Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
При обжалване на решение на ТЕЛК за 16-годишен младеж, жалбата се подава от негово име или се добавя съдействието на родител: необходими данни за родителя?
Колко време предварително трябва да подам документи за нов ТЕЛК и дали само молба ли се подава за преосвидетелстване?
Къде трябва да подам жалба срещу решение на ТЕЛК?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
При обжалване на решение на ТЕЛК за 16-годишен младеж, жалбата се подава от негово име или се добавя съдействието на родител: необходими данни за родителя?
-
Колко време предварително трябва да подам документи за нов ТЕЛК и дали само молба ли се подава за преосвидетелстване?
-
Къде трябва да подам жалба срещу решение на ТЕЛК?
-
Каква е процедурата за получаване на болничен лист, след като бъде одобрен от ТЕЛК?
-
Какво означава ДИ и има ли възможност за възстановяване на средства със задна дата при ТЕЛК?
И дали мога да мина във втора група над 71%?? Само да споделя, че джипито нищо не предлага, освен да започната да ми изписват метфогамата, която си пия за диабета по здравна каса. Знам, че ако се явя на Телк ще го разбера, но за трета група не си стурват нервите и чакането-имам опита и с двамата си родители с явявяния, обжалвания, връщания всеки по 2 г. чакане и скъсани нерви.