МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Албенка, да те поздравя и тук!  bouquet Остави ги цифричките, осланяй се само на вътрешното чувство! Wink Честит празник и на Йосиф, пожелавам му много късмет и успехи! Heart Eyes

Ванче, ще стискаме палци! Да пишеш какво е станало! Hug

Кабо, идеята за "мокро" парти е страхотна! Peace Аз, обаче, съм плътно на работа до 12 юли вкл. Свободна съм само в петъците- 6-ти и 13-и. След това излизаме в отпуска и ще тръгваме вече към морето, но на 16-ти и 17-ти вероятно още ще сме в София и бихме могли да дойдем.

Еластина, браво на детето! smile3501 Да поздравиш майката!

# 616
  • София
Албенка, да сте живи и здрави с Йоско! Много да се радвате на всичко около вас  Laughing

Сладка, ех че хубава разходка...

Ванче, успех за работата!

Кабо Алма, ние също ще пътуваме. До 6 юли сме тук и после след 17- ти до края на месеца. Ако има шанс да присъстваме, ще бъдем мноооооого щастливи.

# 617
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, благодаря!  Hug
Ванче, дано!  Praynig
Кабо, още не сме наясно с отпуските и пътуванията, но би било супер.  Peace  Само че главата на семейството си работи през седмицата, така че само деца + майка, евентуално.  newsm78

# 618
  • София
Момичета, започвам работа от утре. Да си вземем сбогом! Laughing

Е, ще се навъртам насам за по едно кафе! Hug

# 619
Успех, Ванче. И на добър път.  Heart Eyes
Ще чакаме да прелиташ от време на време и да пускаш по някое перце, пардон - кафе.
  Wink

# 620
  • София
Ванче много се радвам за теб!  Hug

# 621
  • София
  Здравейте,
как сте в това топло време? Аз чакам с нетърпение след 10 дневна раздяла, утре да се приберат каките от морето.
  Ванче честита нова работа  Hug

Искам да попитам, някой ако е ползвал или познава хора които имат бус или камион за транспорт да споделят отзиви или коментари и цени. Харесах си еи това нещо и ми трябва да го пренеса, още не е сигурно дали просто от Мл3 до Мл4 или до село, тъй като половинката не е много съгласен с моето решение и избор, а и искам да го обработя и пооправя.
  Малко е голяма цялата секция така че не съм и много сигурна къде точно да я разположа. Ако на някои му трябва подобно бюро да се обади, имам и едно най-обикновенно единично чамово легло, което също е за подаряване. Мисля че след боядисване в бяло или по-светло ще станат много хубави, ако им се даде шанс.

# 622
  • София
Айла, мъжа ми е ползвал фирма от София, давам ти тел. да питаш - 0894 79 79 33. 
40лв. му е струвало само за превоз в София. (без хамалските услуги)
Но той каза, че е много опасно да се пренася подобна секция. Ако е много стара, може да се разпадне почти непоправимо; огледайте пантите на вратичките какви са и въобще всички свързващи елементи - при разглобяването дали после ще може да се сглоби отново. Успех с начинанието!
Аз имам нужда от бюро - какво е точно?

# 623
Айла, леглото разглобява ли се? Може ли да се пренесе с лек автомобил?

# 624
  • София
Vania3m мерси за координатите, собственика ми е писал, че има и комшия с камион, така че ще проверя и там каква е офертата.
За бюрото имах предвид това от снимката на обявата. Мисля че ако се боядиса в бяло за ученичката ще е идеално, дървено е но е огромно. Основният проблем е че нещата са много големи. Всяка една от секциите е широка по 80-90 см, а бюрото конкретно е поне 160-170 см на дължина, широко е към 70 см мисля и високо около 90 см. Него не го разглеждах много в подробности.

Кабо Алма леглото е най-най обикновенно чамово, лакирано и ползвано. Единично е, значи някъде 200 на 90-100 см да е . Състои се реално от четири табли, на главата е малко повече, вкъщи имам снимка, които могат да се разделят, но все пак са си дълги едните, незнам с лека кола как ще стане. Има и един единичен матрак към него, но е стар и май последно като стъпих направих дупка в него, ако е съвсем за временно ползване може и него да вземете. Не е нищо особено, но може да се ползва леглото. Няма подматрачна рамка, защото матрака е твърд отдолу единичен реално и само лежи на някакви малки летвички, царги май се казват.

# 625
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аууу, Айла, секцията е невероятна! А цената е направо потресаващо ниска за такава мебел, дано да няма много работа по нея.  Peace

Ние благополучно се завърнахме от морето в събота, а в понеделник изпратих Георги обратно натам със сестра ми, та сега съм само с 2 деца.

# 626
Не съм, що само разкарвате детето напред-назад?  Simple Smile

Айла, благодаря, човекът се отказа от идеята. Може би някой друг ще поиска леглото.

# 627
  • София
  НеСъм добре завърнала се, звучиш по-бодро. Друго си е с по-малко деца нали  Simple Smile
  Аз за пръв път в живота си бях с едно дете и макар каките да ми липстваха и да нямам търпение днес да си дойдат, определено беше по-лесно справянето с едно  само. Simple Smile

# 628
  • София
Айла, къде бяха на лагер девойките? И моите заминават утре. Доволни ли са? Ние с теб като сме нямали възможност да гледаме по 1 дете и сега се радваме на редките такива моменти Simple Smile

Не съм, добре си дошла обратно Simple Smile

Ваня, успех на новата работа!

# 629
  • София
  Силве от ДГ бяха на лагер на море в Равда, хотел Аурелия, за десет дни мисля че 9 нощувки са падаха.
  Трябва вече да са тръгнали от морето, малко по-късно ще звънна да питам кога ще пристигнат ориентировъчно, но казаха че ще е към 7 вечерта някъде.

Общи условия

Активация на акаунт