Отговори
# 540
Ето тази неистова мъка и болка не мога да му простя на Гюней ! Защото Кузей го боли така, че не може да диша, заради тази истина !
Фенче, така е , аз затова казах, че той на брат си искаше да докаже колко струва думата му и колко лишени от съдържание са приказките и обещанията му !
И не съжалявам, че го подложи на това изпитание, независимо от всичко ! Трябваше някой да го раздруса Гюней и да го накара да се "види" !

# 541
Напротив! Доволни сме ...край на самозаблудите на Кузей ! Wink

# 542
Почна ли новия епизод?

# 543

Някой потребители да, но нямах в предвид тях.

# 544
Невероятна игра и на двамата! ЕВАЛЛА! кой искаш да е доволен? И двамата бяха разбити, такава мъка показаха...Гюней се почувства ужасно, не е лесно да установиш за пореден път, че си един жалък страхливац, никак не е лесно... А за Кузей направо ме заболя сърцето!

# 545

Peace за съжаление, обаче и край на надеждите, че има брат, който ще му застане зад гърба !
Край и на самозаблудите на Гюней , също така ! Peace

# 546
Почна ли новия епизод?
Да , мила !  Peace

# 547

Може ли линк? PraynigНищо не ми тръгва....

# 548
# 549
http://www.etvizle.com/kanal-d-canli/
Еми, тук е перфектно засега  Hug

# 550
Тея двамата доброжелатели - Али и Джемре, като ги видя заедно да утешават Кузей и... Sick

# 551
Тея двамата доброжелатели - Али и Джемре, като ги видя заедно да утешават Кузей и... Sick

Особено едната ! ooooh! Няма и минутка спокойствие, все някой му диша във врата !

# 552

Мерси,мила,но не мога да гледам онлайн явно. ConfusedЩе гледам в ддизи и ще преведа по-важните диалози

# 553
При мен няма никакво предаване.

# 554
Ок, Емели ! Hug

Как не я е срам тази жена ! Защо не рева така като прати другото си дете в затвора, а ?
 Гюней реши, че нападението е най- добрата защита, ама е сбъркал човека ! Браво на Сами ! Застана зад Кузей !

Общи условия

Активация на акаунт