МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • На село (близо до Лондон)
Емили А, честит рожден ден! Много хубава е твоята Зори, естествено красива, не натруфена. Да е много щастлива!!! Hug

# 436
Еми, честит рожден ден! Преди всичко, много здраве - на  теб лично и на всички в прекрасното ти семейство! Много щастие, усмивки и хубави преживявания! Заслужаваш го!  Hug

# 437
  • София
Еми, ЧРД - желая ти много здраве, положителни мисли и късмет. Дъщеря ти изглежда чудесно, роклята е хубава, стилна.   bouquet Много късмет и на порасналото ти момиче.

# 438
  • Бургас
Еми,детето ти е прекрасно!
Ако мога ще кача и аз снимки.В процес сме на търсене на КАБЕЛА! Laughing

# 439
  • София
Момичета, благодаря Ви за топлото посрещане  Hug

Ние миналата седмица бяхме на тържество на Билянка по случай завършването на детската градина и тази седмица сме заети с това да ходим на събеседвания по училищата и в началото на другата седмица, надявам се, вече ще стане ясно къде ще я запишем от есента. Дано да ни приемат там където искаме  Praynig Иначе сме кандидатствали само в три училища. След това вече ще мислим за това къде и на какво ще я запишем лятото.

Дея си ходи на градина. Още нямам инфо кога ще излизат във ваканция, а и най-вероятно ще я спра известно време след като почнат смесените групи, тъй като в нашата градина обикновено почват още от месец юни, но искам първо да видя първо тя как ще се чувства там, тъй като сестра й например никак не обичаше смесените групи и не е ходила на градина, когато са били такива, но ако пък на Дея й харесват няма да я спирам да ходи Simple Smile

Яна вече навърши 8 месеца и общо взето без нея никъде не ходим - било то по тържества, градини и събеседвания, като само за последното викам майка ми или някоя приятелка, за да стои с нея пред училището, докато ние сме вътре. "Гимнастики" всякакви - знаете как е Wink

Поздравявам всички, които са имали поводи за празнуване   bouquet Да са живи и здрави !

Както и стискам палци на всички, като нас, които имат нужда от това  Hug

# 440
Еми, честито на патерици. Много здраве, усмивки и хубави моменти на теб и прекрасното ти семейство.  Hug
Попътен вятър на Зори. Дано всички пътища, по които поеме, да я отвеждат право при мечтите й. Много е хубава и естествена, да ти е жива и здрава.  Hug

Ето малко снимки и от моите абитуриенти. Има и още, но по чуждите фотоапарати, та затова ще има да ги чакаме.  Laughing

Линк към албума: http://goki.snimka.bg/graduates/bal-gogo-i-adi.680537.27384014
Парола: 29052012

# 441
  • София
Брех, какви красоти! Heart Eyes Да са ви живи и здрави порасналите деца!    bouquet

Еми, освен всичко друго, днес имаш и имен ден! Laughing

Та, всички именници да се чувстват поздравени!    bouquet

# 442
  • Варна
Emi, честит рожден ден и тук! Зори е прекрасна!
Пролетна, и твоите абитуриенти са страхотни! Много е приятно да видиш красиви млади хора, облечени с вкус.
Изказах се като една пенсионерка. hahaha

Не съм, единственото, с което мога да те успокоя е, че зверюгите няма да ти позволят дълго да се наслаждаваш на депресията си. Така че си я ползвай, докато можеш.
newsm10 smile3521

# 443
  • Sofia, Bulgaria
Момичета благодаря ви много за хубавите пожелания и тук и в фейса   bouquet. Живи и здрави бъдете и се радвайте на дечицата си.
Фейчке чудесни са ти децата  Heart Eyes пу-пу.След твоите хубави пожелания какво бих могла да добавя,освен да имат светло и красиво бъдеше,много радости и успехи,да бъдат задружни и сплотени винаги помежду си и най-вече да бъдат много ,много здрави!
slavka70  и за теб се отнася и си чакаме снимчиците  Heart Eyes
Зори е толкова красива и благодарение на Драга,която даде всичко от себе си! Снимките и наистина са страхотни,а ние всички красиви  Mr. Green.Зори още няма да говори Whistling.Такова викане му беше ударила  hahaha,важното е ,че е щастливо детето.Сега ще чакаме резултатите от матурата да видим ще ни бъде ли по натам.Утре ще ходим до университета да платим ,че срока е до 8-ми.Дано ми се успокой детето,че с тези земетръси постоянно  ooooh!.Сутринта пак много се уплаши,пак трепереше ужасно.Жоро от онзи силен трус стене нощем на сън  и тресе леглото направо  ми изкарва акълите по няколко пъти на нощ.Аз още лягам с дрехите и на светнати лампи,багажа е до вратата складиран.................май ще ни трябва помощ да преодолеем това.
Ванче  Hug нищо не ти убягва на теб! Благодаря и за днешните честитки. След бала на Зори не сме празнували повече.Нито рождения ден на Жоро нито вчера моя.Само ние сме си,ама не сме и малко де Simple Smile. Ако имам и други адашки да се чувстват поздравени   bouquet
Утре ще водя Айси на преглед. във Вела.Искам да и направят една кръвна картина и да видим кой,как и къде ще започне да следи състоянието на сърчицето по често.Започна полека лека да посвиква с хапчетата сутрин и вечер.Единия вид ни го направиха в аптеката на прахчета,а другия е хапче което виждам зор да разделя на 4.Стривам четвъртинката  и заедно с прахчето с малко сокче разбити в една спринцовка и милата като я види почва да ръмжи ,но отваря устичка и гълта по малко  Sad
На първи Юни мисля да сме цял ден на вън по парковете и зоопарка.Ще бъде страхотно,ако се засечем с някой също решен да прекара деня на вън с децата  CrazyСамо дето ,аз съм като кон с капаци напоследък  Blush.Ако ме познаете  викайте  Naughty
Хубав ден и до скоро  Hug

# 444
  • София
Пролетна, не ви е било лесно тази година да подготвяте двама абитуриенти! Hug
Ади е нежна и красива като цвете, Гого също е много елегантен. Heart Eyes Възхитих се и на другите наши красиви момичета- Калина на Lilibon и Зори на Емили! Hug Добре че сте вие, да погледаме хубави абитуриентски снимки!

Славче, намерихте ли кабела? Wink Хайде, нямам търпение да видя Рафи!

Емили, успешен преглед утре!

# 445
  • София
Феичке, много хубави абитуриентите. Да са ви здрави и много успешни!

Ние на 1- ви юни ще сме в 15.00ч. при Моста на НДК, където Смехоранчето ни трябва да пее. Ако после има някъде нещо интересно, кажете да дойдем и да се видим.

Как мина срещата в Асоциацията?

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 18:50 от тедивас

# 446
Благодаря на всички за хубавите пожелания за децата. Да ви се връщат.  Hug

Славче, намерихте ли кабела?
Wink

# 447
Пролетна, много изискани абитуриентите! Напълниха ми сърцето!  Hug
Еми, това дете свети!  Hug

Теди, благодаря, че попита. Събранието мина с отчет за дейността и разговор върху причините много хора да не дойдат. За теб знам защо не беше, Танчето и сладка също се обадиха, но ми се иска да знам другите, които не дойдоха, защо не бяха. В начина на поканване ли беше причината? Или в темите, които обсъждаме? Или в нещо друго? По никакъв начин не го приемайте като натякване, наистина искам да разбера кое не работи.

# 448
  • София
Кабо, ти много мило си ме извинила, но всъщност аз не предупредих, че няма да дойда. Embarassed
Имах желание и намерение, но се чувствах доста уморена, защото във вторник почти веднага след работа хукнах на концерта на Галето в ДГ, а след това ходихме семейно ( аз, мъжът ми и Косьо Wink) на "Ревизор" в Народния театър. Постановката продължи до 22.50ч., после се отбихме да хапнем пица. С две думи, легнах си доста късно и на следващия ден не бях особено във форма. Много дълго ми стана извинението, но..... такава е истината.Blush

Относно самото събрание, аз например не съм наясно с какво би допринесло присъствието ми. Дневният ред оставяше впечатление, че по-скоро става дума за събитие с тясно организационен характер. Може би ако има някакво допълнение, че можем да обменяме идеи и предложения за по-нататъшната работа, или да дадем мнения по наболели въпроси, повече хора биха се включили.... Но пак казвам, за мен това не беше първостепенната причина да не дойда, просто така се стекоха обстоятелствата, за което се извинявам!

Сърце не трае да се похваля, че Зорница завърши с пълно отличие трети клас. Blush Учителката им е доста строга и далеч не всички имат шестици. Момичето ми наистина се труди много упорито през цялата учебна година и заслужава дългоочакваната ваканция! Честито завършване и на Теди на maminko и Йоан на Цоцоланка!

# 449
  • Не съм от тук и съм за малко
Ето ме и мен като една виновна ученичка без домашно, да се оправдавам...  Embarassed  Кабо, съжалявам че така се е получило с посещаемостта.  Честно казано, никога не съм се възприемала като част от ядрото, което взима решения в Асоциацията. Може би грешката ми е, че разделям  в мисленето си Пълна къща от АР. И  не е причината в начина на поканване, поне за мен. Писмата винаги съм ги възприемала като информативни, но не насочени пряко до мен, което явно не е така. Съжалявам.  Embarassed  А съвсем отделно е, че времето на срещата ми е много неудобно. Е, казах си...

Еми, честито със закъснение, за всичките ти поводи за празнуване!  Hug Абитуриентката ти е чудесна! Heart Eyes Успешно реализиране!  Peace
Пролетна, и Ади и Коко са чудни! Честито и много успехи занапред!  Hug
Сладка, браво на Зори!  Hug   Да похваля и аз моя Филип,  стара се детето в новото училище и завърши трети клас отлично.  Peace  За първолака е ясно, те са си отличници по принцип.  Laughing
И сега съм с две бройки в къщи, дето от сега обясняват, че им е скучни и единственото лекарство било компютъра.  Mr. Green  Но аз съм им приготвила една програмка,  Naughty  да не забравят нито да четат и пишат, нито да смятат, нито да забравят езиците. Много ли съм гадна?   Thinking
Ванче, какво стана с очния преглед? Подадохте ли документите?
Успех на всички дето им предстоят още изпити, седмокласници, завършващи!  Peace

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички деца, малки и големи!   bigdance2

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 08:48 от albena

Общи условия

Активация на акаунт