МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
sweetkids_mama, Vania3m, Antonia, Кабо Алма, Пролетна фея, Tanija благодаря ви че ме подкрепяте.... все още не съм взела окончателно решение, но мисля че все пак ще се решя на четвърто детенце  Simple Smile сърцето ми казва ураааа ще си имам още едно слънчице, а разумът крещи за богааааааа как ще ги изучиш и четиримата......... май от сега трябва да започвам с вноските за университета, дискотеките, роклите и маратонките......   Simple Smile май вече се чувствам по добре ......... Благодаря ви мамчета

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 17:25 от maria_bal4eva

# 556
Като здравословно меню сте, обогатявам се с полезни вещества.

newsm10 Абсолютно!

Пролетна, то няма какво да се разказва - покудкудякахме си, посмяхме се, поизпуснахме парата. (пАрата, не парАта. ПарАта сме я изпуснали още с първите признаци на бебехолизъм.  Mr. Green)

Diandeto, това с раничките ми се вижда добра идея. Иначе и ние практикувахме хващането "на хорце" при пресичане на улици - най-малките най-близо до мама, по-големите по-отстрани. Понеже не е удобно да се държите така през цялото време, пускахме големите на тротоара да ходят сами, но трябва да ги свикнеш да спират, когато ще пресичате и да те изчакват. Абе, зор си е. Пролетната хубаво ти обърна внимание върху броя на ръцете ми. Естествен подбор му се вика.

# 557
  • София
sweetkids_mama, Vania3m, Antonia, Кабо Алма, Пролетна фея, Tanija благодаря ви че ме подкрепяте.... все още не съм взела окончателно решение, но мисля че все пак ще се решя на четвърто детенце  Simple Smile сърцето ми казва ураааа ще си имам още едно слънчице, а разумът крещи за богааааааа как ще ги изучиш и четиримата......... май от сега трябва да започвам с вноските за университета, дискотеките, роклите и маратонките......   Simple Smile май вече се чувствам по добре ......... Благодаря ви мамчета

Е, много се радвам, че ти поолекна на сърцето! Hug

# 558
  • Варна
Antonia,
приеха ни на първо желание в "Златно зрънце "- новата в Младост, от томболата със случайните числа се падна хубав номер 7хиляди и нещо, дори и да нямахме предимство, пак щяхме да сме вътре, на едно от последните места. А вие как така въпреки предиството сте на второ желание ? Да не би на първо желание само предимства да е имало ?
Аз не знам дали съм доволна, писах на първо мяасо тая градина понеже е точно до училището на Денис, но не ми харесва двора, много напича, няма сянка, едни декоративни дървета са посяли, от които за сега полза няма , в общи линии като в Детски кът, за разлика от Двора на Моряче, където има огромни дървета и разкошна сянка. Така, че не знам по цяло лято децата или ще се препичат или ще си седят по стаите. И сега се чудя дали правилно подредих пиоритетите при избора на желание. Ще видим как ще е , в другиден съм на родителска среща.

# 559
Благодаря на всички за идеите и споделения опит от разходките из града с повече деца! Това с раниците с опашки и "каишките" е ново за мен, трябва да разуча повече. Успех на всички тук! Възхищавам ви се много!

# 560
Аз влизам да почерпя, защото пораснах с още една година.
Моля, не споменавайте нищо за поумняване....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Заповядайте, да ви е сладко.

# 561
  • София
Пролетна бъди жива, здрава, много обичана и много радостна! Честит Рожден Ден! Hug   bouquet

Мария много се радвам за теб и решението което си взела  Hug
сърцето ми казва ураааа ще си имам още едно слънчице, а разумът крещи за богааааааа как ще ги изучиш и четиримата.........

подозирах че многодетните майки живеем с едни и същи сърца и разум......... Grinning

# 562
Аз влизам да почерпя, защото пораснах с още една година.
Моля, не споменавайте нищо за поумняване....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Че то накъде повече...  newsm78 Ние само растем и хубавеем. Simple Smile Жива и здрава да си!   bouquet

# 563
Пролетна, честит рожден ден! Жива и здрава бъди, с много прекрасни мигове около теб!  bouquet  bouquet  bouquet

maria_bal4eva решението си е единствено и само ваше. Няма да ти е лесно. Успех и кураж! А и младостта е на твоя страна.....

Като ви чета момичета хубавите постове.......явно само аз съм глезла и аз се справям трудно с повече деца Embarassed Embarassed Embarassed........Да, ще кажете - Самуил порасна....Но без сили съм останала.......То ще е и от годините......и от реална липса на ръце и нерви в определени моменти......Това няма нищо общо с обичта ми и с радостта ми.......И да....както казва Пешеходката - животът започва отново...когато се спре с ражданията.......Силно се надявам като тръгне разбойника на детска, да започна да дишам повече........Извинете, че помърморих и не съм оптимистично настроена.......Чакам си все още моето време.......Да, децата растат, да няма да е все така, но това не променя настоящата ситуация.......

# 564
  • Не съм от тук и съм за малко
Пролетна, Честит Рожден Ден!   bouquet  Бъди здрава и много щастлива!  Hug Децата много да те радват!  Laughing  И поздравления за хубавите резултати на матурите!  bouquet  Успех по-нататък!  Peace

Момичета, благодаря за прекрасната среща днес! Беше чудесно! Heart Eyes
Супер беше! Действате ми много добре. Като здравословно меню сте, обогатявам се с полезни вещества.  Grinning Hug Hug Hug
Като здравословно меню сте, обогатявам се с полезни вещества.

newsm10 Абсолютно!

Пролетна, то няма какво да се разказва - покудкудякахме си, посмяхме се, поизпуснахме парата. (пАрата, не парАта. ПарАта сме я изпуснали още с първите признаци на бебехолизъм.  Mr. Green)

Знаех си аз, че изпускам хубава среща, но така и не успях да се откъсна от сутрешните служебни задачки.  Crossing Arms

Цоци spoko и това ще мине мила, нали си знаеш.   Hug

# 565
  • Варна
Пролетна, честит рожден ден!

Маме, още малко и ще дойде твоето време“ Hug Не си сама и аз си чакам моето. Laughing

# 566
  • София
Честит Рожден Ден, Феичке!

Бъди здрава и продължавай с вълшебствата! Hug Hug

Албенка, даже мъжа ме пита дали сме се видяли на срещата. Не го разочаровай другия път, моля! Laughing Hug

ЦоциHug

Тук се спомена за нашите сърца и умове, ама късметлийки са тия, на които са им останали нерви.
Питах в магазина:
''Абе, нерви имате ли?''
А те:
''Ооо, много бързо свършват. Обаче имаме подходящи заместители.''
Та, от заместителите си взех две шишенца чувство за хумор - черни, една опаковка напразна надежда - розова, кутийка тапи за уши и една ампулка от 2 гр. нов експериментален витамин М - фармацефта каза, че е специална формула за Многодетни - предизвиквал временна загуба на способността за смятане и броене - не си спомняш колко деца имаш, на колко години си, колко килограма си, колко пари имаш и т.н., което повишава нивата на серотонина, та пърхаш от безпричинно щастие около 24 часа. Каза, обаче, че не се препоръчва за бебехолички, понеже като забравиш колко деца имаш си мислиш, че правите първото и ... последиците са непредвидими. Mr. Green

# 567
  • София
Влизам да се отчета, че днес записах големия батко в първи клас. Кандидатствахме само в кварталното училище и добре че го приеха.

Честит рожден ден Пролетна фея - бъди здрава и с късмет!

Цоцоланке, не си единствена. Тери е още бебе, но въпреки това не бих имала нерви да отгледам още някой ревльо  Embarassed

Ванче - ама какви хубави ги измисляш  Hug Крайно време е да се замислиш и да издадеш някоя книжка със забавни съвети за многодетни  Hands Clap

maria_bal4eva добре дошла   bouquet Лека и приятна безпроблемна бременност ти желая  Grinning

# 568
  • Варна
Пролетна фея, честито и от мен! Много здраве и касмет да  спохождат навред теб и челядта ти безчет! И ти да не би да си с премиера на един ден ? Сякаш подочух с едно ухо, че и той бил рожденик днес!  Laughing

Цоци, не си сама , казвам и аз. Много ме кефи заразния бебехолизъм на някои дами тук, ноооо ....... аз сега съм имунизиранаааааа Sunglasses

# 569
Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Накарахте ме да се чувствам специална.  Heart Eyes

Днес аз ще ви сервирам кафето. Пийнете по една глътка и почувствайте вятъра в косите си.
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт