МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз да се включа с техническата грешка  Joy Joy Joy направо от моренцето. Преди часове се настанихме в един комплекс близо до Слънчев бряг, навътре в сушата (то настаняването започва от 14 часа, но ние винаги още към 10-11ч. сме на място и ни канят най-любезно - винаги почиваме юни месец). Сега няма почти никакви туристи. За пръв път се намираме далече от плажа, но ще видим как е. С колата ще се придвижваме. От както сме родители винаги избираме All incluisive. Не винаги е бил на ниво, но пък все има какво да се избере. Предпочитам го заради децата и за това, че яденето е готово и гладниците ще бъдат нахранени веднага. Никога не сме имали проблеми с леглата. Предлагали са ни и кошари, но си стоят празни. То децата не са големи и могат да спят по двама на единично легло, а малката м/у нас, тя така си спи и в София. Тук, обаче, за всяко дете са предвидили самостоятелно легло (двуместен разтегателен диван и единично разтегателно кресло). Към момента условията, при които сме настанени са чудесни за многодетни, дори повече от това, на което сме свикнали Peace

# 601
  • Бургас
Това е чудесно! Grinning
Желая ви приятна ваканция!

# 602
  • София
Аууу как замириса на море в темичката  Laughing

Ние също обикновенно ходим на море юни, но тази година имаме други вълнения и не съм организирала нищо за сега. "Техническата грешка" ще ходи до морето поне веднъж с майка ми баща ми, татко има сестра там .  Joy  Иначе, да апартамента е добър вариант или по голямо бунгало Peace

maminko приятно изкарване и ще чакаме снимки  Hug

Славче
успех с подреждането на багажа и домочадието в колата, а вие къде ще ходите като цяла година сте на морето?

# 603
  • София
Аууу как замириса на море в темичката  Laughing
smile3521

Очаквам пътеписи, снимки и случки от всички почиващи, където и да са!  Praynig Hug

# 604
  • София
maminko, приятно прекарване! Hug

Ние нямаме шанс за море през юни, защото си взимаме отпуските едновременно от средата на юли месец, преди това имаме концерти. Затова пък отпуските ни са (все още) дълги. Wink

Днес имахме много приятен ден. Разходихме се около Драгалевската река, навръщане обядвахме в ИКЕА. Решихме да хвърлим едно око на мебелите- ужким за малко, но Галя така се разигра в детските спални, че откарахме поне час. Simple Smile  На тийнейджъра много му доскуча и ни обвини, че нарочно сме го взели да го мъчим. Laughing Той и без това със зор се съгласи изобщо да излезе с нас. Mr. Green Опитах се да му обясня, че когато правим такива семейни разходки, нещата не могат да се предвидят винаги по план и се налага да се съобразява с интересите и на останалите, но не съм сигурна, че достигна до него. Grinning 

Иначе частта с детското обзавеждане в ИКЕА страшно ми хареса. Не само мебелите са много симпатични, но и са изложени с възможност децата да си играят вътре в модулите с всякакви играчки- влакчета, кухни, кукли, надуваеми възглавници, детски кресла и пр. Толкова беше забавно, че чак и ние с мъжа ми се разиграхме с едни невероятни дървени колички. Joy Харесах си сума неща, добре че парите ни бяха на привършване. Mr. Green Все пак се сдобих с поставка за лаптоп, каквото исках от много време. Blush

Снимки от днешната разходка

# 605
  • София
Суит, Косьо направо не го познах, нали съм го виждала като бузесто дете преди години  Whistling

Моите днес малко градска разходка им направих, че с татко им си работим днес и си ни е като делничен ден. От утре малката я командировам при баба и дядо - наново ще й се налага да свиква с тях по цял ден...Нова седмица - нова въртележка! Mr. Green

# 606
  • Не съм от тук и съм за малко
Днес аз черпя.  Laughing

Календарът на годините отброи +1, но вътрешния ми календар се е закотвил около 22 и не ще да мръдне от там.  Sunglasses (Понякога правя глупости и като за ......найсет, може да вървя към вдетиняване.  Mr. Green)

И понеже пропуснах да ви черпя за Йоската, който преди 10 дни стана на 8 Grinning,  ето и за него:

Да ми е жив и здрав, умен, и с добро сърце!  Heart Eyes

# 607
Бени, за много години! Много здраве, късмет и любов, да те глезят многото мъже в къщи и да се радваш на успехите на прекрасните си синове. Целувам те.  Hug

И на Йоско - много здраве, късмет и весело и безгрижно детство.
baloni

# 608
  • София
Албенка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА! :hug: Money Heart Eyes
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И РОЖДЕНИКА!!! nbirthday

# 609
Албенка, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много поводи за черпене да имаш и с нас да ги споделяш!   bouquet

Честит рожден ден и на порасналите Косьо и Йосиф! Нашите гарджета са най-добрите!

По повод летните преживелици, да ви попитам как гледате на идеята през юли да се организира парти за родители и деца на басейн. Няма да струва скъпо, защото едни добри хора, които искат да подпомогнат идеята за повече деца, ще се намесят (говоря завоалирано, за да не се приеме като обещание, защото все още е идея, но хората са сериозни  Wink). Проблемът е, че подходящото време за такова парти е през седмицата, защото през уикенда навалицата по басейните е страшна и не може да се направят никакви игри за семействата.
Та: навити ли сте за парти с децата на басейн през седмицата?

# 610
  • Бургас
Честит празник на Албена и малкия Йоско!  bouquet
Албенче,ти слушай вътрешния си часовник! Laughing

Милен,добре че пусна снимки,че нямаше да го позная този Рошльо като дойде. Grinning

Танюша,ние сме на морето,но нямало риба тук и мъжът ми все търси по-рибни морски места.Иначе за него няма почивка.Без риболов какво да прави?

Хубав ден на всички!

# 611
Здравейте, момичета.
Честито на рождениците, завършващите, кандидат- гимназистите и кандидат- студентите.
Здраве и успехи ви желая.

Поствам статия за едно наше, бургаско дете, син на многодетна майка-на четири сина Simple Smile,която е и
моя зъболекарка, прекрасен земен и усмихнат човек.
Като чета такива вести и сърцето ми тупа, тупа от радост Simple Smile
http://goodnews.actualno.com/news_390469.html

Хубав ден на всички Simple Smile

# 612
  • София
Охх, така ми липсвате  Sad , но нещо нямам време напоследък. Изпуснах абитуриентите дечица  Sad , но ще почета малко и назад. Аз само поздрави да пратя от нас  Hug , че сме живи здрави  Mr. Green .... на плажуващите да топнат дупенца и за нас  Laughing и многооо приятна почивка. Ние заформяме едно ходене края на юли до баба и дядо в Сандански, дано всичко е наред пу-пу .
Еластина , ехее майка на 4-ма сина, уау....браво на детенцето  Simple Smile
Хубав ден и от нас и разбира се ще си похапнеме за рожденниците на Албена от прекрасните вкусотии  Crazy

# 613
  • През девет земи в десета
Като чета такива вести и сърцето ми тупа, тупа от радост Simple Smile
http://goodnews.actualno.com/news_390469.html

Еластина направо настръхнах, много се радвам на такива новини!!!

Моите технически грешки в края на месеца заминават на морето с баба си и аз цяло лято ще съм бездетна Laughing

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички които съм пропуснала, да са живи и здрава, много щастие и късмет  bouquet

# 614
  • София
Ох, Албенка, какви почерпки! Тежко ми стана чак! Laughing
 Да сте живи и здрави със синчето! Повече радости, по-малко тревоги и при всички положения - много любов!

Еластина, за малко сълза да пусна, развълнувах се! Браво на детето! Hands Clap

Кабо, аз съм ''за'' твоето предложение, обаче...има вероятност да почна работа (с което скромно да замоля да стискате по едни палци утре за моя милост Blush), така че делничен ден може да се окаже неподходящо за нас.

Общи условия

Активация на акаунт