МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Честит празник на всички дечица големи, малки и най-малки!
Честито на красивите абитуриенти! Да им върви по вода в живота!
Честито и на завършилите вече училище! На тия дето учат още, да стискат зъби. Малко остана.
Да си похваля и аз третокласничката, че завърши с пълен отличен. Малко зор видя накрая на изходните нива, но резултата си заслужаваше усилията.
Кандидат първолака имаше вчера тържество и от 4 куплетчета успя да забрави двата. Голям е шемет. Дадоха удостоверението и в него пише, че не е готов за първи клас. Как ще се оправяме наесен с него незнам.
Сега от сутринта са по пижами пред телевизора, включително и беба са прибрали да гледа с тях.
albena, ще ми се да можех да съм гадна като тебе и да успявам да ги действам. Те обаче си ме знаят, че съм мека мария и ми се качват на главата.

# 451
Честит празник на всички дечица! Да растат здрави, безгрижни и обичани, да се борят за мечтите си и да ги постигат.

Албенче, Гого е абитуриент, не Коко.  Laughing Ама то и ние понякога си ги бъркаме.  Mr. Green

Коко също успешно завърши трети клас. Сега се е отдал на мързел, но ако Албенка сподели програмката, дето е приготвила на нейните юнаци, може и него да го впрегна. Само за да не му е скучно, де, аз иначе никак не съм гадна!...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 452
  • София
...
Сърце не трае да се похваля, че Зорница завърши с пълно отличие трети клас. Blush Учителката им е доста строга и далеч не всички имат шестици. Момичето ми наистина се труди много упорито през цялата учебна година и заслужава дългоочакваната ваканция! Честито завършване и на Теди на maminko и Йоан на Цоцоланка!

Сладка, поздравления за Зори. Много се е трудило детето  bouquet

Теди завърши първи клас точно на 25 май. Празникът беше страхотен. Бяха се подготвили със чудесна организация в актовата зала - много красива украса, супер тържествено. Събитието беше съчетано и с изпращането на 11 клас. Нямаше нито едно свободно място. Страшно съм впечатлена. Теди получи удостоверение за отличен успех, май е по подразбиране. И тук нещо, което не очаквахме - мъжа ми и аз получихме благодарствен адрес във връзка с активно участие в дейностите през изминалата година  Party

Момиченцето ми за една година ужасно много израстна - училището и се отрази много добре. Всеки ден ходеше с голямо желание, научи много. С нея обаче имам един проблем, напоследък започна да заеква. Не е като пелтечене, а по-скоро докато и тръгне мисълта има забавяне. Съответно направих една консултация с логопед. Често се случвало при умните деца. В главичката и има прекалено много информация, която иска да каже. Ще трябва да работим по това.

Еми, много ти благодаря, че ни направи съпричастни към празника ви с толкова много снимки. Пролетна, много ми харесаха дечицата ти   bouquet Всичко най-най-най-хубаво на завършилите абитуриенти Simple Smile Весела ваканция на всички по-малки ученици. Despina, браво на третокласничката. Разкажи за момченцето ти, защо такава констатация   Thinking

albena, ще ми се да можех да съм гадна като тебе и да успявам да ги действам. Те обаче си ме знаят, че съм мека мария и ми се качват на главата.
И тук искам да изкажа благодарности към Цвета и Яна (съжалявам, че по-рано не писах) за чудесното обучение, което ни организираха. Бени съм сигурна, че просто прилага наученото Wink

Еми, кажи как мина прегледът във Вела? Толкова често си мисля за Айси  Praynig  Praynig  Praynig

Бени, честити ви отличници Simple Smile

Успех на всички, които имат изпити. Кажете после как са резултатите или по-скоро класиранията  Hug

Чест Първи юни на всички малки, големи и още по-големи!!!   ura

Дано да е хубаво времето днес. Планували сме ходене пред НДК.

# 453
  • Не съм от тук и съм за малко
Албенче, Гого е абитуриент, не Коко.  Laughing Ама то и ние понякога си ги бъркаме.  Mr. Green
Така е, който пише преди да си е изпил кафето.  Crazy Пролетна, пожеланията ми важат с пълна сила за когото трябва.  Hug Браво и на Коко за успешното завършване.  Peace
А, то и аз съм от "меките", но баща им е "лошият" и се кара на мен, че не ги стягам, а аз се карам на тях, че не се стягат.  Mr. Green
Та програмата сега я пишем заедно, да си знаят, че и те са участвали в съставянето.  Wink  А наученото в курса наистина се опитвам да го прилагам, но до сега май само с опитите си оставам.  ooooh!
МаминкоHug

# 454
  • София
Албенка, утре сме вече на изпита. Тресе ме треска, 'щото са повече от 400 деца и цялата хамалогия се провежда в Техническия У-тет, както се вика ''къде отиваш ти, може би"?! Joy
Очния преглед мина формално, доктора беше пич и вика, малко му е отклонението, ще го пиша, че съм го гледал на апарата, да не го тормозим детето сега.  Laughing
И аз планувам да им свивам сърмите през лятото - ще споделям страсти през лятото  smile3508 smile3533

Днес празнуват не само прекрасните ни деца, ами и децата в нас!

Да сервирам чая и да отивам да правя торта в страната на чудесата! Wink Hug

Весел ден на всички!  bouquet Heart Eyes Hug

# 455
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит празник на всички малки и пораснали вече деца! Много безгрижни усмивки и весели игри! Нека детето в нас никога не си отива!
Честит 1 Юни на всички!

Видях много хубави снимки на абитуриенти, да са ви живи и здрави!

# 456
Честит Първи Юни, мили майчета!!! Да слушате много порасналите ни деца, да са ни живи и здрави, да имат безгрижно детство!!!!!!!

Красиви абитуренти видях и аз!!!  bouquet Живи и здрави, на добър път, попътен вятър и успехи в живота!!!!!

Вярвам,че и седмокласниците са се справили отлично и съвсем скоро ще се разбере,че нервите са били напразни! Добро класиране на всички!

Чая не е с бром, нали........А моята торта е готова, отлежала 1 ден в хладилника и си чака собствениците (които днес самосиндикално и колективно карат празника - на кино, после ще се черпят), по тяхно желание е, много я харесват, да я препоръчам и тук - http://yoli-www.blogspot.com/2010/06/3-1.html

# 457
  • Варна
Честит празник!

Весела ваканция на вече приключилите ученици! На останалите - още мааалко търпение!

Ние посрещаме празника сами в компанията на варицела  Crazy. Почвам да намразвам празниците. Зададели се някой такъв и задължително ще сме болни. Tired

# 458
  • София

Чая не е с бром, нали........
Joy Joy

antonia, съчувствам за варицелата - ще мине, ама е гадно да е празнична.  Sad Hug Praynig

# 459
  • Варна
Ванче, мен ме яд, че шарката ни провали плановете за празнуване. Ама нищо, ще наваксаме по-късно. Laughing

# 460
Честит празник и от нас на всички (не)пораснали деца! Хубави емоции да ви носят малките и големи "зверчета"  Laughing

# 461
  • София
Знаех си аз, че пропускам още успешно завършили ученичета- Детелина на Despina, Йосиф и Филип на albena! Hug Честит празник на всички деца по години и по душа! Нека винаги да пазим в себе си свежестта и радоста на детското сърце! Heart Eyes

Зори ще ходи две седмици на лятна занималня. За първи път пробваме такъв вариант, надявам се да й хареса. Тя няма проблем да стои сама вкъщи, докато сме на работа, но реших, че ще й е скучно. Ще бъде на две различни места, като втората седмица включва доста спортни занимания като йога, зумба и модерни танци. Grinning Ще ги извеждат всеки ден в Борисовата градина, а в петък се предвижда и по-дълъг излет към Княжево. Мисля да я оставя засега да си почива, макар че съм сигурна, че ще си намери какво да учи- учителката им раздала някакви тестове да се упражняват през лятото и тя беше започнала още вчера да ги решава. Simple Smile

Днес имах удоволствието да се запозная с цялото семейство на Tanja- видяхме се случайно до Народния театър, връщаха се от изложба, в която беше участвала голямата й дъщеря. Забравих да я питам за срещата с братчето. Ще чакам да влезе и да разкаже. Wink

Аз определено усещам в ежедневието промяната, която настъпи след родителското обучение. Успявам да отделя повече внимание на всички деца и някакси ми дойде едно чувство на равновесие. Досега винаги съм се възприемала като силно клатеща се везна, сякаш не успявам да обхвана едновременно и трите деца. Интересно е, че както курсът беше насочен към възпитанието на децата във възраст 3-12 год., в действителност имаше огромен ефект и върху отношенията ни с най-големия батко- може би не само от конкретните стъпки, които усвоявахме, но и от обсъжданията и споделените преживявания.

Впрочем, кога ще се събираме пак? Blush Ще има ли среща в сряда? Rolling Eyes

antonia, жалко за ненавременната варицела! Дано си наваксате по-нататък! Hug

# 462
Честит празник на всички, които се чувстват деца! Simple Smile Да сме живи и здрави и да не се отказваме от игрите и забавленията!

Честито на всички, които вече изкласиха - браво и на мамите, и на татковците, че и тяхната не е лесна! И хубава ваканция!

Благодаря за отговорите, полезно ми беше да го прочета. Ще трябва да помисля върху начина, по който изпращаме информацията. За съжаление вече изпратихме следващата покана, надявам се, че е ясно, че е до всички членове на АР. Simple Smile Ако са ви притеснили земетресенията и сте се объркали в цялата противоречива информация в нета какво да правите, а какво не - в понеделник от 17 ч. в офиса ще има представяне на полезни съвети за поведението по време на земетресение от нашия експерт Мариета Радулова. Заповядайте!

В сряда няма да съм в София, но вие си знаете - добре сте дошли. Simple Smile

# 463
  • София
Чая не е с бром, нали........А моята торта е готова,  много я харесват, да я препоръчам и тук - http://yoli-www.blogspot.com/2010/06/3-1.html
  Може ли да ми кажеш, точните съставки, които са посочени в рецептата ли ползваш и ако да откъде ги купуваш или ползваш някакви заместители и ако да какви?

# 464
  • София
Да се отбележи втори ден на минимум валежи и максимум слънцегреене. Grinning Кафенце?

Моята торта хем беше от най-мързелив вид (с готови блатове и готов крем), хем не се получи, както трябва. Което не попречи на гладниците вкъщи с лъжица да я събират из чиниите си, ама пак троха да не оставят от нея.

В сряда съм свободна за среща, но не помня от колко часа беше.  Blush И да не се окаже, че ще цъфна там сама - кой друг ще идва?

Общи условия

Активация на акаунт