МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз не знам колко ще съм от редовните, от сега си го казвам  Blush
Пролетна, като те четях така ме побиха тръпки, такива хубави преживявания ни предстоят като те слушам  Simple Smile Браво на Гого, наистина сте горди родители.
Елочка, големи преживявания, но важното наистина е, че има на кой вече да се довериш, това е много важно.
Засега толкова от нас, че кипи усърдна подготовка по появата на бебка и чакам с нетърпение да я гушна другата седмица  Hug

# 121
  • София
Лизи, добре дошла и леко раждане ти желая.  Hug

Vania3m Много здраве, щастие и весели игри на момиченцето ти   bouquet

Оле затвори очички Simple Smile), честито и на твоето момиченце, много здраве, късмет и хубави преживявания.   bouquet

Елочка, радвам се, че за децата ще се погрижат както трябва. Бързо оздравяване им желая. Но си мисля, в тази наша държава, защо за да се свърши качествено работата, трябва да се намеси публична личност?

Пролетна, пожелавам ти успех покрай приготовленията за абитуриентите. Когато преди много години аз си избирах тоалет, ми беше много забавно, но на майка ми едва ли... Embarassed

При нас нищо ново, освен че с идването на пролетта младежите ни подивяха и са почти неконтролируеми. Бебчо се опитва да ходи и все гледа да се бута при братята си. Те обаче играят много лошо - бутат се, въргалят се, викат си и... е ужас... добре че през деня са на градина, а събота и неделя ги поемат бабите им...

# 122
Честито на красавиците Джиа и Кати! Нека са все така лъчезарни и чаровни и нека да продължават да влизат под кожата на всеки около тях!

Оле, трудно решение ви предстои! Ние само ще се радваме, ако сте ни по-наблизо Simple Smile, но вие си обмислете нещата от всички страни. Сигурна съм, че ще направите най-добрия избор!

Честита пролет на всички! Животът започва отначало!

# 123
  • София
ЧРД! на патерички на малките принцеси на ОЛЕ и Ванчето! Да са здрави и  щастливи деца!

Оле , аз също минах през ужасен период тази зима и много добре те разбирам  Hug Следвай сърцето си , то е най-добрият съветник  Peace

Лизи
чакаме снимки с малкото сладурче , да си го гушкаме виртуално.  Heart Eyes

# 124
Здравейте и от нас мили момичета. Честита пролет! Hug
Желая здраве и късмет на пролетните ни рожденнички и техните всеотдайни прекрасни мами!

За броя на децата ни: Щастлива съм да споделя, че с негативно отношение не съм се сблъсквала. Винаги го споделям с известна доза притеснение, но за мой късмет реакцията е само на радост и одобрение. Не веднъж са ми казвали "Чудесно е! Трябва да има повече такива семейства!"Всички роднини и приятели ни приемат топло дори с плановете ни за още едно дете /тук майка ми прави изключение  hahaha по обясними причини не я посвещавам в плановете си/

При нас животът полека лека започна да се нормализира:
 От януари си имаме снахичка! Най-големият батко реши и се ожени и окончателно излезе от къщата /на 20г. е вече "зрял, врял и кипял"/. Заедно прекъснаха следването си и се готвят да завършат обучението си в Уелс. Наясно са , че трябва да следват твърд финансов план. Дано имат късмет.
Тинейджърите един по един излизат от най-"лютия" си период. Домашните ангажименти се поемат вече с лекота и дори известна доза самоинициатива. На 17г. бате Ангел вече има приятелка и не каканиже с гробовен глас '... мене никой не ме обича...', ако откажеш да го почешеш по гръбчето. На 15г. девойките ни искат да са червенокоси , излизахме "по женски" за къна и ми гласуваха доверие като  bowuu "фризьор".
На малкият "Дойям батТо" предстои прием в детска гадина. Мисля и за посещение при логопед, тъй като не успява да наподоби звукове като "К, Г, Л, Р ' а говори активно. Ще се радвам на препоръка към кого да се обърна във Варна.

Лизи,   bouquet леко раждане и успешно кърмене ти желая.
Оле,  в такива моменти най доброто решение само идва при нас.  Hug

# 125
Честита първа пролет!
Честито на вчерашните рожденици да са живи и здрави! Ваня, Оле   bouquet
Аз също имах рожденик вчера  Simple Smile  party023
Ако се стигне до он-лайн обучение и аз ще се присъединя Simple Smile
lili 7 относно логопед погледни в този сайт http://www.logoped-varna.com/. Синът ми беше в ЦДГ № 30 Мечо Пух в Чайка и там посещава логопед.
Лек ден на всички!

# 126
  • Варна
Krasuna, с теб да не сме в един квартал? Ние сме в Чайка.
lili 7, сина ходи на логопед в 67 блок в Чайка. Жената е много любезна и нея я слуша повече от мен. Друг е въпроса, че не иска да се упражнява и че аз  не успявам да го накарам. Започна първо при друга логопедка, но го взеха чак в 3-та група на градината. До тогава ми разправяха, че е малък. Другата логопедка беше в Черноризец Храбър и от нея съм доволна. Сменихме я, защото ни е много далеко.

# 127
В един квартал сме и ние сме в Чайка (до пазара, кооперацията с Еконт)  Wink
Моят син го взеха, чак в 4-та група на логопед. Аз все си мислех, че е много късно, но логопеда успя да изчисти всички звукове с които имаше проблем.

# 128
  • София
Ето ви малко близалки - почерпка със закъснение  Wink

Докато си близкате виртуално  поздравявам Оле и прекрасната Джия - едно голяяяяямо гуш! Hug Hug Подарявам ви една светулка да ви напомня, че не само сърцата ни светят, ами и дупетата, затова винаги излизаме от всякакви тъмноти! Wink

Красуна, честито и на твоето детенце! Да е умен, разумен батко и умерено безгрижен непослушко, когато се налага! Grinning  bouquet

Лили, честита ти снаха!  Пиши по-често, толкова интересни неща  разказваш! Hug Heart Eyes

Аз съм омагьосана от вчера от две близначки...има нещо вълшебно в децата...нещо неуловимо, нежно и леко във въздуха около тях...

# 129
  • Варна
Брей , събрахте се вие многодетни от Чайка, и  Левски има , а в Мкладост или наоколо няма ли ? Simple Smile

Поздрави на всички празнуващи   bouquet

Лили, шашнах се Rolling Eyes, какви са тия снахи, по подписа ти гледам имаш 3 деца , най-голямото на 17, newsm78 , пък ти говориш за 20 г младожеци, девойки (мн.ч.) с червени коси.  Laughing

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 22:21 от Saly

# 130
  • Варна
Оле, Ванче, Красуна, честит празник на децата и на вас! Да са ви много усмихнати и щастливи прасналите слънца!

# 131
Krasuna, Despina  Hug благодаря ви! Честит празник! И ние бяхме в Чайка, големите ходеха в "МечоПух". И сега на там сме се насочили. А иначе от години сме на село. Голям двор и къща като пчелна пита, пристроявана и достроявана с годините. Голямо орехово дърво с къщичка за всяко дете. Но децата поотраснаха. Сега големите ги тегли към града , за мен с малкия също ще е по-удобно... ще се завръщаме изглежда.
Vania3m, благодаря, момичето е чудесно. Всички много я обичаме. Ще пиша  Heart Eyes
Sali, позволих си да сложа в подписа само родените от мен деца. Ние сме тъй да се каже  hahaha"...втора хубост..." вече единайста година. И двамата имаме по син и дъщеря от неуспешен брак. Неговото момче живя при нас, а дъщеричката с майка си в друг град, с нас прекарва ваканциите и пазници. Девойките са на 15г. връстнички и се обичат много, младежите споделят някои общи интереси.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 09:33 от lili 7

# 132
  • Варна
Да си допиша от преди малко, че се наложи да скоча от компа по спешност. Grinning
Красуна, Деспина, ние сме в Левски, но точно на границата с Чайка. Момчетата ходят в Санаториалната ясла и всеки ден преди обед съм в района.
Лили, на ул.Дрин е общинския логопедичен център. Може да отидш там за първа консултация и да те насочат към специалист вече.

# 133
Здравейте многодетни майчета!
Много отдавна само ви следя по редовете и се чудех кога ли ще съм сред вас! С моя мъж винаги сме искали три дечица -той повече, аз съм сама на мама и татко и не знаех какво представлява голямо семейство. След втората бременност една година бях в депресия -откачих, че съм болна и умирам, защото малкия беше най ревливото бебе, а никой не ни помага, свекърва си нямам, а майка ми е на тема -който си има деца да си ги гледа, сега спортуваме за трето -но нещо ми се свива сърцето ако ми закъснява -притеснението е дали ще се справим с три деца и финансово най вече! За сега финансово сме на средно ниво благодарение на мъж ми -златни му ръце, нищо не ни липсва -нищо не изплащаме, искаме и къща да строим лека по лека, неговите пък притеснения са дали аз ще издържа на напрежението. Объркана съм много -всички искат в къщи още едно слънчице, но всичко мен ще чака! Мои приятелки са с по едно и се чудят как се навивам на още едно -при условие че си имам и момиченце и момченце, нямам позната с три дечица! Има две семейства на село с по четери деца -но те живеят в една стая и децата са на произвола по улиците, не са цигани просто са правени без да са мислели!

# 134
Здравей, Неонка.
Щом самата идея да имате още едно детенце не ви е чужда, значи половината път е извървян.  Wink В наши дни животът не е лесен, независимо от броя на децата. Все повече и повече семейства от познатите ми са буквално на ръба. Sad Но ако чакаш "удобния" момент, когато всички нужди ще ви бъдат задоволени, едва ли ще го дочакаш. Щом имаш подкрепата на мъжа си, не се предавай. Всички тук сме си задавали въпроса как ще се справим, но по някакво чудо всички все още се справяме. Не казваш колко са големи другите ти деца - ако са по-големички, точно от тях ще получиш нужната помощ всеки ден. Казвам го от опит - майка ми доживя да види само първия ми син, а свекърва ми е много болна и живее на 300 км от нас. Помощ в къщи има само от мъжа ми и децата.
Не се притеснявай много. "Спортувайте", щом ви се спортува, пък Господ си знае работата - ще ви прати едно сладко подаръче точно в най-подходящия момент.  Hug
Идвай по-често при нас. Тук сме все бебехолички и действаме много бебепристрастяващо на всички наоколо.
  Joy

Общи условия

Активация на акаунт