МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 685
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не съм, честито!   bouquet 
И аз да кажа - лудницата е вечна, само, че за бебешкото момичешко ухание ти завиждам! Laughing С него някак лудницата е по-розова. Wink

Кати вече стига петото копче в асансьора и днес ми казва:"Мамо, аз вече се издигам!" Mr. Green

# 301
  • На село (близо до Лондон)
За колата, ние сме с Volvo V70, три седалки се събират отзад, има много голям багажник и е много широко и удобно.

Не съм добре дошла! Лудницата при нас все още е пълна, но поне се спи повече нощем.
Да кажа ако някои с деца възраст като моите реши да купува нова къща, прави ремонт, работят и няма баби/дядовци, а само двама родители с трима "помощници" да не се хваща! Много е трудно и изморително  Tired Трябваше да изчакаме още година-две да са по-големи децата поне да не се пречкат. Една стая я боядисвам от миналата седмица!!!

Още да се похваля и съвет да поискам: средният ми 4-ри годишен син да го приели в училището което искахме и ще е ученик от септември. Това значи, че аз два дни в седмицата ще трябва да водя децата на три различни места сутрин  Rolling Eyes просто не ми се мисли как точно ще става тази работа.
Има ли такива мами и какво пият сутрин - джин или само вино??

# 302
  • София
Не съм Добре дошла!   bouquet "Познавам " от форума една мама в твоето дете-положение- голям батко, малък батко и породена госпожица, мамата се справяше геройски, дори кърмеше малките едновременно  Crazy Така ,че смело напред Peace  Hug

Ванче честито издигнала се мома  Joy сладурка!

GI  честито за къщата ! Не не е трябвало да изчакате 1-2 години. Аз мисля че живота се живее тук и сега в най -добрия предлагащ се вариант.  Hug За воденето , аз съм ги измислила поне на само н а2 места да ги водя, като на едното ( ДГ) може да се варира във времето( трябва да са там между 7.30 и 8.30)

# 303
  • София
Не съм Добре дошла!   bouquet "Познавам " от форума една мама в твоето дете-положение- голям батко, малък батко и породена госпожица, мамата се справяше геройски, дори кърмеше малките едновременно  Crazy
Не съм също кърми в тандем  Simple Smile

# 304
Синът ми Марти е но 8г., дъщеря ми Ася - на 2г., а най-малката девойка - на 4 мес. Вкъщи цари организационен хаос. Аз имам помощ, а Марти ходи на училище, но въпреки това не можем да намерим някакъв постоянен ритъм все още. Освен това имам чувството, че къщата изведнъж ще се пръсно по шевовете от дрехи, играчки, кошчета.... С мъжа ми втори месец уж подреждаме и оптимизираме, но все още няма видим резултат... От време на време забравяме да нахраним каката или да изкъпем баткото, но ще оцелеят, къде ще ходят Simple Smile

# 305
Не съм, добре дошла!   bouquet
Да си призная, изпитвам дълбоко задоволство факта, че все повече познати лица от форума се присъединяват към нашата тема! Полека-лека всички най-готини мами ще се окажат тук!  Simple Smile

дариа, радвам се на спокойствието, с което приемаш лудницата. Само така! Когато не можем да променим фактите, можем да променим отношението си към тях!

(Брей, че много удивителни съм наслагала! Явно емоциите са взели връх!)

# 306
  bouquet Добре дошл daria333, Не съм, second!
GI, няма да ти е лесно, но отминава. Hug Обичайно водим децата на две места. Гимназия и училище или училище и детска ясла. Ноо ... Случи ни се да ги водим и на три , две различни гимназии и прогимназия /Е по-организирани никога не сме били /  hahaha добре, че това продължи "само една" година . Беше много поУчително. Като се вземе придвид, че живеем на село и пътуваме всеки ден   Tired ... в края на годината дъщеря ми избра същата гимназия като батко си! и ни спаси. Heart Eyes
 daria333  Hug ще оцелеят, а и вие с тях  Simple Smile След години ще си го спомняте с умиление. Важното е да израстнат здрави и стойностни хора.

# 307
  • София
Мммм, слънце в капучиното ми...хубав ежедневен хаос на всички пожелавам! Laughing

# 308
Добре дошли на second, Не съм и daria333! Hug
За сега водим децата на две места, т.е. аз ги водя тати ги прибира, на училище и ясла. Но след 1 година ще са на три, от сега доста го мислих... Искаше ми се да подам на каката документи за ОДЗ, но въпреки, че сме с предимство едва ли ще ни огрее. Така, че след година най-вероятно ще се ходи до яслата, детската градина и училището  Laughing Но здраве да е, ще се справим  Grinning
Аз също кърмя в тандем, но нашата одисея е към края си, или на мен вече ми се иска да е така Blush, но Мими май не мисли като мене  Mr. Green Mr. Green

# 309
Благодаря за милото посрещане Hug
Ние засега сме добре по отношение на воденето-баткото сам ходи и се връща от училище. Водя го само ако вали- товаря челядта в колата и така. Тримата са с различни столчета- бебето в кошница, голямото бебе- в столче, баткото все още на седалка, от тези които са само под дупето:-)
Напоследък го возя и отпред.
Живот и здраве, малките ще са вкупом на детски заведения и се надявам да не е проблем воденето. Голямото бебе има всички шансове наесен да е на ясли. Така че тогава ще порепетираме организацията:-)
Аз кърмя само бебето, щото по-големия твърде отдавна се отби, но пък ми се случва докато кърмя малкия- големия да е в столчето за хранене и да го храня със свободната ръка Crazy
За къпането-случва им се в последователни дни, иначе бих луднала Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 310
  • На село (близо до Лондон)
Благодаря за отговорите за воденето на 3 места на децата. Явно това е трудно и е по-добре и по-лесно за две места да се водят ... Тук са така организирани училищата, поне в моята област от 3-4 до 7 години в едно училище, от 7 до 11 в друго и от 11-16 в трето.
Така че за една година ще се погърча на три места да водя, два дни в седмицата когато работя, пак после ще е само на 2 Simple Smile

# 311
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, да ви почерпя виртуално за порасналото ми момче Верен.   Grinning   От вчера вече официално е в редиците на тийновете.  Laughing 

# 312
  • София
Албенка, жив и здрав да е Верен, много да ви радва!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 313
  • София
Албенка как мина празника? Ти имаше ли сили да празнуваш ?  Hug

# 314
  • Не съм от тук и съм за малко
Албенка как мина празника? Ти имаше ли сили да празнуваш ?  Hug
Танче, докато гостите си купонясваха аз си прааавех тортите, доприготвях разни други хранителни субстанции и така...  Да не помислите, че тортите бяха кой знае какво - готови блатове с разни неща между тях, ама и те си искат мацотене. Така че силите стигнаха точно за каквото беше нужно.  Wink  А младежът беше щастлив и май всички бяха доволни.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт