МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 690
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Майката снима разбира се! Laughing
Ваня,много сте хубави. Heart Eyes

# 361
Айла, честито ви, ашколсун!
Ваня, неееее, просто отказвам да повярвам, че това са твоите деца - къде отидоха малките сладки момченца??? Ти ... просто имаш големи, пораснали тийнове! Как става това само за година,две?!? Впрочем, добре дошла в клуба на майките на тийн-ове. Пътят е трънлив, заобиколен и за сметка на това мноооого мъчителен Grinning. С две думи - честито!
Моя № 2 днес е на сватба в Разлог, на едни наши приятели - специално го държаха да присъства, аз си знам как го убедих да не е по костюм и маратонки и без ТРОТИНЕТКА Rolling Eyes. Цял ден развявам като байряк № 3 по неотложни задачи, накрая и на танците ходихме, а тя ми каза: "Мамо, ти си най-добрата майка на света, дори ми даваш да идвам с вас като танцувате!", е, ометка три сладоледа и една пица, за компенсация я заведох и на градинка, ама ... Иска ми се да бях наследница на Рокфелер и денонщието да е поне 48 часа.

# 362
  • София
Привет и от мен, че отдавна не съм се разписвала. Ние пропуснахме Фамилатлона днес, защото бяхме на концерт на балетната школа,в която участва Зорница. Ще чакаме разкази от баш-организатори и очевидци. Wink

Ваня, страхотен блясък има в очите ти Heart Eyes. Изглеждаш чудесно, много хармонични изглеждате с децата. Heart Eyes

Наде, не се предавай! Hug

При нас тече кандидат-гимназиална треска. Още съвсем малко остана. Не мога да преценя доколко се притеснява синът ми. Rolling Eyes  Той гледа оптимистично на нещата и смята, че дава максимума от себе си. Аз вече претръпнах- каквото, такова. В края на краищата ще получи резултат, адекватен на подготовката си. Доволна съм, че в последните два месеца се упражнява по-сериозно точно на тестовете. Сега по-скоро ме притесняват безбройните формалности, попълване на документи, разнасяне на документи по училищата, но живот и здраве, има време, пък и дай боже да е за някое от желаните училища. Simple Smile

Емили, кога е балът на Зори? Много ми беше мило да чета поста ти с абитуриентските вълнения. Heart Eyes

Saly, Бела хапва ли достатъчно твърда храна? След боледувания е препоръчително да се дават пробиотици, влияят добре и на апетита.

# 363
Оууууу ДА!  smile3537 зарад това седнах да пиша! Пропуснахме го фамилтона как съм изключила кога беше!!! Мноу ме е яд!

# 364
  • Бургас
Всичко ще е наред! Laughing
Ти ела да видиш кандидатстудентските вълнения!
Малко остана!
Леля стиска палци.

# 365
  • София
Славче, мерси! Знам, че и на тебе не ти е лесно сега! Hug

# 366
  • София
Ние бяхме на Фамилатлона. Както винаги много добре организиран ( нали си знаете кой е в основата на организацията  Wink ). Ние с тати бяхме малко болнички и не много в кондиция, та не успяхме да разходим навсякъде децата, но основните места ги видяхме. Даже успяхме да съберем точки и спечелихме по една топка  Laughing Не стояхме до края, защото трябваше да пътуваме. Надявам се, че не сме изпуснали нещо важно.

Поздравявам всички празнували.

Пешеходке, радвам се да те видя на хоризонта.

Ванче, много пораснали тези младежиииииииииииии! миналата година за последно като ги видях не бяха толкова големи. С какво ги храните  Joy А красавицата е все така чаровна. Да са ви живи и здрави!

Наде, съчувствам ти за тези езици. Аз със сигурност не бих се справила. Успех!

Сладка мама, ще се справи младежа, не го мисли.

Пролетна феичка, как сте с подготовката за двама завършващи? До къде го докарахте с идеите за кандидатстване?

# 367
Ох, леле, дойде периодът на кандидатските вълнения - това за първи клас, това за 8-ми, това за университет... - всичко е в нашата тема. Simple Smile Нали сме се нашарили отгоре до долу... Добре поне че за детска градина сме горе-долу добре - с позиционно предимство, поне в София. Wink Стискам ви палци много силно, но да си знаете, че какъвто и да е резултатът - все е за добро. Просто в момента не можем да преценим точно какви са ползите. Успех на всички, на които им предстоят изпити!

# 368
  • Sofia, Bulgaria
И ние бяхме на Фамилатлона и си прекарахме чудесно! Децата се забавляваха ,а ние с тати се поуморихме добре:).Успяхме да съберем всички печати,а за целта нашия тати чете на немски,подскача високо,сглобява Лего и беше изпитван за футболисти  Peace.За последното се изложи доста подобаващо Mr. Green.Може би е единствения мъж ,който не знае нито един футболист(даже и български).И ние получихме топки,но понеже реших да не ги надуваме малките ги нахлузиха като шапки на главите и така прекосихме половината парк  Crazy
sweetkids_mama не го мисли момчето ще се справи с изпитите.Страшни са само на пръв поглед. Мойте и двамата ги взеха без допълнителни уроци.Само на самоподготовка под зоркия поглед на мама бяха.Аз имам същия страх относно кандидат студентските,но с основание.Много си ми е добро момичето,но малко подценява ситуацията сякаш.Март месец ходи на подготвителния в СУ и беше много сигурна в  себе си.Не си даде зор да седне да учи,а и аз съдейки по успеха и бях спокойна като си казвах,че и както и се отдава българския 5-ца е взела.Е резултата беше стряскащ.Няма двойка,но и това което върза не ми се нрави.Дано на баш изпитите се представи по добре Peace
Бала е на 25-ти.Утре ще се разходи пак за обувки,че още не е намерила хем по джоба хем удобни ,хем хубави.На 18-ти е на пробна прическа.Маникюр и грим за щастие и идват отръки и сама ще си ги прави Wink.
Изчезвам да се хоризонтирам,че не знам какво правя и все осъмвам.Тези 4-5 часа сън вече са ми адски недостатъчни  ooooh!.Ако се сетите стиснете ни моля по едни палчета на 17-ти.Отново дойде ред на контролния преглед при кардиолога с Айси.Моля се да няма влошаване на ситуацията Praynig.Едва  Praynig Praynig Praynigли ще има и подобрение,но поне нещата да не се влошават повече.
Мони как е малката?Кой доктор я оперира?

# 369
Моите абитуриенти пък вече са почти готови, остава само Ади да си избере бижутата.
Малко започвам да се притеснявам за изпитите, ама не се издавам. Учат децата, спор няма, пък - каквото сабя покаже. Гого изкара хубави оценки на пробните изпити, дано и на истинските се представи добре.  Praynig Ади няма да се явява на изпити в България.  ooooh! Ох, много несигурно е всичко покрай нея, но не можем да й повлияем по никакъв начин. Кой ми обърка доброто дете?!
Гого продължава да обикаля фондации и банки и да търси източници за финансиране на следването в Англия. Не се е отказал, въпреки нищожния шанс, който клони към нула. Но поне се готви и за приемни изпити в България. Ох, не знам. Баба ми казваше "на всеки, каквото му е писано". Май трябва и аз да се осланям на това....

Суиткидс, успех на Константин. Сигурна съм, че ще се справи. Когато моите кандидатсваха, бяха ме побъркали с непукизма си и се притеснявах дали ще изкарат прилични оценки. Пък накрая и двамата бяха с високи резултати и ги приеха по първите им желания. Децата явно имат много по-добра преценка от нас. Все пак те са във водовъртежа на нещата, а ние гледаме отстрани.

Еми, успех на прегледа. Дано нещата са по-добре, отколкото очакваш.  Praynig  Hug

Мони, вие как сте?

Хубав ден на всички ви, момичета.
   bouquet

# 370
  • Бургас
Моят абитуриент и той е готов.Всичко му е като на закачалка,но дали аз не мога да го възприема със сако? newsm78
Учи усилено за матурите и един повишителен изпит.Аз също се треса от нерви,но гледам да не се издам.Оф,да мине този бал!
За Константин на Суит съм спокойна,той е изключително умно момче.Ген,какво да се прави. Laughing
Хайде после ще качим снимки да им се порадваме на нашите пораснали деца.

# 371
  • София
Хайде после ще качим снимки да им се порадваме на нашите пораснали деца.
Непременно след баловете да се представят всички абитуриенти тука да пуснем по едно *въздъх*! Wink Heart Eyes

Мен ме притеснява кандидатстването на Дани, ама и аз се правя на спокойна...

# 372
  • София
Добро утро!

Освен с всичко друго вчерашният ден ще се запомни с почти неутешимия плач на щерката, защото искала да си била останала бебе. Не знам какво точно предизвика тази бурна хлипаща реакция (гледаше някакви клипчета от бебешкия си живот), но за първи път някое от децата ми така оплаква съдбата си. Mr. Green baby_neutral

Това, че са отказали да ме вземат на работа като бавачка, защото съм твърде млада, въпреки опита с децата, за комплимент ли да го считам или за дискриминация? Joy Joy

# 373
  • Бургас
Ванче,ти шегуваш ли се? Rolling Eyes

Не знам защо в Бг гледачката трябва да е непременно пенсионирана учителка или мед.сестра?
Защо не жена в активна възраст,когато е в най-добро състояние да гледа деца. newsm78
Чудна работа!

Лек ден от мен!  bouquet

# 374
  • София
Ванче, къде живееш? Може и аз да си търся скоро бавачка и не ми се струваш "твърде млада" Simple Smile Сериозно питам.

Общи условия

Активация на акаунт