МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ванче, Пролетна, неотразими сте днес! Heart Eyes Добре ви влияе изобилната слънчева светлина! (на мен също!) Grinning

Подадохме заявлението за кандидатстване и....ми олекна. Simple Smile  "Гнезденето" мина успешно, дано да "измътим" нещо хубаво! Praynig

Шарки, добре дошла!  bouquet

# 586
  • Варна
Ванче , паднах от смях и аз.  Joy
За имунизациите няма тайна, просто моите  реимунизирах  юли '09 и юли '11 още държат , това е.  Laughing

Добре дошла на Шарки и ЧРД на патерици на Вали'!

Аз пък съм заета да обмислям как да проведа нашите Юлски празници - на 1ви съм планирала двойно кръщене, а после имаме РД на 8ми и на 29ти !

А вчера бях на родителска среща в ДГ - много харесах госпожите , но пък съм удивена от малките размери на групата е в новопосттроена Детска градина, очевидно маломерността на новото строителство се простира не само по жилищата. Дневното помещение ми се видя не овече от 30кв.м.  Thinking пък дали има и толкова, пада се по кв.метър на дете.  Нищо общо с дневната на баткото в градина, строена преди 35г. Ама какво искам аз, да съм доволна, че въобще сме на градина, че за някои не се пада и по толкова квадран метра.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 21:46 от Saly

# 587
  • София
Здравейте!  Hug
На мен ми се размина разходката до Панчерово днес и  седнах да поработя, та ви хвърлям по едно око  Laughing

А вчера бях на родителска среща в ДГ - много харесах госпожите , но пък съм удивена от малките размери на групата е в новопостроена Детска градина, очевидно маломерността на новото строителство се простира не само по жилищата. Дневното помещение ми се видя не овече от 30кв.м.  Thinking пък дали има и толкова, пада се по кв.метър на дете.  Нищо общо с дневната на баткото в градина, строена преди 35г. Ама какво искам аз, да съм доволна, че въобще сме на градина, че за някои не се пада и по толкова квадран метра.
Това си е доста притеснително , особено за зимата когато ще прекарват по цял ден в тази занималня. Дано госпожите да са наистина добри и да ги занимават достатъчно, за да не стига до напрежение и децата да се изнервят.  Peace  Както много пъти сме се убеждавали, в наши дни не може да се разчита на съвестта на хората и предприемачите , затова трябва да се въведат закони и строги правила които да се спазват. Дали има правилник за строеж на детски градини  newsm78 ... сигурно има...

# 588
  • Бургас
Честит Рожден ден на порасналото момче Константин на Суиткидсмама!  bouquet Hug Hug Hug
Да ни е жив и здрав,много късмет и щастие на цялото семейство и на скъпия ми племеник! Laughing
От мен целувки и на двамата! Heart Eyes

# 589
  • София
Славче, изпревари ме! Wink Много благодаря за пожеланията! Heart Eyes

Днес имаме още една рожденичка в темата- Lilibon! Честит празник, Ели! Бъди все така лъчезарна и вдъхновяваща, обградена с много любов и верни приятели! Heart Eyes

# 590
Честито на порасналия Константин. Да расте здрав и умен, да бъде пример и опора на сестричките си и да носи много радост и гордост на мама и татко. И много успехи в новото училище.  baloni bdbaloni baloni

Честит рожден ден, Лилибон. Да си здрава и обичана, усмихната и лъчезарна, обградена от топлина и верни приятели и нека децата ти бъдат непресъхващ източник на много радост и вдъхновение.   bouquet

Славче, жив и здрав да е племенникът ти. Много късмет и щастие.  Hug

# 591
  • Пловдив
Дезертьори от форума позволявате ли да надникнат тук???

Искам да поздрява Сладкодетната мама и Елито  с РД!   bouquet   bouquet   bouquet
Честито!

# 592
  • София
sweetkids_mama да ти е жив и здрав Константин, да го приемат там където ще открие своето призвание и ще може да се изяви с най-силните си качества !  Hug nbirthday

Lilibon!  newsm59

# 593
  • Варна
sweetkids_mama, да ви е жив и здрав рожденика! Дано да го приемат там, където искате!

Лилибон, Честит Рожден ден! Да си жива и здрава!

Честито и на тези, на които съм пропуснала да честитя!

Днес излязоха списъците за първи клас за Иво. Тъй като той беше в подготвителната група в училището нямахме притеснения за приемането му, но все пак до последно ги мислех тия списъци.

Оказа се, че отпуската на мъжа ми няма да е от датата, която знаехме предварително, а с две седмици по-късно. Съответно уговореното ни място за почивка пропадна.
Да ви питам къде почивате толкова народ? Офертите из нета са все за семейства с едно и тук таме 2 деца. За такива с 3 досега не съм попадала.

# 594
  • Не съм от тук и съм за малко
Сладка, честит ти рожденик!  Hug  bouquet  Да е жив и здрав Косьо, много да ви радва и много успехи.  nbirthday

Лилибон, честит рожден ден!   bouquet  Най-прекрасни неща ти пожелавам, каквито си пожелаеш!  Hug 

# 595
  • София
За Ели - да цъфти и да се усмихва! Heart Eyes

Косьо е добро дете - всяко училище ще извади късмет с него! Да ви е жив и здрав!   bouquet Hug

# 596
  • София
Благодаря ви за прекрасните пожелания, от вашите уста....знаете къде.  Hug Wink

Despina, по повод лятната почивка не мога да не цитирам статуса на една многодетна мама във Фейсбук (дано не ми се разсърди, че я цитирам Simple Smile):

"Здравейте,
Във връзка с ваше запитване за настаняване в х-л *, моля да уточните децата ви три ли са или става въпрос за техническа грешка."

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Истински случай, както се казва. Laughing

За съжаление, не мога да помогна с идеи и места. Лятото прекарваме в Бургас, защото мъжът ми е от там. Чат-пат позаглеждам офертите от колективното пазаруване- там цифричките изглеждат много добре, обаче обикновено са за двама, евентуално с едно дете. Simple Smile 

# 597
  • София
"Здравейте,
Във връзка с ваше запитване за настаняване в х-л *, моля да уточните децата ви три ли са или става въпрос за техническа грешка."

Joy Joy Joy Joy Joy

Ех, сън не ме лови, заради моите ''технически грешки'' и пия кафе преди изгрев слънце.

За почивките на море - търсете апартаменти (ако ще сте на хотел). Веднъж сме били в такъв и много ни хареса - имаше една малка стая с две легла, една - с двойно легло, дивана в холчето беше разтегателен, а отделно имаше място за детско креватче (ние, понеже навсякъде при пътувания носехме на малката сгъваемото легълце).
Били сме и в бунгало - едно двойно легло, едно единично, собственика услужливо домъква още едно легло, а ние намествахме бебешкото си креватче и готово - тясно, ама само за едното спане, 'щото на къмпинг кефа е да си на плажа...ех, посрещахме слънцето там и там го изпращахме...децата се събраха цяла тумба и не се спираха да играят....ох...какви спомени имам от нашите морета...Как сме спали в колата, понеже сме отишли в разгара на сезона без резервации да търсим квартитира на място...Как сме гледали на аванта филми, понеже една от квартирите ни беше с изглед не към морето, а към лятното кино...
Знаете как е - с деца не е точно почивка, особено като са малки. По-скоро е поредното приключение, което да ти остави незабравими спомени.  Wink

# 598
Технически грешки, а?!  Joy Joy Joy Много ме разсмя. Такова нещо не ми се е случвало, защото винаги се обаждам по телефона, когато трябва да уреждам резервации.
Спали сме в хотелски апартаменти от две стаи, в едната - двойно легло + кошарата на Поли (винаги я носим), в другата - две единични легла + походно легло за Коко. Имало е случаи, когато Ади и Гого са спали на разтегателен диван или персон и половина, а Коко е спал на разтегателен фотьойл. Имаше период (преди Полешката ера), в който носехме и за него едно сглобяемо легло, което в разглобен вид се събира в торба... Спали сме в бунгала с две стаи с по две легла..... Общо взето, винаги се намира вариант да наместят челядта ни. Но пък каква е гордост за управителите на хотелите, че им са дошли такива гости!  Mr. Green Винаги децата ставаха любимци  на управителя, на охраната или … на готвачките. Последното е  много полезно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ех, хубави спомени имаме, но тази година май ще бъдем малодетни на морето. Ади твърдо ни отсвири, сега и Гого има подобни намерения…. Нормално…

# 599
  • Бургас
Аз това лято за пръв път ще ходя на почивка с три деца.Ще взема сглобяемата кошара,но пътят е проблем.Оказа се,че нашата уж голяма на вид кола,всъщност е четириместна.
Много чужденци идват с три и повече деца и се чудя какво толкова се шашкат нашите хотелиери,а не вземат да сложат детски креватчета или поне да имат вариант за това.
Техническа грешка!
Например кошарата е малка,но като се вземе предвид рибарския багаж на мъжа ми,не знам как ще се побере всичко.Наистина би ме улеснило едно детско креватче на място.

Общи условия

Активация на акаунт