Отговори
# 525
Тупарова, Терзийска,Мими- благодаря Ви!   bouquet  bouquet  bouquet  
Много рано  съблякохте Киво тази вечер!
Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 20:25 от shaane

# 526
25-ти епизод преведен. Предварително се извинявам за 2-3 липсващи реплики на Баръш в 7-ма част, както и ако има някои неточности, но има нови преводачи на англ., нещата се редактират втори, трети път, съответно и ние трябва да ги превеждаме толкова пъти. Все пак се разбира. Peace
Благодаря от сърце за труда.    bouquet  bouquet  bouquet

Терзийска, Hug

# 527
Еее, дръж се, де, ще помагаме  Whistling

# 528
  • София
Ромина, благодаря,но тези вече не ме кефят... Embarassed
Ще се съгласите, че гледката на  съвършенното тяло на Кавънч си е нещо друго, дори и за моята възраст... Grinning Grinning Grinning

# 529
25-ти епизод преведен. Предварително се извинявам за 2-3 липсващи реплики на Баръш в 7-ма част, както и ако има някои неточности, но има нови преводачи на англ., нещата се редактират втори, трети път, съответно и ние трябва да ги превеждаме толкова пъти. Все пак се разбира. Peace

Много благодаря за превода. :hug  bouquet След превода почти съм спокойна  за К.  Май ще почва бизнес през Интернет.

# 530
Ех, Ромина, Роминаааа  Heart Eyes толкова го кътах за по- късни доби, ама ти ме изпревари, джанъм ! Mr. Green

# 531
Здравейте сладурки! Тупи, Мими, Терз  newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря от сърце! Мацки, най - после е сряда... На линия ли сме? Госпожата Heart Eyes Hug Много се радвам, миличка, трябва да се видим да си поговорим за екскурзийката. Боже, как ще дочакам май месец! Ако искаш ми пиши на лични каква е офертата, ама след филма или утре, не можем да изпускаме нищо от филма .Подозирам, че тази серия ще е инфарктна. Роминка, снимката е... И ми навява разни мисли като му гледам банските  Embarassed Embarassed Embarassed Така де, човещинка Joy Joy Joy

# 532
 queen_fenka ,  Heart Eyes Hug Heart Eyes ще ти пиша после или утре ! Peace
Да ти кажа, като я гледам тази снимка, изобщо нямам никаква мисъл в главата, ама - нейсе ! Mr. Green Crazy Flutter

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 20:28 от gospojata

# 533
Kuzey Güney esas şimdi başlıyor!

Güney ve Banu'yu canlandıran Buğra Gülsoy ile Bade İşçil'den Kuzey Güney...

http://haber.kanald.com.tr/Haber/TV-42/Kuzey-Guney-esas-simdi-ba … spx#axzz1oUnU3jGi

# 534
# 535
почти започна  Rolling Eyes Rolling Eyes

и ние строени и готови  newsm06 newsm06

# 536
Ех, този Гюней колко е силен на думи..." Без да се поколебая и за миг, бих дал живота си за теб" Правилно инсценира катастрофата Кузей, не само той да се увери, че не може да разчита на брат си, но и Гюней да види, че на приказки е едно, а като трябва да се действа не е така. Защото той си вярваше, че би направил всичко за брат си. Ама като му дойде яйцето до г...а се шашна " Няма аз да страдам за твоята глупост" Нали щеше да даде живота си? Празни приказки!

# 537
Приятно гледане !  bouquet

# 538
Приятно гледане ! Hug

# 539
Защо няма доволни от това, което се случи.

Общи условия

Активация на акаунт