Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво е времето в Многодетналандия?
Какви са плановете за обучение за подобряване на родителските умения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е времето в Многодетналандия?
В Многодетналандия времето обикновено е с разкъсана облачност и кратки превалявания от заоблачени майчински души. Прогнозата включва няколко безопасни бебешки урагана, една-две тийнейджърски вихрушки и ниско атмосферно налягане в средните слоеве на атмосферата. Слънцето ще изгрее около 5 сутринта и ще залезе около полунощ, като денят ще бъде дълъг, но това е обичайно за този климатичен пояс. Градусите постепенно се повишават, особено след третото малко и след залез слънце.
-
Какви са плановете за обучение за подобряване на родителските умения?
Плановете включват обучение за подобряване на родителските умения, което ще се провежда в Асоциация Родители. Методиката е подходяща за родители на деца от 3 до 12 години и включва техники за насърчаване, поставяне на граници, игнориране на неподходящо поведение, наказания и други. Целият курс е с продължителност 6 сесии, които се провеждат веднъж седмично в продължение на 6 седмици. Предложението включва и възможност за участие на хора извън София чрез виртуално присъствие или записване на сесиите.
-
Как реагират майките на доктора в родилното отделение?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?

.Моля те прати ми телефона на някой от който си доволна и мислиш ,че ще помогне и на нас. Отчаяна съм момичета
.В седем бяхме пак в клиниката на преглед.Откриха пак находка в дробчетата.До утре отново може да я обърне на пневмония.От събота е на аугментин.Дробчетата бяха чисти,гърлото уж беше проблем.Днес вече е на път за бронхеолит и отново силен спазъм.Температурата поне вече е 38-38,5 а не 40,но умирам от страх да не я вдигне отново.За капак пробиват 3 зъбчета,много бавно и мъчително.Изписаха и нови неща за пиене
.Тя вече страх развива от спринцовки и лъжици.7-8 неща вече и се събраха + инхалациите.Дано утре е добре вече.Явно трябва спешно да се махна от София.Сигурно планината и чистия въздух ще и дойдат добре.Чудя се обаче как ще стане и без пари
Прегръщам те силно. И не хленчиш - ти си просто една майка, която има нужда да сподели болката и страховете си, точно както всички нас. Нали затова сме тук, да споделяме и радости, и тревоги.
! Иначе, може би най- подходящо за Айси е в Сандански, но не съм сигурна!
!

), после мих, прах, чистих, прах, лъсках и бърсах и прах докато ми омекнаха подметките (тя и къщата ми не помни такива подвизи) и сега ... страдам