МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Това, че са отказали да ме вземат на работа като бавачка, защото съм твърде млада, въпреки опита с децата, за комплимент ли да го считам или за дискриминация? Joy Joy

Контраатакувай ги с поета, що е казал - млад съм аз, но младост не помня........След това може да им кажеш, че остаряваш като катедрала......Но и аз това питам - с таз младежка осанка и енергия накъде си тръгнала?????

Пешеходке, кажи им, кажи им.....че животът започва отново....не на 65г. както е в една реклама....а кога децата ти пораснат.......Аз моя живот си го чакам да почне отново и отново да почна да имам спомени....До тогава само ще чета за екскурзии, хора и пр. и ще си трая.......

Ванче, къде живееш? Може и аз да си търся скоро бавачка и не ми се струваш "твърде млада" Simple Smile Сериозно питам.

Сделка може би? Party Party Party

# 376
  • София
Ванче, къде живееш? Може и аз да си търся скоро бавачка и не ми се струваш "твърде млада" Simple Smile Сериозно питам.
В Люлин живея.  Hug

Ох, ама наистина търсенето на работа също е уморителна работа. Crazy
В главата ми е хаос.

Сещам се да ви покажа нещо забавно. Ших едни декоративни възглавнички за подарък на програмист. Та, ако имате някакви шивашки желания за сбъдване все още ме бива с вълшебната игла!  Wink  Laughing

цък  цък

# 377
  • София
 wavey Ехо, приемате ли нови мами в групата си  Mr. Green

Отдавна се каня да се присъединя към Вас, но нещо все не успявах досега. Днес случайно попаднах на темата Ви, зачетох се, харесахте ми и реших, че сега му е времето Simple Smile

С две думи да се представя - на 36 години съм, от София, с 3 дъщери на 6 1/2 г.,  3 1/2 г. и най-малката на 7 месеца  Heart Eyes Двете по-големи момичета ходят на детска градина, а ние с най-малката се гледаме вкъщи.

Нямам много време за форума, особено, когато времето е хубаво, но сега заради лошото време се застоявам повече отколкото трябва Simple Smile
В момента даже търся някакво занимание/спорт на което да запишем най-голямата си дъщеря, която след няколко дни свършва с детската градина и догодина ще е първолаче  Heart Eyes. Знам, че има много теми по въпроса, но всички на които попаднах вече не са така актуални, а минавайки през темата тук ми направи доброто впечатление, че вашите деца са доста активни откъм "извънкласни" занимания и затова сега се сещам, че може да попитам и Вас за това Simple Smile
В детската градина тя ходи на латино танци, таекуондо, йога и английски език, затова ми се иска примерно да я запишем на някакви танци или художествена гимнастика, както и на таекуондо. Ще кажете ли къде ходят Вашите деца.
Също така искаме да ги запишем и двете по-големи, а в бъдеще и най-малката, на плуване. Така, че кого да попитам къде водят децата си на спорт, ако не многодетните майки  Wink

Весели абитуриентски балове на всички бъдещи абитуриенти и успех на всички във всичките изпити и класирания, които предстоят, включително и на самите нас, които сега подавахме документи за 1-ви клас и очакваме и ние класиранията края на май - началото на юни месец  Hug

# 378
  • София
Ninche добре дошла, моите каки също от септември ще са ученички, но подготвителната група.
За плуването има отделна темичка във форума, зависи къде живеете и къде ще ти е най-удобно плюс да те удовлетворяват условията.
Ние ходим на частно в мусагеница, защото ми беше отчасти най-близо, а и ми допадна учителката. В детската градина също са на плуване, но там нищо не научиха. Този уикенд дори имаше състезание от детските градини по плуване и на всички дечица раздадоха медали, които участваха. Николета е много доволна и само си го разнася на нея.
За малката мисля като стане на четири да я запиша, сега уикенда влизах с нея в басейна, но още само си играе и не може да слуша и изпълнява каквото и кажа, мисля че някъде след четири ще се получи, каките почнаха да ходят в детската на четири и малко, а ги записах на почти пет на частно и за няколко месеца само напредъка беше огромен, хем хич редовно не успявахме да ходим.
Ето и едно клипче на трите девойки с таткото в басейна във Велинград, сега от Великден. - http://www.youtube.com/watch?v=Y4M-FwOg9s0&feature=g-upl

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 15:51 от Aila

# 379
  • София
Здравейте, момичета!
Аз днес дадох на голямата ми дъщеря да чете една книга за секса , и много се вълнувам какви ще са реакциите. Обясних и че в последно време е показала , че е голяма и затова и я давам и да не я споделя със сестра  си    Rolling Eyes  Всъщност реакция вече имаше - самия факт че съм решила да и дам книгата я накара да ме чувства по -близка и на обяд са държеше по свойски с мен  Simple Smile

Пожелавам успех на всички кандидатстващи и очаквам снимки на абитуриентите!

Ванче много са яки възглавничките!  newsm10

Нинче добре дошла!Моите момичета ходят на модерен балет в едно читалище , ръководителката е страхотна, но зависи вие в кой район сте.

# 380
  • София
Eila, ехааа, браво, страхотни са малките русалки  smile3501 И как плуват само - без плавници, без пояси. Комплименти ! Нашите не са ходили на плуване досега и само се пляцикат с плавниците и поясите с баща им, защото и аз не мога да плувам  Embarassed Билянка миналата седмица беше на зелено училище и там по същия начин предполагам е било, затова искам да си се научат децата да плуват - хем за здраве, хем защото просто си трябва в днешно време да можеш да плуваш  Peace

Иначе сме от Света Троица, но разстоянията не ме плашат особено,макар, че е за предпочитане все пак да не е в Младост или Люлин Simple Smile

# 381
Ванче, много яки възглавнички! Дай някакви цени, може и на лични.

Айла, много са сладки жабетата! Как свободно се чувстват във водата! А пък таткото ми напълни душата как спокойно и между другото се справя с няколко щерки едновременно.

Танче, много вълнуващ момент!

Нинче, добре дошла!   bouquet

# 382
[
Пешеходке, кажи им, кажи им.....че животът започва отново....не на 65г. както е в една реклама....а кога децата ти пораснат.......Аз моя живот си го чакам да почне отново и отново да почна да имам спомени....До тогава само ще чета за екскурзии, хора и пр. и ще си трая.......

Ами, Цоц, първо трябва да спреш да раждаш... После чакаш няколко години, докато и последното не стане почти човек и... го удряш на живот! Дивна идва с нас на танците - когато има деца си играе с тях, когато няма се забавлява сама или танцува с нас, приема ходенето като награда за послушание (не под наше давление - просто й харесва). Не, че бабите и дядовците примират от желание да гледат внуци, но когато само трябва само да им дадеш храна (на децата) някак кандисват. Последно си мислех, че ако си бяхме взели куче/коте щяха да са далеч по- петимни. Ама... на, увътрихме се с дете. Тва с хорАта си беше наше решение - ако не сега, кога? Междувпрочем, има една мама в групата с бебе на 2 месеца - вторник и събота са си нейните два часа - тати гледа бебока, а тя денси като бясна. Моите момчета си имат график през седмицата - готвят и пускат миялната, чистят през ден, зимата носят дърва. Ред да има и дисциплина!

Нинче, препорачвам баня Мадара за плуване, мойта мома денси с "Танцувай с мен" - вероятно имат сайт за близки точки.

# 383
  • София
Нинче, добре си ни дошла!  bouquet

Ако имате наблизо читалище провери там какво предлагат. Peace Аз наесен ще проверявам в нашето в Люлин, че малката я влече танца.
Иначе, от кварталното училище (97 СОУ в Люлин5), където учат децата съм си доволна - момчетата от предучилищната тръгнаха на плуване, понеже в училището има басейн, после на баскетбол, като им омръзна плуването. Имаме и клуб по таекуондо, обаче не ги влекат бойните изкуства. Имаше и танци в училището, но не знам за следващата учебна ще имат ли. На мен ми е важно да са наблизо заниманията, понеже не ми се бие път с транспорт да ги водя из града, а и се надявам на по-постоянна работа и няма кой да ги води. Да не говорим пък от колко неща съм ги лишила, заради липса на пари. В училището им повечето дейности са или безплатни или съвсем символично платени, така че, колкото сме могли - направили сме.  Peace

Днес съм се разбесняла от сутринта, понеже Криси е завъртял тройка на класното по литература, ама за мен си е чиста двойка - нищо не му се разчита, един куп грешки е направил - не знам на какво ги учат цяла година и защо аз трябва да го обучавам вкъщи, което задължително ще направя, ако искам да може нещо на прилично ниво.
До сега разчитах на неговата самостоятелсност и на училищната система - свърши тая! И ''двамата'' не ги бива - ела сега да видиш бясна майка на какво е способна! Ако не го направя отличник за догодина пък нА - предизвикаха даскала в мен! Да видим по моята система ще стане ли или няма да стане!  Познавам го достатъчно, за да употребя силните му и слабите му страни в негова полза. Ако мога да се изразя по-образно - той е платното, в него са боите - аз просто ще хвана четката и ще хармонизирам материала, та да се получи картинката. Mr. Green Аз казах: Хау! Mr. Green Mr. Green

Ох....кафе!  Wink Laughing

# 384
  • София
Здравейте и от мен.
Нашият батко живот и здраве ще е първокласник септември. Кандидатствали сме само в кварталното училище, надявам се да го приемат. Той е ужасно активен и от миналата година го водим на хокей на трева четири дни седмично и два дни на катерене. От няколко седмици насам обаче, упорито отказва да ходи на тренировки и го водя почти насила.  Embarassed Ако пропусне хокея, когато времето е лошо, започва да беснее с братята си и е в състояние да разруши къщата. Бебето почти проходи и вече може да се придвижва навсякъде, лазейки по дупе. Любимото му място е при храната на котката  Laughing, поне няма да остане гладен, ако забравя да го нахраня  Joy

Ванче, възглавничките са много свежи. Аз мисля да се възползвам от услугите ти. Решила съм, след празниците да се разделя с найлоновите торбички за пазаруване и да се обзаведа с прилично количество платнени. Ще ти пиша на лични.

Ninche, добре дошла   bouquet Много ми е приятно, че в темата се присъединяват и момичешки мами.  Wink

Бебчо се събуди, пералнята изпра, кухнята ме зове... ох, хайде до скоро  Hug

# 385
  • София
Решила съм, след празниците да се разделя с найлоновите торбички за пазаруване и да се обзаведа с прилично количество платнени. Ще ти пиша на лични.
Много хубаво си го решила!  Peace И аз от кога се каня да го направя, ето, че сега ще се вдъхновя покрай теб! Hug Wink

# 386
# 387
Ванче, много ЯК татко!  Simple Smile

# 388
  • София
Нинче, добре дошла!

Аз искам да благодаря на Кабо Алма и Яна, с които си изкарахме много приятно на обучението. Беше ми полезно, насърчително и съм в очакване на нов курс  Hug
Много се радвам, че можахме да се поопознаем с момичетата и се надявам да продължаваме да се срещаме, както с деца, така и семейно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 389
  • София
Много се радвам, че можахме да се поопознаем с момичетата и се надявам да продължаваме да се срещаме, както с деца, така и семейно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Присъединявам се  Hug Hug Hug

Теди  Hug  ако всички майки бяха така мили , обичливи и търпеливи като теб, светът със сигурност щеше да е едно по - добро място.

Ванче само така  Peace, един ден Криси ще ти е благодарен.

Аз май не съм ви споделяла , че "малкото ми братче"( на 33г.) си идва сега на 22-ри май. Толкова се радвам и вълнувам, че ми иска да го изпиша на небето и тази радост да се пръсне по цялата земя. За последен път го видях когато бях бременна с Вяра в 3-ти месец( преди 11 г.) Сега сме съвсем различни хора ще бъде интересна среща.

Общи условия

Активация на акаунт