искам  Stop.......
Иначе, какво друго да пиша, едно и също.... Нещо ме е обзело пролетно настроение и лакомия за дрехи. Та сега съм на такава вълна, да си купувам дрехи. Хващам Мишо преди обяд за ръчичка и започваме обиколки из разни магазинчета....... Кеф...... И Мишо щастлив, че си обикаля и разглежда и продавачките, за да е кротък го черпят с бонбони и солети, и аз доволна....... Щото хич не обичам да вися по разни градинки и да слушам Тони колко пъти се е напикал, а пък Ани как нарисувала стената. Е, и по градинките ходим, ама по магазините си ни е по добре........ Нещо ми е едно такова пролетно...... Ех, само да можеше да дойде някоя фея, например Пролетната фея и да смъкне триисетина кила от кръшната ми снага   Crazy........ Еееееххххх, мечти, мечти   Party...........

# 139
Хи-хи, Дани, разсмя ме. Явно си в тежкия период. Ще ти мине. Simple Smile
Аз пък днес нагушках 3-месечното бебе на колежката и съм напълно щастлива. Ама едно такова гладичко, спокойничко, усмихнатичко... Бебе-мечта! И пак ме налегнаха едни мечти...

# 140
Много благодаря на Пролетната фея за милите думи, и аз и мъжа ми се разплакахме и изчезнаха всички тревоги за закъснението ми! А децата ми са - щерката 12 годинки скоро ще направи, а юнака ми е 6 годишен и ми е голяма слабост! Сега май -рано е още да се каже де, ще чакаме изтърсака -както му вика мъж ми, защото той е такъв! Моя мъж иска да съм до децата -но те пораснаха и затова си и помислехме, че е време или за трето- за да си остана в къщи или да започна работа и да съм зависима повече от нея! Май си избрахме и двамата първия вариант!
Благодаря и на другите мами за веселото посрещане -даже и на Дани_77 - като че ли точно това ни липсва -памперсите -които са слабост на мъжа ми и шишетата за дъщеря ми -а сина ми казва че ще си играел вече с някой -че кака му все е заета, а и ще съм в къщи когато почне 1 клас!

# 141
Ванчето и Феята кога ще се телепортират у нас??? Не мога да предложа бебе, но все пак до 3г. ги водят бебета......Та влизам все още в тази категория.......Пък и като не идва Мохамед при планината, предлагам изпращане на Самуил до посочен от вас адрес за отглеждане, доставката по Еконт ще е за моя сметка.......Кандидати???? Едно, две, три, четири.....моля, не се бутайте, по 1 месец за всеки ще има........Ванчето пък и двойно вижда ooooh!...На нея 2 месеца тогава.......

Дани, както казва Кабо, не се притеснявай, идвам да ти правя компания за тежкия период......Че ще мине - ще мине, дано е по-скоро........Че прелива на моменти чашата доста........

Около мен доста познати вече имат трето дете в последните няколко месеца....Направо валеж на трети деца.......

Мои приятелки са с по едно и се чудят как се навивам на още едно -при условие че си имам и момиченце и момченце, нямам позната с три дечица!

М дааааа....Това го чух от леля ми - Имате си и момче, и момиче, защо ви е трето? Амиииииии.....разчитах на близнаци.........Ама.....баба на близнаци дано стана един ден.......

Неонка, преди време така си се успокоявахме - не е добре да си луд, но в случай на многодетство помага....Така че.......малко или много лудост ти желая! Аз го докарвам вече на външен вид, в лудницата ще ме приемат само да ме зърнат, препоръки няма да ми трябват!

Честито на всички, които са имали празници и аз съм ги пропуснала! Живи и здрави бъдете!

С интернет семинара какво стана? Ще си ходя ли неука?

Хубав уикенд!

# 142
neonkaa, привет!
Като си зачезнала има-няма 2 години от февруарската тема, добре дошла тук  Hug
Бебехоличките са те окуражили вече, радвам се за решението ти   bouquet
И аз откачам като видя бебенца, особено пък близначета  Heart Eyes  Heart Eyes Сега с това слънце е пълно навсякъде, и се разнежвам до оглупяване  Laughing Близнашката количка, в която возех породените си слънца все още стои в килера, та не се знае  Laughing
Идваме си от септември в София, търся училище за синчето, ще е първи клас. Отзиви за Бастилията?

# 143
  • София
Лизи седем месеца кърма за близначета е страхотно постижение. А с едно бебе  е песен и няма нищо общо. При каквито и да са въпроси или проблеми за кърменето, не се притеснявай да ми пишеш или звъннеш  Hug

# 144
Оле, Бастилията е добра за 1-4 клас, ако попаднеш на свестен учител. Впрочем, това важи за всяко училище. Не знам кои ще поемат първи клас наесен, така че не мога нищо да ти кажа със сигурност. Според мен по-добрият вариант са по-малките училища, където детето не е така анонимно, както в мастодонтите с по 1000-1500 ученика, че и от 1 до 12 клас на всичкото отгоре. В района е 12-то, където има шанс класът да е по-малък, а не 27-30 деца, както обикновено е в Бастилията. Но пак зависи кои са учителите. И в 23-то имат добри учители, а директорката е много свястна. Има много варианти, зависи какво търсиш.

Цоци, още мъдрим курса на живо, нека го стартираме, ще го измислим и онлайн.

# 145
Аууууу, аз ли съм най лошата  Embarassed??? Изобщо, ама изобщо не искам и да чуя за бебе......Обичам си децата до безкрайност, но повече не искам, категорично. И съм го предупредила мъжа ми - а му хрумнат някакви идеи за още, от сега да си знае, че ще приключи с аборт  Sad. И някак си като ви чета, се чувствам лоша Twisted Evil. Не искам повече бебета, а като видя бременна жена, количка, шише, мляко, памперс и всички останали атрибути направо си настръхвам. Беше ми трудно, много трудно, искам да са ми големи децата, да си ходя и да си правя каквото си искам и където си искам. Писна ми десет години да се реве, мрънка, крънка, за една пускане на пералнята да употребя хиляди думи и усилия, за да не се направи поредната бела  #Silly. Писна ми от повръщане, напикаване и какво ли още не ooooh!. Съжалявам, че съм толкова груба в изказванията си, ама си е така според мен. И пак казвам, обичам си мнооооого децата, ама те си ми стигат. Това са си моите деца и други не искам  Stop.......

Не си! Но като минат 3-4-5 години и ... почваш да мечтаеш за тази дрога. Мрънкат, тряскат врати, капризничат, а в креватчето расте нова надежда, че това няма да е като другите Laughing Питай старило, дет се вика!  Wink

Влязох да си изплача болката при вас, обаче Дани ме провокира.
Днес от едно дребно оплакване на Кардам го заведох на лекар и ... го приеха по спешност за операция - оперираха го тази вечер в 22 часа - стоях до него до 1 и се прибрах да гледам дребната (дотогава под надзора на приятели - това на роднините нищо не им проговори), щото моя мъж е командировка в Турция, а баткото в неизвестна посока с паднала батерия... Та, с две думи не се разкайвайте за взетите решения по реакциите на роднините - да живеят приятелите! Rolling Eyes

# 146
  • София
Здравейте, момичета на този хубав ден Благовещение!  Hug

ДИП важното е че е имало на кого да я оставиш все пак, та да не я водиш в болницата . Hug А какво му е на Кардам? Дано се възстанови бързичко!   Praynig

Мен отвсякъде ме заливат с информация за бременелки и пак започват да ми минават едни грешни и напълно лишени от здрав разум мисли  #Crazy

# 147
Пеши, как е Каро? Искрено се надявам интервенцията да е била навременна и всичко бързо да се оправи.  Praynig Наистина е добре, че все пак си намерила къде да оставиш Дивнето, че инак щеше да е ужас. И аз изтръпвам, когато мъжът ми замине някъде, защото стройната ми организация за отглеждане на деца отива по дяволите. Между другото, той замина нощес  Mr. Green .... Сега мъдрим варианти кой, кога и как ще води и прибира малките маймуни. Пък баткото ме врънка да ходя с него до една банка, която предлага кредитиране за обучение в чужбина, че да може да учи в UK. Приеха го, милия, на няколко места, включително непристъпния Единбург, обаче не можем да съберем пари за издръжката. Тъпотия!... Както и да е. Детето ми е умно и кадърно (пу-пу), ще почне да учи тук, а после ще намерим начин да се прехвърли или да прави специализация там. Има различни възможности и програми, включително с тяхно финансиране.  Praynig Grinning

Дани, не си лоша, мила. Просто много малко време е минало. Като станеп на моите години, нещата може да се променят.  Mr. Green Пък и колко деца ще имаш си зависи само от теб и мъжа ти. Не ти трябва одобрението на публиката, нали?!  Hug

Момичета, днес е Благовещение. Честит празник на всички. Нека всяка от вас чуе поне по една добра вест днес.
Hug

# 148
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ!  ooooh!

neonkaa, добре дошла  Hug!
Около мен пък все повече многодетни семейства се появяват - и в училище, и в детската на децата, изобщо много хубаво!  Heart Eyes

Аз за бебеманията съм на двете крайности /или на средата, пак е наникъде/. Хем си ми харесват бебешките шишета, колички, дрешки и т.н., хем пък си обичам работата  Peace. Миналия път, като забременях с №3, ми беше много мъчно за децата /тогава работех в детска градина/. Сега пак ще е така, въпреки че те така или иначе няма да са при мен /водя занималня на 2. клас и за следващата година в училище не се предвижда безплатна занималня/  Sad
От друга страна е хубаво да си остана вкъщи, че като се разболеят децата, няма да има кой да ги гледа. А и си е друго при мама  Peace. Ще го мисля още, има време до септември, пък и каквото стане .
Сега се радвам на зълва ми, терминът й е около Великден.  Heart Eyes Чакам всяка новинка от нея с трепет, а за малкото съкровище думи нямам  baby_neutral.

Феичке, пожелавам ти баткото да замине и да се реализира там, където иска. Спомням си аз как исках да уча навремето, но нашите нямаха пари за таксите. Тогава дойдох в София да работя и трябваше да почакам няколко години, докато си намеря по-платена работа, за да мога да уча. Но сега не съжалявам, защото опитах и други професии и знам, че човек, когато иска нещо, ще го осъществи - дори и по-късно Peace.

bouquet

# 149
  • София
 Hug мерси Айла, ще питам ако имам въпроси непременно
Отгоре отгоре Ви изчетох, че отивам да се оправям и утре сутрин да потеглям към болницата  Grinning
Стискаме палчета за Кардам и ние  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт