Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво е времето в Многодетналандия?
Какви са плановете за обучение за подобряване на родителските умения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е времето в Многодетналандия?
В Многодетналандия времето обикновено е с разкъсана облачност и кратки превалявания от заоблачени майчински души. Прогнозата включва няколко безопасни бебешки урагана, една-две тийнейджърски вихрушки и ниско атмосферно налягане в средните слоеве на атмосферата. Слънцето ще изгрее около 5 сутринта и ще залезе около полунощ, като денят ще бъде дълъг, но това е обичайно за този климатичен пояс. Градусите постепенно се повишават, особено след третото малко и след залез слънце.
-
Какви са плановете за обучение за подобряване на родителските умения?
Плановете включват обучение за подобряване на родителските умения, което ще се провежда в Асоциация Родители. Методиката е подходяща за родители на деца от 3 до 12 години и включва техники за насърчаване, поставяне на граници, игнориране на неподходящо поведение, наказания и други. Целият курс е с продължителност 6 сесии, които се провеждат веднъж седмично в продължение на 6 седмици. Предложението включва и възможност за участие на хора извън София чрез виртуално присъствие или записване на сесиите.
-
Как реагират майките на доктора в родилното отделение?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?

Браво на Гого, наистина сте горди родители.

по обясними причини не я посвещавам в плановете си/
"фризьор".

, пък ти говориш за 20 г младожеци, девойки (мн.ч.) с червени коси.
Но ако чакаш "удобния" момент, когато всички нужди ще ви бъдат задоволени, едва ли ще го дочакаш. Щом имаш подкрепата на мъжа си, не се предавай. Всички тук сме си задавали въпроса как ще се справим, но по някакво чудо всички все още се справяме. Не казваш колко са големи другите ти деца - ако са по-големички, точно от тях ще получиш нужната помощ всеки ден. Казвам го от опит - майка ми доживя да види само първия ми син, а свекърва ми е много болна и живее на 300 км от нас. Помощ в къщи има само от мъжа ми и децата.