МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 202
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И моите по-големи ще ходят тази година за пръв път на лагер. Да видим как ще се справят, ама ще се справят имат ли избор?!? Wink Нашата лятна почивка е вече към края си  Confused, то само 5 дни беше де. От Влас директно ги караме на лагера в Албена и (живот и здраве) след 8 дни, майка ми отива да ги вземе заедно с третата техническа грешка и пак там продължават още седмица. Ей, много морски ще станат дяволчетата ми.  Twisted Evil

В тази връзка Кабо, за юли месец и басейна можем семейно (за таткото не е сигурно каква смяна ще бъде) след 8.07.

Ванче, много се радвам, че имаш работа, дано да ти е по сърце и с добри парички. Hug

# 631
  • Варна
Честито на всички празнували тия дни!  bouquet
Ваня, честита ти работа.

Ние нали сме но 10 мин от морето на море не ходим. Миналото лято 3 пъти, тая година още не сме. Не ни тегли към плажа.
Искаме на балкана да ходим. Направихме втори опит и да ни стискате палци тоя път да се получат нещата. Никак не ми върви на планове на мен. Само да се опитам да планирам нещо и то се издънва с гръм и трясък.

# 632
Честито на всички празнували тези дни и на всички предстоящи такива!  Grinning
Доста Близнашка се оказа май темичката - виждам че има много празнуващи.
Та и аз да се включа - вече минаха 40 мин. от края на рождения ми ден. Знаете колко съм неспособна една почерпка виртуално да направя, че затова само с това ще минете  beer3  cook   party023
Пролетна фея подуших аз че сме от една порода, но сега разбрах по каква линия - явно зодиакална  Wink  Grinning

# 633
И да се похваля най-накрая - на 14.06 подписахме ипотечен договор и се сдобихме с жилище и... ипотечен заем,разбира се!  Grinning  Важното е че сега като се върнем в Шумен ще си имаме собствено жилище направено що-годе по нашите си стандарти. Сега предстои един скорострелен ремонт, за да можем до края на месеца да се преместим. Аз с децата си оставаме в Бургас, докато трае ремонта, за да можем да стягаме багажите ( а те са трупани в течение на 10-ина години и сигурно си имате на представа какво огрооомно количество е това  ooooh! )
Хубаво е че има такива неща, които сега заемат доста голяма част от нашето време, за да не изпадаме в депресия от наложителното ни преместване. Страшно много си ни харесва Бургас, но съдбата пожела друго. Надявам се, че въпреки всичко, това което ни очаква е само за добро!

# 634
  • София
Добро утрооо! Кафенце!  Grinning

Аз работя в рая! Laughing Вчера, примерно, коригирах едно коланче и едни дантелки на същата такава рокличка, сменях цип на тази и др. подобни дребни поправки за разни капризни клиентки. Laughing
 Дори и да не се задържа там дълго, близостта на тюлове, коприни и дантели ми действа толкова вдъхновяващо, че сън не ме хваща и тази сутрин седнах на машината вкъщи в 4 сутринта...Иначе, много се притеснявам да не сбъркам нещо, въпреки, че хората, с които работя са много сладки в буквалния смисъл на думата. И от три шивачки, две сме многодетни!  Laughing

Приливна, успех с преместването и много щастливи мигове на новото място! Честит рожден ден! Бъди здрава и ведро гледай на живота!  bouquet  bouquet

Айла, много ми харесва бюрото, само трябва да питам мъжо какво ще каже и дали ще можем да го вземем.  Peace

# 635
Приливна вълна, честито ти порасване.  Hug Ясно е, че сме от една порода - хем близнашка, хем многодетна. Simple Smile Поздравления и за новия дом, нека само хубави неща ви се случат в него. А това с пренасянето го преживяхме и ние преди точно 10 години. Точно преди да се роди Коко, пренесохме нашия багаж, трупан в продължение на 10 години, в апартамента на баща ми, защото е по-голям, а неговия багаж (трупан в продължение на повече от 30 години), го пренесохме в нашето жилище.  Laughing Голямо преселение беше, непрекъснато циркулирахме между двата апартамента с натоварена до покрива кола, а аз бях в 8 месец. Купон!  Joy

Ванче, страхотно е да работиш това, което ти е близо до сърцето.  Hug Искрено ти се радвам. Дано се задържиш там (поне дотогава, докато ти искаш  Grinning). А колежките ти са поредното доказателство, че многодетните отдалеч се подушват.   Laughing

Хубав ден на всички, че и мен ме зове дългът. Wink 
  bouquet

# 636
Ванче, звучиш... wow!  Simple Smile Дано все така да се чувстваш на работа!

Приливна вълна, честит рожден ден! Преместването си е ядове, ама във вашия вариант е за добро! Много щастливи да сте на новото място!

# 637
  • София
Честито Приливна, дано само хубави моменти в спохождат  Hug

Ванче, хубави новини около теб  Hug Ако ти остане по някое парченче я тюлче, я някоя дантелка или копринка (никакво значение от размера) дай малко насам - правя разни цвеКета и диадемки за разкож и все ми липсва материал, а цените в кинкалериите са ми височки   bouquet

# 638
  • Sofia - TelAviv
Здравейте, момичета.
Каня Ви на това събитие, тъй като освен че можете да раздавате много обич и топлота, вие сте уникални и ние много ви се възхищаваме. А защо каня точно вас, защото една от вас "Многодетните мами и героини на България" става лице на нашата фондация“
Ето тук в тази тема можете да прочетете за Ирена Милянкова и нейната добровлна дейност и помощ за децата без родителска грижа.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664720.new#new

Заповядайте!

# 639
  • София
Karish, хубави хора - хубави работи правят! Мерси за поканата. Hug

Aila, няма да вземем бюрото. Няма да стане както го мислих, та ще мисля нещо друго...

Ох, единствената ми утеха в жегата е, че все още въздуха мирише на цъфнали липи...

Hug Heart Eyes

# 640
  • Варна
Ооох, цъфналите липи наситина са прекрасни! Мирисът им ме отнася в един друг свят........

# 641
Здравейте, пораснали мами и дечица - поздрави за всички вас!
Добре дошли на новите мами, радвам се че се присъединявате към темата!

Стискам палци за Айси и всички други болнички дечица. Дано се намери най-доброто решение!

Ванче, това май е най- доброто за теб - хем ти иде от сърце, хем отръки! Дано и парите да си струват.

При нас нищо ново - шестокласника завърши с малко по-различни оценки  отколкото очаквах и по тая причина продавам таблета му. Ползван е три месеца - ако някой се интересува да ми пиша не лични.

# 642
  • Бургас
Оставете на човека таблета! Grinning Heart Eyes

# 643
  • София - Дианабад
Привет и от мен!
Преболедувах края на учебната година, разходихме се до един гръцки къмпинг /където децата се забавляваха на воля/ и ето ме отново тук  Peace. Децата са на детска, аз ще домакинствам вкъщи. Днес правим 6 години откакто сме се оженили.

# 644
  • София
goris, честита годишнина! Бъдете щастливи още 10 пъти по толкова  Hug

На кой къмпинг ходихте? С палатка ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт