МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Успех на децата днес - и на големите, и на кандидат-гимназистите!
Специално палцестискане за именниците на изпит! Simple Smile
Казвайте как вървят нещата!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Видяхте ли това? http://nmd.bg/news/na-33-godini-a-vetche-e-tatko-s-33-detsa/  Thinking

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 13:59 от Кабо Алма

# 406
  • Sofia, Bulgaria
Момичета ,как се справиха вашите дечица с изпитите?Нашата кака каза,че според нея се е справила много добре,ама ще видим резултатите накрая.Тя така каза и за подготвителния в Софийския,ама друго излезе та сега съм малко на страх.Каза "мамо тия ни имат за идиоти"   Laughing по повод въпроса какво означава БНБ(от долу е имало текст в който е ставало ясно какво е ) Laughing.Иначе каза,че за Подигото е писала ,писала...........е ще видим де какво е писала  fingerscrossed
Относно Айси ще изчакаме прегледа след 6 месеца,ако до тогава не се влошат още нещата де и най-вероятно ще търсим консултация в чужбина.Велковски каза,че е на прага,а премине ли прага става лошо  Sad Confused.Да ви кажа от както почнахме тези хапчета ми се струва една прежълтяла,кисела е много ,непрекъснато плаче и няма угодия.Все сме на ръце.Виси "като кулие на врата ми".Опитвам се да я успокоя да не плаче ,но ако спре за малко е цяло чудо.Гледам да сме повечко на вън там е по спокойна.
По въпроса с братовчедка ми познах я,защото наскоро покрай една друга се добавихме в "бука" и от снимките,но тя ме позна де Simple Smile.Аз съм толкова отнесена от проблеми ,че не знам на кой свят съм.За капак приключвам в една друга тема с хора,който смятах за приятели и ми е адски кофти.Аз обаче съм от хората,който не обичат някой да ги води за носа и ако някой се опитва да ме манипулира се усещам и не си трая.Много кал се хвърли по мен,а аз........всъщност няма значение.Тук има хора,който ме познават и лично и знаят що за човек съм.Ако нещо приключва така,значи просто не си е заслужавало.
Tanija, тези две седмици много бързо ще минат явно и няма да ви е достатъчно,но пак е нещо след 11 години  Hug
Честито на всички именяци днес   bouquet и да добавя  и малката Елена на Айла  Hug.Бъдете живи и здрави и много, много щастливи.
Щях да пиша още ,ама .......................хайде до скоро и успех и в сряда на децата ни !
Кабо Алма харесва ми идеята да си имаме и  още едно дете,ама чак толкова  Whistling  Grinning(с идеята да стана многодетна от един татко де,че сега не съм )

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 15:15 от Емили А.

# 407
Моят син като цяло е доволен. Тестът бил лесен, а темата в началото му се видяла кофти. Имал идея какво да пише, но не му допадала много. А като започнал да пише, мисълта му потекла в съвсем различна посока (цитирам по памет) и написал хубаво съчинение.  Дано не го лъже усещането.  Praynig
От Ади - ни вест, ни кост. Звъни й баща й няколко пъти вече, но тя не вдига. Дано се е справила, че на нея по принцип литературата не й е силната страна.  Confused

Емили, искрено се надявам и вярвам, че Айси ще се оправи.  Praynig Милата душица, много й се събра на нея. А и на теб.  Hug

За "приятелите" - и аз имам едни такива. Ама ако седна и за такива идиоти да си хабя нервите... Децата и мъжът ми имат нужда от спокойна майка и съпруга, а те са най-важните, нали?!
  Heart Eyes

# 408
  • Sofia, Bulgaria
Пролетна  Hug благодаря ти! Добре ми дойде да прочета това   bouquet   Heart Eyes

# 409
  • София

Почти на края на деня да почерпя за здравето на моя именник! Simple Smile

Много здраве и благополучие на Косьо на Пролетната, на малката Елена на Айла, на Лилибончето и на всички празнуващи!

Изпитът днес мина добре, вече си откри 5 грешки в теста (надявам се да не стават повече Mr. Green), смята, че се е справил с преразказа. Нямам нерви да проверяваме по точки целия тест. Вижда ми се излишно, при положение, че няма как да знаем точките от тезата и преразказа. Все пак му предстои още един изпит и най-важното е да е спокоен.

За първи път минавам през тези емоции, свързани с кандидатстването на мое дете, и се чувствам много особено. Някакси си станахме още по-близки с Косьо. Blush Все едно сърцето ми не ми принадлежи тези дни, а съм го дала на него...

Емили, сигурно си имат леки странични ефекти хапчетата. Sad Все пак, това е по-малкото зло. Ще се моля един ден Айси да е напълно здрава и всички тези години притеснения и страхове да останат зад гърба ви! Praynig

Танче, пиши как мина първата среща с братчето! Heart Eyes

# 410
Аз да по4ерпя за порасналото си син4е.

# 411
  • София
Vali Simple Smile Честит рожден ден на порастналият батко. Да ви радва много и най-вече да е здравичък  Hug

Благодаря за пожеланията за именният ден на Ели вчера на всички  Simple Smile

# 412
Само се записвам да следя,че отдавнааа...не съм писала.

# 413
  • София
  Само да пусна една снимка на моите, заедно с момичетата на две други майки. На снимката са децата на три майки, две с по три деца и една с две. Общо седем момичета и едно бебе момиченце, имаме голяма липса на момчета определено  Mr. Green
  В количката са близначките на моя приятелка, отзад към улицата е голямата им сестра. Следват едната ми близначка Ники, след това Ина, която е голямата дъщеря на майката отзад, след това Ваня другата близначка и до тях цупещата се Елена. Отзад в количката е бебе Ема.

# 414
  • София
Айла, запълвате минимума за група в детска градина Simple Smile Страхотна снимка със страхотни деца. Трябва ви само НелиДи, за да компенсира липсата на момчета!

# 415
  • София
Добро утро!
Да им върви по вода на пишман математиците днес!  Praynig
Моят седмокласник тръгна видимо притеснен, ама крайно време беше да се позамисли, че то не става само с ''аз това си го знам''. През земетръсната нощ един от съучениците му беше написал в чата:"Ей, аз си мислех, че теста по математика е най-страшното нещо в живота, ама сега не мисля така!" Mr. Green

Така, че няма нищо страшно. Само ш' замолА Майката Земя да не се нервира повече и да си взема редовно розовите хапчета. Разбирам я, и тя е многодетна, и нея я тъпчат, бъркат й в здравето, тежи й, ама всички сме на тоя хал, да си имаме уважението! Stuck Out Tongue

# 416
  • През девет земи в десета
Мяркам се тук колкото да не ви изпусна дирите. Имам проблеми у дома и хич не ми е до писане, пък и не е нещо, което да пиша във форума, по-скоро ако някога се доредя до някоя среща, ще разправям на 4 очи за какво иде реч ooooh!

Ванче Hug, как е минала математиката?

# 417
  • София
През земетръсната нощ един от съучениците му беше написал в чата:"Ей, аз си мислех, че теста по математика е най-страшното нещо в живота, ама сега не мисля така!" Mr. Green

Напълно съм съгласна! Simple Smile Реално оценките и цялата тази надпревара не са най-важното нещо в живота. По-важно е децата да са здрави, да се научат сами да взимат решения и да носят отговорност за тях и разбира се, да имаме хубави отношения.  Simple Smile
Аз едва тези дни "загрях", че с теб споделяме едни и същи кандидат- гимназиални вълнения. Heart Eyes

Моят пишман-математик се е справил за около 5. Ако се беше упражнявал повече през годината, щеше да избегне някои грешки, но като цяло съм доволна, че се справи на нивото на подготовката си и преодоля напрежението и притеснението. Поолекна ни малко на всички вкъщи, сега започва голямото чакане на официалните резултати. Оставила съм му утрешния ден за пълна почивка и от петък започва ученето по биология и химия за изпитите в НПМГ.

Пиги, съжалявам за проблемите! Насреща сме да си излееш душата! Hug

Момичета, днес получих мейл от Асоциация Родители и ще изпреваря Кабо със съобщението, че
на 30.05.2012 г. в 17 ч. в офиса на Асоциацията на ул. Черковна №33, ап. 1. ще се проведе годишно общо събрание. Поканени са всички членове на Асоциацията (в т.ч. членовете на клуб "Пълна къща" Wink).

# 418
сладка, благодаря за помощта! Simple Smile Очакваме членовете на Асоциацията на събранието!

Айла, много хубава снимка!

Честито на всички майки на кандидат-гимназисти и абитуриенти! Каквито и да са резултатите, страшното мина! Сигурна съм, че децата ще попаднат на най-доброто за тях място!

# 419
  • София
Мяркам се тук колкото да не ви изпусна дирите. Имам проблеми у дома и хич не ми е до писане, пък и не е нещо, което да пиша във форума, по-скоро ако някога се доредя до някоя среща, ще разправям на 4 очи за какво иде реч ooooh!

Ванче Hug, как е минала математиката?

Много искам да се видим!  Hug Hug
Добре е минала математиката, според него. Една от задачите го е затруднила, не я е решил, разчита другите да са му верни.
Аз повече се притеснявам да не изпуснем срока за записване в у-щето, което иска, заради някоя глупост, забавиха ме с тъпия очен преглед, който му искат. Някой няма ли връзки в Транспортна болница - трябва ми там да мине тест за цветоусещане, в понеделник ще ходим, идея си нямам какво да очаквам, нито за колко време става, нито колко струва...

Честит празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт