Отговори
# 165
  • Toronto
Берен Саат е велика актриса, но не е само тя.

Еййй, по-полека със суперлативите, бе хора! Laughing Ако Берен Саат е велика, какво ще кажем за Мерил Стрийп, Глен Клоуз...? newsm78 Те трябва да са извънземни значи.

# 166
Берен Саат е велика актриса, но не е само тя.

Еййй, по-полека със суперлативите, бе хора! Laughing Ако Берен Саат е велика, какво ще кажем за Мерил Стрийп, Глен Клоуз...? newsm78 Те трябва да са извънземни значи.

Мен, ако питаш - направо са си извънземни ! Peace

# 167
  • In a strange romance
Аз пък въобще не мога да си представя Берен в тази роля. Актрисата, която я играе/ не мога да и кажа името/ се справя чудесно и си е много подходяща . Берен има съвсем друго излъчване, не е за тази роля. А и как си представяте Кузей да я нарича " грозниче "? Може да не е красавица, но е много чаровна. На мен си ми харесва, много повече от Мерве например. Мое мнение.
+1
По никакъв начин не си представям Берен в тази роля. Берен според мен е много по-експанзивна и емоционална. Докато Джемре  ми идва малко флегматична и не мога да я вържа с Берен.

# 168
Аз също не я виждам Берен до Кузей ! Мисля, че кастингът до този момент, е много добър ! В началото Джемре ( актрисата с трудното име имам предвид ) ми беше много скована и неубедителна, но постепенно се отпусна и играта и значително се подобри . Иначе, всяка една от актрисите, влезе много добре в образа на героинята си и затова и въздействието им е така силно !Особено на някои - Гюлтен, Симай, Хандан, Бану .

# 169
  • Toronto
беше много скована и неубедителна
Бих добавила още вяла и безжизнена. Затова и образът на Джемре е такъв. Извинявам се предварително на фенките й, но за мен е безлична тази героиня точно заради актрисата (на всичкото отгоре и камерата не я обича, та често лицето й излиза криво). Ако беше някоя актриса с по-силно присъствие, дори Берен Саат (макар че признавам, че не ми е любимка, но пак по-добре от това момиче) или Хазал Кая... тогава нямаше да се наложи и промяна в първоначалния план и вкарване на допълнителен женски образ като Зейнеп. Една "актриса" вече провали филм с Киво, тази ще е втората явно ooooh!
Пак се извинявам на всички, които я харесват, изказвам личното си мнение.

# 170
Дафне Hug коя тема са вече в Перла? Много отдавна не съм влизала.

Не знам, чета информациите само за К. и Азра. В последно време публикуват по нещо и за Кузей/Гюней.

# 171
+ разговора на ферибота между Джемре и Кузей. От първа ръка информация.
Това съм го позабравила newsm78 За какво си говориха тогава?

Каза й, директно, че със Зейнеп биха могли да се получат нещата. И Дж беше като утрепана.

# 172
Защо например Гюней няма нищо против сегрегацията в семейството,
Направо изби рибата с тая сегрегация. Laughing

# 173
В Перлите   bouquet май има превод на това интервю. К. казва, че ще има много изненади във филма и връщане към началните епизоди. Катастрофата и Фърат.

И само така, Къванч. Усмивки, майтапи с журналистите. Никакво цупене. Laughing

Видях превода, но не става въпрос за нашия сериал и няма нищо за Фърат. Питат го за филма, който ще снима през лятото и за него обяснява, че ще е интересен и т.н. Peace

Друго си гледала. Обясняваше за К/Г. Връщане към началните епизоди за мен означава катастрофата и Фърат. Едното вече се случи. За другото имаме основателни съмнения.

# 174
Аз не искам да са заедно пък.  Crossing Arms Не ми харесва нито като външност, нито като поведение и не я искам за Кузей. Stop

На списанието е хубава, признавам, ама след голяма намеса на фотошопа. Peace

Виждали сме я и без грим и осветление. На партито за земетръса. Интересна глава има-овал, вирнато носле, изящно чели и прекрасни зелени очи.  В тялото е несъразмерна. Но като цяло има излъчване и  нестандартна красота. Извън шаблона за типичните красавици.

# 175
Те хубаво вкараха нов образ, ама Мерве с нищо повече от Ойку не въздейства.На мен не ми харесва  тази актриса, нито пък играе по - добре. За Ойку тази роля е първа в киното, така, че не е чудно ако в началото е била малко скована. Както си спомняте и Киво в Перла в началото беше малко стреснат, ама пък какво излезе от него накрая, а? Това момиче, а и тази, която играе Симай имат голям потенциал и ще видите какъв старт ще получат с Кузей-Гюней. Тупи Hug не мисля, че Седеф е провалила Менекше и Халил, филма си е супер, но наистина можеше да е още по - супер.
А очите на Ойку са наистина невероятни, Дафне  Hug

# 176

Актрисата, която играе Джемре се справя чудесно с ролята.
Мое мнение. И аз много пъти съм го казвала.
Всъщност нейната героиня ми е не по-малко интересна от двамата братя.
От женските образи единствено тя. Нито Зейнеп, нито Бану .

Абсолютно. За мен тя играе най-добре. В нито един момент няма фалш.

# 177
Те хубаво вкараха нов образ, ама Мерве с нищо повече от Ойку не въздейства.На мен не ми харесва  тази актриса, нито пък играе по - добре. За Ойку тази роля е първа в киното, така, че не е чудно ако в началото е била малко скована. Както си спомняте и Киво в Перла в началото беше малко стреснат, ама пък какво излезе от него накрая, а? Това момиче, а и тази, която играе Симай имат голям потенциал и ще видите какъв старт ще получат с Кузей-Гюней. Тупи Hug не мисля, че Седеф е провалила Менекше и Халил, филма си е супер, но наистина можеше да е още по - супер.
А очите на Ойку са наистина невероятни, Дафне  Hug

Това е драматична актриса, Другите са взети от улицата и са минали през някакъв кастинг.

# 178
Може би идеята на сценария е Джемре да не бъде красавица а "грозниче", нали така я нарича Кузей , за да покажат,че външния вид понякога няма нищо общо с любовта.
На мен  ми идва доста флегматична и затова не може да ми въздейства много   .
Но не разбирам защо и сега я обличат в дрехи , които не и стоят добре .

А пък и защо беше тази тази клептоманска  история не разбрах.

# 179
Терзийска, скъпа, къде ги намираш тези ценни находки? Неотразима си! Неуморна си! Много те обичам!   love001

Абе, Джемрето си я знаем: хубава, хубава, колко да е хубава!?
Като я сравним с филма, особено пък в началото. Но нека да и вдигнат рейтинга - млада е, пада и се, прилича и!
newsm78

Общи условия

Активация на акаунт