МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Напомням за курса:
започваме на 11.04., сряда, от 14 ч. в офиса на Асоциация Родители, ул.Черковна 33, ап.1.

Чакам с нетърпение! Simple Smile До колко часа ще продължи занятието?

# 256
  • София
Еластина, благодаря! Знаех си, че е прекалено хубаво, за да е истина Wink

# 257
Напомням за курса:
започваме на 11.04., сряда, от 14 ч. в офиса на Асоциация Родители, ул.Черковна 33, ап.1.

Чакам с нетърпение! Simple Smile До колко часа ще продължи занятието?

До 16.30 трябва да сме свършили. Simple Smile

# 258
  • Бургас
Какъв е този курс?

# 259
  • София
Добро утро!

Бъдете добри ученички и после се похвалете с успешно прилагане на наученото! Peace

Аз съм ви на разположение за всякакви шивашки услуги! Възползвайте се преди да се е възползвал някой друг! Laughing Peace

# 260
  • София
Има ли възможност някой да донесе на курса  фотоапарат или диктофон за да си преговарям в къщи  newsm78   , че моя не е в мен  Cry Благодаря предварително !

# 261
  • София
Аз да дам малко информация за курса  Wink
Първо да благодаря за гостоприемството    bouquet
Второ да кажа, че Яна и Цвети са много мили и се стараят да ни изслушват и съветват по конкретните проблеми. Благодаря, момичета!
Много ми беше приятно да бъда с всички, присъстващи. Надявам се да се запази състава и да се опознаем още по- добре  Hug Hug Hug

Малко късно, но може някой да се възползва и да дойде утре ето тук

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 23:29 от тедивас

# 262

Пеши, шапка ти свалям, че си успяла да заведеш и г-н Пешеходков! Таквози чудо у наше село не може да се случи. На фона на този успех "ефектът на доминото" на хорото е просто забавление.

Ще ходи той, не ами и ... хоро ще играе! Странното е, че му харесва Laughing, но за неговите подвизи няма да разказвам тук, защото след това ще се наложи да ви ... знаете какво...

За съжаление пропускам инициативата - работното ми време не позволява. Ако правите записи или нещо в друга форма, ще съм благодарна да споделите с мен.

Весели празници на всички! Ние ще забегнем в "дрън горите тирилейски" отново. "Листос Возтресе!" предварително!

# 263
  • София
''Воистина Возтресе!'' предварително! Wink
Много поздрави на всички приказни създания! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 264
  • София
Хей, всички ли избягахте..? Кой ще каже как мина курса Thinking

# 265
  • София
Скатавки, ей! А по  празници тука се изпразва темата, само Великомързелица Ваня дохожда да сипе по едно кафе.  Wink

# 266
  • София
Скатавки, ей! А по  празници тука се изпразва темата, само Великомързелица Ваня дохожда да сипе по едно кафе.  Wink

Хи-хи, и другата Великомързеливка Ваня и прави компания  newsm62

# 267
  • Sofia, Bulgaria
И аз съм тук  Peace.Надниквам по няколко пъти на ден,но все не остава време за писане  Embarassed.Айси вече е значително по добре пу-пу ( направо не смея да го кажа вече ) .Спряхме всички хапчета и тем подобни. Явно ще се ходи в Сандански в началото на Май,ако пак не се случи нещо дотогава.Излезна ни новото решение на ТЕЛК-а.Този път и дадоха 99% вече с чужда помощ и цяла седмица беше едно търчане по общини да оправя нещата.Сега отивам да се оправям с яйцата ,козунаците и торта,че кака Габи утре става на едно,две тлииии дух Laughing.Напоследък съм адски неорганизирана  Embarassed все с нещо не смогвам.Пожелавам ви на всички хубав и светъл Великден ,здраве и много ,много усмивки!

# 268
  • София
 Laughing Вещер, адашки ли сме с тебе?

Днес ще се отдадем на творчество и ще рисуваме яйца, докато велико-съботно-мързелуваме. Wink
Тази година не ми се правеха козунаци, пък и ние сме козунак-фенове и целoгодишно сериозни количества се консумират от това пухкаво захаросано нещо, та минах метър.
Да не говорим, че в последните месеци се наслаждавам на липсата на апетит и постепенното стопяване на излишните ми пухкави обиколки по тялото.

Тъй като са велики дни и  името Божие се носи от всяка уста, да изкажа и аз благодарност на Всевишието, че ме изрита от гнездото с пиленцата и притесни спокойното ми съществуване!
Явно, въпреки честите ми падания е решил, че крилцата ми са достатъчно пораснали да прелетя от точка А до точка Б без чужда помощ.
Така че, в момента съм кацнала на едно високо клонче и виждам малко по-далеч от клюнчето си. Виждам, че три деца ми стигат (копнежа по още ще бъде запазен завинаги, той е част от мен и мотивационна сила за други полети); виждам, че ме чака дълъг път и много падания и сълзи по него (много ме е страх, но такова любопитство ме гризе какво има отвъд хълма отсреща); виждам, че не виждам достатъчно, но както са казали мъдрите ''важното е невидимо за окото'' Mr. Green

Та, докато аз си играя на ''сляпа баба'' с живота, пийнете по едно велико-съботно капучино. Wink

Еми, хубави, весели празници утре! Живи и здрави да са принцесите!  bouquet Hug Praynig

# 269
  • София
Привет и от мен! Вкъщи цари празнична суматоха. Simple Smile Сутринта месихме козунак с Косьо, сега оставих мъжа ми да боядисва яйца с момичетата. В момента тийнеджърът решава тест по математика на компютъра и ми надува главата с хеви метъл, който изглежда му е необходим за мисловния процес Mr. Green. На моя мисловен процес се отразява по-скоро отрицателно, но смея ли да се обадя.....щом е за благото на математиката, ще се търпи. Grinning

Ванче, радвам се, че така позитивно си преосмислила неприятностите, които ви споходиха в последно време. Heart Eyes

Елочка, хубави новини! дай боже все така да се подобряват нещата при Айси! Весел празник утре!  bouquet

Момичета от курса, правите ли упражненията? Wink Моите деца понатрупаха доста точки покрай празничните приготовления. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт