Отговори
# 150
Много е красива тук Джемре!

Да , наистина поразителна е  разликата във визията и тук спрямо сериала .

# 151
Четох на доста места в сериите като коментари над субтитрите , че накрая Кузей и Джемре се събирали заедно , може би е така в книгата , но  дали сценаристите ще решат така?

# 152
Не знам да е по книга филмът.

Започна по схемата на Богат-беден, но там няма обща любов между двамата братя.
Но и аз смятам, че накрая Кузей и Джемре ще бъдат заедно, просто такова е усещането ми.
Но знам ли как ще извъртят сериала сценаристките ? Rolling Eyes

# 153
Аз не искам да са заедно пък.  Crossing Arms Не ми харесва нито като външност, нито като поведение и не я искам за Кузей. Stop

На списанието е хубава, признавам, ама след голяма намеса на фотошопа. Peace

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 18:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 154
  • In a strange romance
Четох на доста места в сериите като коментари над субтитрите , че накрая Кузей и Джемре се събирали заедно , може би е така в книгата , но  дали сценаристите ще решат така?
Коментарите са на преводачите и нямат нищо общо с предлполагаеми бъдещи действия и събития. Просто споделят собствените си емоции и размисли.
Момичета, 24 епизод е готов, този път с голямо закъснение, за което се извинявам.  EmbarassedСамо искам да ви кажа, че първоначалният превод на 7 част беше почти изцяло редактиран на английски, съответно има и нов превод на бг.

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 18:51 от mimy_b

# 155
МимиHug благодаря на теб и на целия екип, ангажиран с превода.  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
Мими Hug ти и всички, които превеждат този уникален филм сте прекрасни! Благодаря ви от все сърце, че отделяте от почивката си, за да зарадвате всички нас.   bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Аз не искам да са заедно пък.  Crossing Arms Не ми харесва нито като външност, нито като поведение и не я искам за Кузей. Stop

То май и доста хора мислят така .Пишат в турската критика , че сериала е  загубил по рейтинг спрямо ВВ , имнно заради слабото присъствие на жените и по специално на Джемре и като персонаж и като актриса .
Аз също съм на мнение , че никак не е на нивото на Къванч и Бурга тази актриса.
Представяте ли си как би стояла в тази роля Берен Саат!
Тогава би било съвсем друго.

# 158
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА ! Да живей България ! bg bg bg

Терзийска,  Heart Eyes благодаря ти за снимките, джанъм ! Ама верно много намеса на фотошопа е имало, на втората снимка чак не прилича на себе си !
Моето мнение за Джемре отдавна го знаете, да не се повтарям, ама и аз като Снежка не го давам наш левент на нея !  Naughty То, аз на коя ли годавам, ама - нейсе ! Mr. Green

Присъединявам се към благодарностите за момичетата, които се грижат за превода- както за тези, които ни превеждат "в ефир"- Емели Heart Eyes Hug Heart Eyes, така и за момичетата от Вики- Тупарова, Вики, Захарчето и всички останали !  bouquet  bouquet  bouquet

peti07 ,   bouquet добре дошла при нас ! Филчето ни е чудесно, динамично ! Буди много размисли и страсти, но това е защото е интересен, героите и образите им - нееднозначни и провокативни !

# 159

То май и доста хора мислят така .Пишат в турската критика , че сериала е  загубил по рейтинг спрямо ВВ , имнно заради слабото присъствие на жените и по специално на Джемре и като персонаж и като актриса .
Аз също съм на мнение , че никак не е на нивото на Къванч и Бурга тази актриса.
Представяте ли си как би стояла в тази роля Берен Саат!
Тогава би било съвсем друго.

Не съм съгласна, че Джемре е причина за загубата на рейтинг.
Берен Саат е велика актриса, но не е само тя.
Актрисата, която играе Джемре се справя чудесно с ролята.
Мое мнение. И аз много пъти съм го казвала.
Всъщност нейната героиня ми е не по-малко интересна от двамата братя.
От женските образи единствено тя. Нито Зейнеп, нито Бану .

# 160

Актрисата, която играе Джемре се справя чудесно с ролята.
Мое мнение. И аз много пъти съм го казвала.
Всъщност нейната героиня ми е не по-малко интересна от двамата братя.
От женските образи единствено тя. Нито Зейнеп, нито Бану .

И аз мисля така. Peace

# 161
Сърдечни благодарности на целия екип от преводачи ЗЛАТНИ СТЕ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

http://www.haber365.com/Video/Kivanc_Tatlitug_Ve_Gurbetci_Vatandas/

# 162
Не знам да е по книга филмът.

Започна по схемата на Богат-беден, но там няма обща любов между двамата братя.

"Твърди се, че новият сериал "Кузей- Гюней" е адаптация на романа на нобеловия лауреат Орхан Памук "Джевдет бей и неговите синове". Кузей и Гюней са лични имена, които в превод означават север и юг. "
/Това е от една статия на Нахиде Дениз/

И аз се присъединявам с огромно благодаря към преводачите .   smile3525
Преводът е наистина много добър и благодарение на вас можем да се насладим изцяло на великолепната актьорска игра.

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 19:52 от peti07

# 163
"Твърди се, че новият сериал "Кузей, Гюней" е адаптация на романа на нобеловия лауреат Орхан Памук "Джевдет бей и неговите синове". Кузей и Гюней са лични имена, които в превод означават север и юг. "
/Това е от една статия на Нахиде Дениз/

Тази информация много отдавна е опровергана !  Peace Така се говореше преди да започне филмът, но сериалът е по сценарий на двете небеизвестни сценаристки, познати ни от ЗП и други филми ! Няма нищо общо с книгата на Орхан Памук, филм по нея ще се прави сега, в главната роля ще е Кенан Имирзъоглу( дали го написах правилно ! Embarassed )

# 164
Аз пък въобще не мога да си представя Берен в тази роля. Актрисата, която я играе/ не мога да и кажа името/ се справя чудесно и си е много подходяща . Берен има съвсем друго излъчване, не е за тази роля. А и как си представяте Кузей да я нарича " грозниче "? Може да не е красавица, но е много чаровна. На мен си ми харесва, много повече от Мерве например. Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт