МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Е, Дани, ще почерпиш, както се казва! Laughing Отпусни си душата сега! Hug

Лизи, честита принцеска! Да расте здрава и обичана!  bouquet

Маминко, изпревари ме, тъкмо щях да го напиша. Wink

Еми, дано това да е вашият доктор! Hug

Кабо Heart Eyes

Аз се наслаждавам на това да имаме малко дете вкъщи. С големите не можах така да оценя първите им години.  Blush Но напълно разбирам Лукаса и Дани, защото децата ви са с малка разлика. Hug

# 211
Мили момичета, днес имам повод да почерпя: малкото ми "бебе" става на цели 4 годинки! Да ми е жива и здрава и да има късмет.

Еми, дано имате успех с алтернативното лечение.  Hug

А ако не ме лъже паметта, днес близнаците на Надето стават на 5 г. Да са живи и здрави, да растат умни и добри момчета и да имат много късмет, накъдето и да се насочат, за радост на мама, татко и кака.
Hug

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 09:45 от Пролетната Фея

# 212
  • София
Пролетна, честит празник! Да расте здрава, весела, безгрижна!

Елочка, аз лекувам моите хлапета и себе си само при хомеопат вече 3 години. Не са вземали други лекарства. Имай предвид, че въпросният д-р Михайлов е страхотен с билките, но хомеопатичните му предписания са доста спорни. Мога да ти дам няколко имена на ЛС ако искаш... Успех каквото и да решиш!

# 213
  • София
Весел празник, Пролетна!
Да е здрава и щастлива малката принцеса! Heart Eyes

# 214
  • София
Пролетна, да ти е живо и здраво момиченцето!  bouquet

# 215
 baloniЧестит празник, Пролетна!Нека е жива и здрава малката рожденичка!  ura

Еми, пожелавам ви успех и съм убедена, че ще има такъв!Важно е наистина обаче да намериш добър специалист.Аз миналата година реших, че достатъчно дълго време мъчих големия си син в опити да излекувам астмата му.От раждането си беше ежедневно на лекарства.Престои в болници, Вентолин на поразия, кортикостероиди на закуска и вечеря.Д-р Куфарджиева при един преглед доста притеснена ми каза, че не овладеем ли болестта сега, когато влиза в пубертета, след това е почти невъзможно.И тогава открих един известен лекар хомеопат от който съм много доволна, но за жалост не мога винаги да разчитам.Доста обикаля из страна и това доста ме затруднява.Сега за малката много исках да го посетя, но не мога да открия и от снощи започнах с антибиотика, а съм сигурна, че с негова помощ щях да и го спестя.
esma, би ли ми пратила и на мен координати на лекар от който си доволна?Иска ми се обаче да има работно време и да знам, че всеки един ден мога да го открия.

# 216
Феичке, честит ви празник! Да ви е жива и здрава принцесата! Hug
Да, наистина днес и моите малчугани празнуват! Стават на 6г. Почерпете се виртуално за тяхно здраве, а снимки ще се пробвам по-късно да кача!  party023 Popcorn Tada[/color
]

# 217
  • София
Пролетна, Наде, да са ви здрави, щастливи, весели и послушни рожденниците.   bouquet

Хубаво изкарване на рожденните дни.

# 218
  • София
Надя ЧРД на Юли и Ицо  Hug

# 219
Благодаря за поздравите и хубавите пожелания. Сега отивам да прибера рожденничката от градината и ще й ги предам.  Hug

# 220
  • София
  Пролетна, ЧРД и на вас   bouquet

# 221
  • София
Ооо, Наде, поздрави за рожденниците! Нека все така ти е двойна радостта и грижата, само да са здрави!   bouquet  bouquet  nbirthday

Аз пърхам - хаха.  Blush
Доживях и аз една среща със себеподобни. Извинете, че бях бъбрива Blush, също, че принцеската не беше на кеф и си отнесе картинката  Blush и огроооомно благодарско, че споделихте впечатления за ТУЕС! Peace Чавето захапа от раз - тя и госпожата му по уеб дизайн му го била препоръчала, пък и имало точно тая специалност дето искал, така че - ''аз доволен''! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222
  • Варна
Пролетна, Наде, честити ви празници! Да са много здрави, игриви и щастливи малките рожденици!  newsm59 newsm67

Еми, бързо оздравяване на малката бонбонка! Hug

# 223
  • София
Говорете ми, говорете ми за днешната среща... Нямаше как да дойда Sad

Ето изпуснах и присъствието на Ванчето, а тя дори се разбъбрила.
А и имах нужда от малко разтоварване...  Tired

Искрено се надявам за обучението да нямам отсъствия, пък да видим.

# 224
Пролетна, Наде, живи и здрави да са ви порасналите дечица! Леле, как минава времето! Уж бяха бебета, а ето ги вече големи!

Днес бяхме в по-камерен състав, но пак си ни беше хубаво. Ванче, Кати си беше 6. И теб да те затворят в една стая с 5 кудкудякащи лели, и ти ще се видиш в чудо. А тя дори сама си намираше занимания, какво му придиряш на детето.

Общи условия

Активация на акаунт