МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 693
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Мили маминки  Hug не съм ви навестявала отдавна. Вчера обаче след дълги мъки, дадох на майка ми малката беба за 3-4 нощи, за да я отбия. баткото пък остана при другата баба. и в къщи беше безумно тихо, дори палавия Иван беше много послушен и си легна сам в 9,30. та знам, че само вие ще ме разберете. В момента, уж имам много работа, се мотая и някакси не ми се почва нищо. Лудница или не, с малките чудовища се чувствам най-добре.

Сали, и ние минахме през тези вируси, много е неприятно... дано не се повтарят!

хубави дни и честито на всички празнуващи

# 331
  • София
От кога не съм наминавал тук , чак ме е срам  Blush Почетох Ви малко назад, че ми липсвахте със забавните истории, не че си нямаме и наши де  Mr. Green
Тъй като и нас ни вълнува въпроса с колата да кажа, че сме се спряли на Рено или Сценик или Еспейс. Първо ММ да вземе книжката пък после дай боже и голяма кола  Grinning
Специално към Aila....ако знаеш от кога все пускам Скайп и да те питам разни неща за кърменето,то мина месец вече, накрая май се справям по усет някак си  ooooh!
Някои неща, които е писала Saly все едно аз съм ги писала Grinning , само ученик си нямаме.
  bouquet честито на всички празнуващи тези дни, да не изброявам, че и вече позабравих докато чета назад
Това от нас, лека мамита  Heart Eyes
Р.Р. Може някой друг път да разкажа за раждането ми този път в Майчин дом и репликите, които дочух от сестри за многодетните майки, не знам защо сме им все в устата на хората.

# 332
Да не кажете че не ви чета...
На! Чета, ама ...
Специални поздрави за рождениците, да ви радват и гордОсват! Ма... много!
Скоро ще има именници - за тях същото! Хак да ви е, майките!

Ние со коротце и со не много благо биваме.
Порасналият ми син ме изненада с татус (тотем от полинезийската символика) - да кажа, че едва не го удуших е много бледа интерпретация, но като реши да я маха ще му съдействам със зъби и нокти (буквално). Номер две активно навлиза в пубертета - http://vbox7.com/play:ddf986ba аз пък го боря къмто правия път. Дъщеря ми открива темпера и рисуването на грънци - голям кеф!
Кво да кажа, освен - у нас е весело! В последните почивни дни с моя мъж за пръв път откакто имаме деца отидохме на самостоятелна ваканция - прав е бил равина, живота започва когато пораснат децата и умре кучето! Посетихме Рилския, Роженския (аз го проспах) и не знам още кой там манастир, Рупите, Самуиловата крепост ... Ядохме диви кози, сърни и мелнишко кисело мляко (естествено и други мелнишки наливни продукти към гореспоменатите). Въобще три дни яли и други работи нали, онези три неща... Танците вървят чудесно, ходим с още по-голямо удоволствие сега като поимваме идея за кое иде реч! Имам ново хоби, но снимки - йок, затова друг път ще разказвам! е, такова ми е напоследък http://vbox7.com/play:f6d1a658

А, да - тъй като работя и времето ми за къщна дейност е ограничено направих списък на неотложните дейности у дома (готвене, чистене, миялна) на отроците - всеки ден си имаме задачи за изпълнение, редуват се и .... действа (има и голби афкорс  Mr. Green).
С много обич към всички вас, които ми давате силата и куража да си познавам пристана! Heart Eyes

# 333
  • София
Пеши, omm omm   Joy  Heart Eyes Don't stop the party! Mr. Green

От мен само...обичайното. Wink

# 334
  • София
  Малко на патерици, но вчера малката ми вече голяма Елена стана на 3 годинки  Simple Smile
  Празнува в детската градина, а днес сме с приятелчета и роднини в клубче  Simple Smile

# 335
  • София
Aila, весел празник на цялото семейство!
Да е здрава малката принцеса!
Wink Hug  Heart Eyes

# 336
  • Варна
aila, честито на порасналото момиченце! И нашата кака тази година прави 3 !

ДИП, тая мисъл на равина и на мен ми се вижда вярна ! Друга мисъл много харесвам п иди с деца на баня да ти изядат сапуна, е така сме ние  Laughing

Лизи, при вас разликата е съвсем малка, така че си предсавям какво е!

А за колите, Рено Espace  е май най-масовият ван, и цените му са по-прилични. Но дали са здрави, френските коли нали уж не ги хвалят, аз хем го харесвам, че е голямо , хем не твърде, малко на автобус ми бие. А как е на пътя, дали му е както се казва "пъргав двигателя' ?

Ние се гласим утре да празнуваме Гергьов ден на поляна, че мъж ми е именник и се нагърбих тука с организацията, ще ми се вземе акъла, ама акво да се прави, не може у дома да се седи , щото с малки деца е трудно. Сега правя списъци и обмислям организацията !  Като гледам колко неща има а се носят, май ще трябва на два тура да ходим , един с багажа един с децата Joy

Всел празник утре!

# 337
  • София
Здравейте и от мен,
Влизам да ви почерпя за рожденния ден на нашето най-добро и слънчево, най-мъничко момче.

Saly, Лизи да ви кажа, че ние преди около четири години, когато проучвахме какъв ще е най-добрия автомобил за нас, още не планирахме три деца  Embarassed. Но аз нали обичам големите автомобили, се бях спряла на Рено Еспейс, Рено гранд сценик и Ситроен С4 Пикасо. Оказа се, че всичките Рено Еспейс, които гледахме втора употреба бяха с навъртяни стотици километри и си поддържаха високи цени. Затова се спряхме на по-малкия брат - Рено Гранд Сценик, тогава беше приемлива цената. А пък за Ситроена искаха с най-много пари. Решихме с моя мъж, че ще си я купим нова, поне за пет години да не се занимаваме с части и ремонти. Да чукна на дърво, явно случихме на добър автомобил, защото досега освен крушките на фаровете, друго не сме сменяли. Сложихме теглич, за да можем да ползваме ремаркето, когато пътуваме за дълго и там товарим играчките и автопарка на децата. Колкото шАфиори има, толкова са и мненията, коя е най-добрата марка  Laughing.

Aila, Да ти е жива и здрава малката, весело изкарване.   bouquet

ДИП, чудесна песен. Много я харесвам тази група Grinning. Ех, дано и ние доживеем един ден да се похвалиме с тийнове...

# 338
  • Варна
Lukasa & Te, да ти е живо и здрави синчето!
Айла, честито и на порасналата госпожица Елена!

Днес и моят син става на 7г. Направо си лети това време.

Почерпете се и за негово здраве.

Уви и аз не се справям ама хич с трите деца. Имам чувството, че пътувам на влакче на ужасите и всеки момент ще пропадна в някоя бездна. Никак не се справям нито с организацията, нито с поддържането на някакво равновесие у дома.

# 339
Мили мами,отдавна не съм писала,но се случиха доста неща с мен.Най-важното че съм преборила коварната болест наречена "рачо осмокрачо" това показват последните изследвания.Децата растат ,на есeн ще имам първолаче -лаче,сега подготвяме изпращане в детската градина и концерт послучай годишнина от създаването на градината ,абе имам доста работа.Знам че не съм се отчитала но ви следя и ви чета когато имам време.

# 340
Велина, много се радвам за теб. Отдавна не бях чувала по-прекрасна новина. Дано оттук нататък само приятни емоции да има около теб.  Hug

Честито на рожденниците от последните дни. Много здраве и късмет на тях и близките им.   bouquet

Момичета, почерпете се за моите двама именници - баща ми и Гого. Да са ми живи и здрави.

# 341
  • София
Честит празник на всички именници днес! Бъдете здрави и силни! Heart Eyes

Честити рождени дни на Елена на Aila, Иво на Despina, и първата годинка на малчо на Lukasa!

Слънчево Момиче, това е голяма победа наистина! Страхотно е, че вече си здрава! Hug

Despina, положително се справяш по-добре, отколкото си мислиш! Hug

Пешеходке, браво на вас за добрата организация и самостоятелната почивка! Simple Smile

# 342
  • София
Много майски рожденници - живи, здрави и да са и вие щастливи с тях!  bouquet Heart Eyes

Пролетна, много здраве и за твоите именници!   bouquet

Слънчево Момиче,  Hug Heart Eyes    bouquet

За справяне в живота - мен не ме търсете! С едно като се справя, с нещо друго - не! Явно така нещата са нормални, както вика щерката - ''тя, мама, да не е машина''!  Whistling И машина да бях, до сега да са ме бракували. Mr. Green

Добре, че са малките бягства от реалността с малките ни прикачени файлове, та като обикаляме зоопарка се успокояваме, че не сме единствените маймуни на тоя свят, а като се разходим по някоя планинска полянка хващаме тен, мускулна треска и ''една утеха се промъква, няма как''! Laughing

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 07:27 от Vania3m

# 343
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, честито на всички с поводи от тези дни!   bouquet

И аз съм от несправящите се с всичко, ама хич не ми пука. Тъй или иначе ми беше ясно, че ще е така. Организация никаква нямам - правя каквото и когато успея, което не е много.  Mr. Green Сега сготвих и хапнах с бебето в слинга (понеже само така си кротува), а Стоян яде и маже навсякъде - веселба!  Laughing
Оуу и освен това открих нов начин на кърмене в тандем - малката в слинга си цока, а на Стоян подавам свободната гърда през слинга - хем удобно, хем дискретно, хем имам една свободна ръка да пия вода или нещо друго, докато наблюдавам най-голямата фурия какви ги върши.  Mr. Green

# 344
  • София
 Искам да се похваля, че официално излязоха резултатите от изпитът за предучилищна в Сдружение Шилер и двете каки са приети с много добър резултат. Така че от септември с песен стават ученички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт