Отговори
# 495
Сара Бри, кой е този мъж на аватара ти.
Не съм Сара Бри, ама това е Gerard Butler - http://www.imdb.com/name/nm0124930/

tuparowa  Hug
Защо й разкри отведнъж? щяхме да й дадем въпрос с multiple choices и нямаше начин да не познае Grinning

dafne_1  Hug
Шотландец, "висок, красив, хладно-ласкав и пресметлив", така ли беше цитатът, малко го измених... Grinning , highlander, най-добрият шотландски износ в Холивид - Джерáрд (A.E.) / Джéрърд (B.E.) Бътлър   Grinning

# 496
  • Toronto
tuparowa  Hug
Защо й разкри отведнъж? щяхме да й дадем въпрос с multiple choices и нямаше начин да не познае Grinning

Виноват! oops Хич не ми хумна tooth

# 497
Peti07 Благодаря Hug Как съм го пропуснала? Шани, аз мисля да отида преди да свърши сериала, април, ще дебна къде го снимат, може пък да ми излезе късмета и да зърна Кузей на живо Joy Joy Joy

# 498

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 21:39 от dajoan

# 499
Сара Бри, кой е този мъж на аватара ти.
Не съм Сара Бри, ама това е Gerard Butler - http://www.imdb.com/name/nm0124930/

tuparowa  Hug

dafne_1  Hug
Шотландец, "висок, красив, хладно-ласкав и пресметлив", така ли беше цитатът, малко го измених... Grinning , highlander, най-добрият шотландски износ в Холивид - Джерáрд (A.E.) / Джéрърд (B.E.) Бътлър   Grinning

Ами, да! Цар Леонид. Много благодаря!  bouquetТолкова познато и не мога да се сетя!

# 500
Дж яко ме издразни във втора част. Заради безобразното подслушване и намеса. И как само държи сметка на Г.
Той не знае на кой свят е от проблеми. Тъкмо Баръш го остави, тя започна да му пили на главата. Кузей, та Кузей.  Това момиче взе да се взима много на сериозно.
Така и не се разбра дали каза много здраве на З. от Кузей.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 13:38 от dafne_1

# 501
Дадоха  вече превода на английски на така дългоочаквания край на диалога :

-Son , she  is my ......
Even after thousand  years ...
She will be my first love...
Old love will never decrease.
-But can never be lived.
-My first love...

# 502
Ами, да! Цар Леонид. Много благодаря!  bouquetТолкова познато и не мога да се сетя!
[/quote]

newsm10

Освен спартанец (Леонид) е бил и викинг (Beowulf), и хун (Атила), и Фантом в операта и т.н.  Grinning

# 503
Добро утро ! Пожелавам хубав ден ! Сряда е ! Party Party Party

Фенче,  Hug имаме оферта за 1 май ! Peace

Джерард Бътлър в Атила беше  Crazy!

# 504
Добро утро и от мен !
Сряда е ! Hug

Благодаря за думите на Кузей за първата любов. Heart Eyes
Прекрасно казано !

# 505
# 506
# 507
# 508
Добро утро и от мен !
Сряда е ! Hug

Прекрасно казано !
Много хубав момент, наистина. Два пъти го изгледах, но имах усещането, че К. не е много категоричен за това, което каза. Не знам защо така ми се стори. Може би защото не гледаше Али в очите, а беше забол поглед в чинията, леко смутен и недостатъчно искрен. Не е много чисто положението.От друга страна, стана ясно, че З. и К. са в етапа на харесването. Няма любов. Сценаристките си оставят някаква вратичка за по-късно. Затова не може, според мен, да се отхвърля варианта Дж/К на 100 %. Всякак може да го извъртат.

# 509
Добро утро и от мен !
Сряда е ! Hug

Прекрасно казано !
Много хубав момент, наистина. Два пъти го изгледах, но имах усещането, че К. не е много категоричен за това, което каза. Не знам защо така ми се стори. Може би защото не гледаше Али в очите, а беше забол поглед в чинията, леко смутен и недостатъчно искрен. Не е много чисто положението.От друга страна, стана ясно, че З. и К. са в етапа на харесването. Няма любов. Сценаристките си оставят някаква вратичка за по-късно. Затова не може, според мен, да се отхвърля варианта Дж/К на 100 %. Всякак може да го извъртат.

Дафне, според мен той се смущава да признае чувствата си, затова е забил поглед, но толкова сладки бяха двамата с Джемре на масата и тези силни думи, които казва след това, предвид на това че е турски филма, мисля си, че тя ще е любовта му. Това със Зейнеп ще приключи някакси, може и да изживеят нещо, но много е силна връзката с Джемре.

Общи условия

Активация на акаунт