МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Не съм от тук и съм за малко
Ванче, споко, ще мине прегледът и ще успеете за записването.  Hug  И успех после на вътрешния.  Peace
Сладка, успех и на Коко за вътрешните в НПМГ.  Peace

Пиги, липсваш ни.   spoko

# 421
  • София
Теди, да ти е жива и здрава щерката!   bouquet ЧРД на Мони и все така да не ти дава поводи да се оплакваш! Laughing

# 422
  • София
Честит празник на дъщеря ти, Теди, с най-прекрасни пожелания за много радост и успехи! bouquet

Как прекарвате дъждовните почивни дни? Ние вчера се забавлявахме семейно- играхме на боулинг, мъжката част продължи с билярд, а ние с момичетата отидохме на игри с жетони. Сутринта завърши с обяд в китайски ресторант, където Галя седя възможно най-прилично и възпитано си хапна яденето. Laughing Като се прибрахме вкъщи, се наспахме едно хубаво. Blush За днес нищо не сме измислили- кротко се занимаваме у дома. Simple Smile

# 423
Привет, момичета!
Ако може да се разпиша във вашата групичка,
Имам момиченце почти на 4 г., момченце на 2.5 г. и сега на 15.05 родих още една красавица Simple Smile
От София сме, ще се радвам да пишем в свободното време  Simple Smile

# 424
  • София
Crazywork, добре дошла  Hug С удоволствие ще споделяме радости и трудности  Wink

Сладка, Ванче, благодаря за пожеланията! Ние вчера ходихме на бал в Благоедвград и мони не успя да празнува  Wink Като цяло е щастлива, въпреки всичко.

Момичета, на 30- ти няма да дойда, защото Смехоранчетата имат годишен концерт. Пожелавам ви ползотворна среща  Hug

# 425
  • София
Crazywork, добре дошла! Как се казват дечицата ти? Ще се радваме да покажеш снимки! Hug

Теди, успех на Смехоранчо!  Wink

Галето пък ще има открит урок по танци в ДГ във вторник. Simple Smile Нямам търпение да я гледам. Wink

# 426
  • На село (близо до Лондон)
Ехо как сте с тези земетресения в България? Дано да са отминали вече

Тук е много топло и слънчево последните дни, и днес градинарствахме с моите деца. Съдихме ягоди, моркови и тикви. Кои знае дали ще станат, но Филип и Денис са много ентусиазирани. Тук в началното училище това правят най-вече, гледат зайчета и др животини и садът зеленчуци. Моливи, химикалки и тетрадки не съм купувала защото им дават, но купих детски градинарски ръкавици наскоро на Филип че им искаха  Simple Smile...

Денис, на 4 и половина, и той септември ще тръгва на училище и днес го слушах с батко му как го подготвяше докато копахме: "Дени, с лопатката правиш дупка, не много широка, слагаш семето, зариваш и после госпожата ще ти даде тор и вода". Ето и Денис е готов направо за трети клас  Crazy...Смях, но е трудно за българското ми възприятие за училището като нещо по-така сериозно.
Като ви слушам за изпити, браво на децата и на родителите, де Heart Eyes

Crazywork, добре дошла!!! Супер ник Wink

# 427
  • София
  Тук садене на семенца в училище няма, но им бях купила преди два месеца комплект с шест вида семена и малки саксийки. Можеше и в памуче да се сложи отстрани да се види как покълват. Четохме за това, че е необходима замея, въздух, вода и слънце. Най-добре порастна боба на Елена, в момента е присаден в отделна саксия и се шири нагоре и дори зави по един конец на терасата. Каките се ядосват, че техните семенца по-зле се развиват. Тиквата и доматите също добре се справят, краставиците изсъхнаха, репичките едва кретат, марулята и тя загина.
 Проблема ми е че малките искат сега да насадим доматите нашироко, а нямам къде освен да купя още саксии  Simple Smile
  Земетресението ние почти не го усетихме, събудихме се с мъжът ми, но децата така и не се събудиха и нищо не бяха разбрали.

# 428
  • София
Привет и от нас.
Ние за празниците ходихме малко на север, при бабите на моя мъж. Изкарахме добре, защото имахме на разположение три баби, които да се занимават с младежите  Laughing Там времето беше по хубаво, валя само в петък и неделя.
В детската градина на двамата по-големи имат зеленчукова градина. В началото на месеца, децата от групите са засадили различни семена.
Аз също си направих малка градинка в двора на къщата. През есента засадих 7 корена ягоди, които вече са направили плодчета. Имам още лук, магданоз, тиквички и миналата седмица боднах 4 корена домати. Тези дни ще засадя и краставици, само да спре да вали... Децата ми помагат за поливането и плевенето. Но най ревностно обикалят ягодите и всеки ден броят с колко се е увеличила бройката им. Joy Едва ли ще ги дочакаме да узреят  Wink
Ние усетихме земетресението, къщата скърцаше страшно. Децата обаче си спяха, хич не помръднаха.

Crazywork, добре дошла   bouquet

sweetkids, тедивас успех на дечицата ви, сигурна съм че ще се представят отлично.

# 429
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug
 Честито на всички с поводи!   bouquet
 Успех на тези, които имат нужда от палци!  Peace

Аз минавам с конкретно питане - решила съм да пусна молба за детски и съм си изтеглила една, ама не знам какви документи ми трябват за доходите след като последната година съм по майчинство, та ако някой има опит и знае, моля да ми каже?  Hug

За земетресението хич не ми говорете, от нашите само аз го усетих и ми се отрази доста зле, отключило е някаква следродилна депресия и още не мога да вляза в час, ама ще се оправя де (или поне така ме убеждават всички) .

За насажденията, тази година нямаме, защото не сме си оправили двора все още, но миналата година си бяхме направили саксийна градинка и доста неща ни бяха пораснали, ама само докато не заминахме на морето, като се върнахме нищо не беше оцеляло.  ooooh! Големи градинари се извъдихме с Георги.  Mr. Green

# 430
  • На село (близо до Лондон)
Проблема ми е че малките искат сега да насадим доматите нашироко, а нямам къде освен да купя още саксии  Simple Smile

Aila, много продукция сте засадили Simple Smile...аз имам голяма градина направо идвайте тук, такмо ти си с три момичета, аз имам три момчета Hug

Оф, реших тук да пиша че сигурно вие ще ме разберете.
Днес като водих средния на занималня, се появи една мама с 3-седмично бебе, много сладко спинкащо и ми се прииска още едно бебе Blush, ужас направо какво ми става  ooooh! егаси си лудата работа ...
Нестига че ми е доста трудно с трите деца, за какво съм се замисла за още бебета...мъжат ми ще ме изгони вече Crazy Crazy 

# 431
  • София
GI питаш ли ме мен, покрай консултациите за кърмене, постоянно съм близо до новоредени  Simple Smile
Мен ако ме питат изобщо няма да се замисля и да откажа още един бебок. Мъжът ми е категорично против. обаче Ако се случи по погрешка, няма да има избор и засега в това ми е надеждата.

# 432
GI, май само тук можеш да намериш разбиране. Това е терирорията на анонимните бебехолички.Simple Smile Ей сега ще изскочат Ванчето и Пролетната и ще стане страшно... хубаво.

Много градинарски сте настроени! На мен дъждът и вятърът ми покосиха перуниките и много ме е яд! Те са ми любимите!

Не съм, единственото, с което мога да те успокоя е, че зверюгите няма да ти позволят дълго да се наслаждаваш на депресията си. Така че си я ползвай, докато можеш.

Теди, успех на певеца! Той си ни е обща гордост!

# 433
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мамчета  Wink.Отново ще мина на бързо като земетръс  Mr. Green( то с тея килограми няма как иначе ) . Пускам ви линк към снимките от бала на Зори.Снимките са дело на Драга Сапаревска.Изключителна жена и фотограф.Дори аз изглеждам красива на снимките и  Crazy
http://emiliarie.snimka.bg/family/bala-na-zori-25-05-12-g.680167
Ванче извинявах,че днес си позволявам да пусна аз кафенцето+тортичка.Иска ми се да е на живо ,но ............почерпете се за днешното ми одъртяване  Peace

Хубав ден и до скоро  Heart Eyes

# 434
  • София
Теди да ти е жива и здарва Мони , ЧРД на парерички, но от сърце и с любов ! Hug

Кабо и аз няма да мога  дойда , но то и без това съм отскоро член и не съм много активен...

Еми много е красива Зори и снимките са хубави и ЧРД , БЪДИ ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНА ЛЮБЯЩА И ОБИЧАНА МАЙКА ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт