Отговори
# 180
mimy_b, благодаря в твое лице на всички неуморни момичета, които ни правят съпричастни на тази драматична, вълнуваща история за съдбата на двамата братя!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 181
Момичета, най-сърдечно ви благодаря за превода на 24 еп.  bouquet  bouquet  bouquet
Сядам да изгледам сега двете части.
Благодарение на вашия труд можем истински да се насладим на сериала.

# 182
Берен Саат е велика актриса, но не е само тя.

Еййй, по-полека със суперлативите, бе хора! Laughing Ако Берен Саат е велика, какво ще кажем за Мерил Стрийп, Глен Клоуз...? newsm78 Те трябва да са извънземни значи.
Аз, специално бих употребила  определението велик  само за мъже актьори. Има много добри жени-актриси в култови роли, но по върховете са само мъже.

# 183
Момичета, най-сърдечно ви благодаря за превода на 24 еп.  bouquet  bouquet  bouquet
Сядам да изгледам сега двете части.
Благодарение на вашия труд можем истински да се насладим на сериала.

И от мен едно голямо благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 184
tuparowa,   love001  love001  love001 Ти си знаеш за какво newsm51

# 185
Симайката в коя част отиваше да говори с Гюней? Спомня ли си някой, за да не търся?

# 186
Момичета , благодаря за преводите   bouquet

Още една снимка на Йокю , явно става дума за грим

# 187
# 188
Аз мисля, че Берен Саат може да изиграе всяка роля и то както си поиска...така че би направила прекрасно и Джемре и Зейнеб, а даже и Симай, ако трябва )))

Но нашата Джемре си се справя отлично с това, което искат от нея, казвате, че образът и ви стои някак флегматично. Аз не мисля така, просто актрисата пресъздава образ на срамежливо и скромно момиче, което не хвърчи в облаците и няма претенции да е нещо кой знае какво. Тя е доста свенлива и се подценява, няма самочувствие, животът и е бил съвсем семпъл, отгледана е от самотна майка, която може инак да бръмчи и да изглежда като въртолет, но е доста /дори малко по еснафски/ моралистка и традиционалистка. Няма как Джемре да е някоя намахана и отракана мацка, тя няма свободното поведение на Зейнеб, която е живяла в Италия или на провинциално маниерната Симай, която извън опеката на родителите в Мерсин, тук в Истанбул се държи като куче/ кучка Mr. Green/ което е скъсало синджира Laughing Laughing
Поведението на Джемре е роля, наложена от сценаристите, а не личностова особеност на актрисата.
Освен всичко, тя е много красива, въпреки че наложеният от ролята темперамент не позволява тази хубост да ни бъде предложена по по-атрактивен начин...

Тя си остава моя фаворитка за сърцето на Кузей, а Мерве....за не знам кой вече път го казвам...направо я похабиха тук...похарчиха я с тая роля, много, много ме е яд за потенциала на това момиче.
Жалко, че използваха известността и за да си вдигнат рейтинга, а не съумяха да и направят роля, в която да блести, както заслужава.

# 189
В последните серии Джемре вече много явно си показва чувствата към Кузей , на  него и на Али поне това е ясно , даже се чудя майка и още как не е разбрала .
Особено си пролича при последния им разговор , когато той на практика  и даде и своя отговор.
Мисля обаче , че към края нещата ще се променят .
Той се възпира от своите принципи и разбирания за чест, любовта и верността към брат си , но виждам че сценаристите уверено водят нещата в тая посока , а именно да се разочарова от брат си и така да се освободи от своите  задръжки. 

# 190
часът е вече нула и половина, а Кузей имА ли кой да го завие тая вечер или немА...така и не разбрахме... Wink

ето една северна буря на госпожата  Wink

# 191
Гледам в 24 еп боя и изобщо цялата реакция на Кузей по случая , това си е както се казва с нарицателното "турчин", независимо че той не обичаше Симай и не спеше с нея , постоянно и говореше да не очаква нищо от него , но изведнъж  " Как така, не може тя да прави нищо , тя му е съпруга"?!
А в същност той много ясно чу и разбра ,че тя не напрактика не е изневерила.
Ако са такива всички мъже там, то да не си жена в Турция.

# 192
Добре де как така двама братя, отгледани от едни и същи родители могат да бъдат толкова различни- единия би бил влязъл в затвора заради брат си, а другия е такъв страхливец, че и пръста си не би помръднал да помогне на брат си. Не, аз това не мога да го разбера.

# 193
И аз мисля че нещата се завъртат така че да няма пречка за любов м/у Кузей и Джемре.

# 194
Има нещо , което ми направи впечатление , преди при "Забранения плод" имаше много страстна полемика с коя да бъде Бехлюл - Бихтер или Нихал , сега и тук виждам също има за и против-подхожда ли му или не Джемре или Зейнеп,   но например във филма за Фагмагюл никой не е казал тя да не бъде с Керим , даже напротив всички с трепет очакват и желаят те  да се съберат и изобщо няма друг вариант .
Да не би това да е и заради актьора /К.Татлату/

Общи условия

Активация на акаунт